Седмокласници 2020/2021 - Тема 4

• 32 985
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Рори, качен е в групата във фейсбук.

# 316
Преработих го в pdf и го качих в групата. Ако някой проявява интерес, но не членува там, да ми пише на ЛС. Ще го изпратя.

# 317
Просто напише една две букви за да те пусне напред, не е задължително да е име Simple Smile Все пак няма да го предаваш, нали?

# 318
  • София
Преработих го в pdf и го качих в групата. Ако някой проявява интерес, но не членува там, да ми пише на ЛС. Ще го изпратя.
Забранили сте личните съобщения. Нямам фейсбук профил и съответно не членувам в групата. Може ли пробния изпит на pdf файл?

# 319
Разреших ги и ви писах. И един добронамерен съвет. Споделяйте източниците внимателно.  След пускане на линкове към няколко пробни изпита на " Веди" във форума миналата година, те затвориха малката вратичка в сайта си, която даваше достъп до тях.

# 320
Тоест е по-добре да изтрием линка от тази тема ли?

# 321
О да,  така е най-разумно.

# 322
  • София
fiction, казах на девойката за Салабашев, тя иска да "отиде", но за съжаление съвпада с школата по БЕЛ.
Марти, благодаря. Ако пуснеш и пищов с отговори Joy

# 323
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз благодаря за теста и на Дидева за помощта.
Simple Smile ще опитам да го пласирам тия дни.
ако чуете вой на карпатски вълци - аз и Горинич сме.
Simple Smile

# 324
  • София
Марти, благодаря. Ако пуснеш и пищов с отговори Joy
Отговори нямам, а не смея да пусна на госпожицата, защото със сигурност има грешни.
Момичета, ще изтрия теста, щом го има вече във фейсбук групата. Ако някой няма профил, нека ми пише на ЛС и ще го изпратя.

# 325
  • Русе
Може ли да ми препоръчате книга фентъзи за момиче, но да не е Рик Риърдън, че всичко негово вече е прочетено. Сега с това ДО с часове по 30 мин, онлайн тренировки и никакво излизане от вкъщи има много време за четене на книги.

# 326
  • На морето!
Аз ще чакам и отговори, за да не объркам нещо синът като проверявам и обяснявам.

# 327
Може ли да ми препоръчате книга фентъзи за момиче, но да не е Рик Риърдън, че всичко негово вече е прочетено. Сега с това ДО с часове по 30 мин, онлайн тренировки и никакво излизане от вкъщи има много време за четене на книги.
Спец съм по поредиците. Моята девойка е пристрастена към тийн фентъзи.
Последните, които много ѝ допаднаха:

* Алеа Аквариус
* Домът на мис Перигрин за чудати деца
* Училището за добро и зло
* Книгите на Юлия Спиридонова-Юлка-: Тина и половина, Графиня Батори, Макс, Кронос тоя нещастник(ей тази и на мен ми е любима- много силна)
* Невърмур-изпитанията на Моригран Врана
Мисля че лятото тихомълком си изтегли и чете на Сара Джесика Маас някакви, но не съм сигурна че е подходяща за тях.

# 328
Не са автори на фентъзи, но сред тийнките са популярни Джон Грийн и Никалъс Спаркс.

# 329
  • На морето!
Ох, момичета, голяма мъка ни е тази алгебра! Някой каза, че това е най-лесната част от математиката за тази година и почти ме разплака- ми тя за нас е много трудна. Тези формули за съкратено умножение, многочлени, тъждества и разлагания просто ме хвърлиха в тъча. Решава, решава и накрая погледне и... бам грешен отговор. Аз гледах уча.се, решавам с него уж, обаче си е мъка голяма. Просто не знам щом това е най-лесната част, какво ще правим нататък. Много тегава тази математика при нас, изнервя ме до лудост като видя, че пак нещо е объркал в тези формули или е объркал някой минус и плюс, степен или нещо такова, просто полудявам.
Ето, преди малко гледам има час по математика. Учителката дава задача, посочва едно дете да я решава и то чисто, бързо и спретнато диктува решението. Тя казва "браво" и в 3 реда задачата е решена. Поглеждам тетрадката на сина ми- нищо общо, още на първия ред объркал ФСУ и от там още 5 реда празни решения, които доникъде не водят. Погледнах- заглушен е, че като се развихрих... Сега сме скарани и не си говорим. Бих си сипала, ако не трябваше да си прибирам другото дете от училище.
Изплаках си мъката, отивам да прибера джойстиците на ПС.

Общи условия

Активация на акаунт