Седмокласници 2020/2021 - Тема 4

• 32 986
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Първият учебен ден след края на настоящото ДО -4.01.2021. Министър Вълчев в "24часа".

Дано!

За кои класове? Нищо не е ясно. Има цял месец и кусур до тогава.

# 496
  • София
Първият учебен ден след края на настоящото ДО -4.01.2021. Министър Вълчев в "24часа".
Да, но в същият вестник има статия с министър Ангелов от днес, който казва, че от 4.01. на училище ще тръгнат само децата от 1 до 4 клас.
Както забелязахме министър Вълчев каквото и да каже, никой не се съобразява с него.
И аз вече съм песимистпо отношение на продължителността на ДО. Покрай Коледа, Нова година и последващите именни дни хората ще се юрнат да пазаруват, да празнуват, да пътуват и % на новите случаи отново ще се повиши драстично и тъй като за всички управляващи училищата са най-големите развъдници на вируса въобще няма и да ги отворят. Ако все пак ги отворят го виждам някъде към пролетта за малко, после по Великден и майските празници положението с вируса ще е същото като това което очаквам да се случи сега след Нова година.
Още когато затвориха гимназиите бях убедена, че преди Нова година тези ученици няма да се върнат на училище, сега за съжаление ми минават едни такива мисли, че учебната година ще приключи онлайн. Дано този път се окажа лош пророк.

# 497
Отговорите на ПИ по БЕЛ ги има във ФБ групата.,но теста не е активен.
Някой може ли да ми го изпрати да тествам девойката.
Благодаря предварително.

# 498
  • На морето!
На 4.01 учителите ще откажат да се върнат в училище. Но не вярвам ДО да продължи повече от март, когато всички очакват Ковид да започне да затихва.

# 499
  • София
Може ли отговорите от ПИ по БЕЛ на лични? Нямам фейсбук акаунт.

# 500
Ако може и на мен , благодаря!

# 501
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз бих искала да получа отговорите. Simple Smile преразказа така и не направи, но поне това, което е направил да ивдя накъде е.

днес съм в такова настроение, а дори още не се е събудил. Simple Smile

# 502
  • София
Нека ми пишат тези, които желаят отговорите на теста по БЕЛ.

# 503
                 При нашия младеж явно няма да мине само с един! Yum Съвсем се е омързелЯвил и все нещо е забравил.Няма как да го вкарам в релсите ,защото баща му е с ковид и не ме допускат за да ме пазят.Само чакам да се възстановят и да му мисли,че ми се събира в повече.

# 504
MollyBy, честит ти рожденик. Желая му здраве, да е заобиколен с добри приятели   и да не спира да следва мечтите си.
Весел празник на цялото семейство!

# 505
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кали, вокс, благодаря ви за отговорите. Simple Smile

до тук сме до под кривата круша.
но си имам бейлис и не се страхувам да го използвам.
само здрави да сме, всичко друго ще се оправи.

# 506
Ако е вярно това, което прочетох, удължават коледната ваканция. Вместо от 24-ти ще започне от 21-ви.

# 507
Това беше ясно. Като гледам учителите как са се омързеливили и без ковида пак ще искат да са ДО. Само дето никой не мисли за децата в по- малките населени места как изобщо се справят, имат ли, нямат ли техника. После защо изпростява народът...

# 508
Не слагайте всички учители под общ знаменател. Тези, които са отговорни и си вършат работата в клас си я вършат и онлайн. И смея да твърдя, че това им отнема много повече време и усилия.

# 509
MollyBy, честит ти рожденик. Желая му здраве, да е заобиколен с добри приятели   и да не спира да следва мечтите си.
Весел празник на цялото семейство!
Много благодарим!
Странно меню ще имаме днес Simple Smile ама желанието на рожденика е закон. Пържен чернокоп(риба), руска салата, пита с чеснов пастет. Дори и от тортата не можах да се спася и да не я правя аз:) пожела си тази която последно правих - с бисквити, панакота и малиново желе!

Общи условия

Активация на акаунт