Седмокласници 2020/2021 - Тема 4

• 32 968
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
https://www.xiaomishop.bg/mi-true-wireless-earbuds-basic
Скъпите им варианти са уникални!
Нямат грешка, но ние сме ползвали само жички. (таткото е маниак на тема звук)
Аз явно съм голяма скрънза Simple Smile Все ми се струва скъпо...
Скрит текст:

# 301
  • София
Gerka, конкретно от тези, нямам, но неевтините модели на  Xiomi са много добри (тапи за 35-60 лв.) .
Скрит текст:

Всъщност първата им генеразия са чужда разработка и са много добри (моите още работят със сменен жак, на повече от 5-6г. са, татко (и колегите му) се занимава да ги избират, но те държат на супер качество на звук, разбират от технологиите не са музиканти) и от жичните тапи сигурно 15 бр. да сме купили (за нас, за подаръци, по заръка)

Добри, като чета повече трябва да си родила. И моите мога да добавя в бройката, че са от мен не мога да гарантирам, виж за баща им е ясен от пръв поглед Joy

Моли, то и нашите не са от Бг.

# 302
За слушалки: мъжът ми има тези и звукът е много добър: https://m.emag.bg/baseus-encok-w09-tws-in-ear-bluetooth-earphone … -01/pd/D873MWBBM/
Купих ги за себе си, но не харесвам тези накрайници за ушите и той се уреди.

# 303
  • София
Много благодаря за споделянето за слушалки! Моята дъщеря иска, но се чудя - тези на Xiaomi удобни ли са за ушите? Аз не използвам слушалки обикновено и основния ми въпрос е дали не убиват?

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 10:01 от Olive

# 304
Подаръкът е измислен - прекалено скъп /според мен/ телефон, но не ни натоварва финансово точно в момента, защото по-голямата част от парите детето си ги е спестило.
Докато търсех информация за олимпиадата по математика, попаднах на Иван Салабашев - на 5 декември от 10.00 ч., онлайн.

# 305
Много благодаря за споделянето за слушалки! Моята дъщеря иска, но се чудя - тези на Xiaomi удобни ли са за ушите? Аз не използвам слушалки обикновено и основния ми въпрос е дали не убиват?
На мен никои слушалки не са ми удобни. Ушите ме заболяват Simple Smile но ММ и децата ги ползват и са им удобни. Имат три различни размера тапички- това гуменото:)

# 306
  • В светлината на слънцето
За голяма моя радост идеята за безжични слушалки се появи преди години в главата на сестра му и отлетя като миг. Просто сама си прецени, че ще ги изгуби. Наборът изобщо не се вълнува какви тапи ще ползва, стига да има звук. Виж, геймърските слушалки се избират с жестока прецизност. И се подменят постоянно. В резултат сега има една огромна кошница с всякакви слушалки. Поне 30 парчета са. Не дава обаче да ги пипна.

# 307
  • София
На мен никои слушалки не са ми удобни. Ушите ме заболяват Simple Smile но ММ и децата ги ползват и са им удобни. Имат три различни размера тапички- това гуменото:)
Тоест точно този модел има различни размери тапички? Супер, ако е така, поне едни ще паснат.

# 308
Тоест точно този модел има различни размери тапички? Супер, ако е така, поне едни ще паснат.
Нашите имат да( имаме 2 чифта) но са поръчани от алиекспрес, сега не смея за Коледа от там да поръчам, че не знам дали навреме ще дойдат:)

# 309
  • София
Ще видя в амазон, благодаря, Моли!

# 310
  • София
Момичета, давам линк към ПИ по БЕЛ
Пускам го по - рано, тъй като след 20.11.2020 няма да бъде достъпен.
Тази година ни го дадоха така и децата попълват направо в платформата. Нямаме го във pdf формат, както беше преди.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 13:24 от Марти

# 311
Много благодаря Марти!
Ще чакам да споделите верните отговори.

# 312
И аз благодаря за пробния Cocktail

# 313
Много благодаря за пробния изпит🙂! По моя лична преценка, без да съм специалист, е доста по- труден от НВО, а и от ДЗИ 2020 год.

# 314
Извинявам се много, че ще задам тъп въпрос, но когато се опитах да изтегля пробния от линка, който е дала Марти ми изисква задължително да въведа трите имена на детето, което ме притесни защото не знам ако ги попълня какво следва. Това и при вас ли се случва и ако да каква е целта? Мислех че ще ми се отвори pdf файл, който ще разпечатам и ще дам на  детето.

Общи условия

Активация на акаунт