Седмокласници 2020/2021 - Тема 4

• 32 938
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
знае го, знае кой как и защо ни е "прецакал"... всичко знае от първи клас, посочих вече причината. само датата му бяга, а аз се сетих случайно и реших да го изпитам.
обяснението защо не се сеща е култово: ама ние сега учим възраждането и до него не сме стигнали.
пак ще се върна на задвратниците.

# 556
Даа, съгласна. Наскоро научих и аз повече за тъжната история на Североизточна България

# 557
тити, честит ти именник. Да надскочи двамата големи.
Днес ДО до обяд ми "изяде" на 800МБ данни - един на тел и един на комп - вчера дръпнах от приложението на Виваком 10 000 МБ безплатни, че сме трима едновременно на домашния нет - просто иначе ще е нулев шанс за каквото и да е.

# 558
когато се сетя за Добруджа, се сещам и за Трънското Стрезимировци и за Петачинци - Кулско-Видинско... Sad Sad
и не мога да не си помисля, че сценарият "раздели държавата на части за да смажеш хората психически" е един и същ и се прилага от много-много отдавна.
Виетнам, Корея, Германия...
преди говорех за това на Горинич. напоследък се въздържам, защото ще попречи на училището. Sad Sad Sad

# 559
  • София
Една виртуална почерпка от мен:

Скрит текст:
https://www.cooks-and-bakes.com/%D0%B2%D0%B8%D0%B4-%D1%8F%D1%81% … D0%BF%D1%82%D0%B0
Много полезен сайт при нас е малко видоизменена и като количество и като съставки.
Остарях с още една година.
Не ми е много празнично, но ще се почерпим
(и както каза една приятелка: "черпете се с евтино вино и без това няма да разберете какво пиете")
Ще има и питка към която ще добавя от антивирусната /антивампирската паста Joy

Посипвам си главата с пепел. Излъгала съм за часовете - по 30 мин са с 20 мин междучасие (добре , че днес попитах) . Някои блокове ги правили с 10 мин почивка и след това им се имали 30 мин междучасие.

# 560
  • България, София
MollyBy, на патерици да ти е жив и здрав рожденикът, да успява с лекота във всичко и да сбъдва мечтите си Simple Smile

Честит празник на днешните именици! Да бъдат здрави и благословени!

Кати, съболезнования за баща ти Sleepy Ситуацията е … просто без думи!

Добри, и аз съм за задвратник. Тази дата тотално ми е излетяла от главата Rolling Eyes

На болните пожелавам бързо оздравяване и бързо и пълно възстановяване Hug

При девойката ДО си върви по програмата, която имат за училище. Вместо в 7.30 ч. започва в 8.30 ч.
Часовете са по 30 мин., с 10 мин. междучасие. Голямото е 20 мин. Във вторник и сряда имат по 7 часа, останалите дни по 6. Часовете са в тиймс.
Физическо сега нямат. Пролетта господина им пращаше клипчета с упражнения да правят в къщи. Сега нищо не праща.
Не знам дали и при други се случва, но в някои от часовете има по някой калпазанин, който заглушава учителя. Много обидно според мен. Част от учителите са успели да намерят начин да предотвратят това, но например в петък часът по РП по математика е пропуснат. След заглушаване още в началото на часа госпожата се е ядосала и е напуснала. Нищо не са правили и часът е загубен. Не че при ПО няма как някой да провали часа, като разваля дисциплината.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 17:38 от velina_v

# 561
Desem, честито! Здраве и щастие ти желая от сърце!
Това ми прилича на торта "Медовик" и веднага ми хрумна тези дни да направя Simple Smile Няма да се отслабва скоро;)

# 562
  • България, София
Desem, честита да си! Много, много здраве на теб и всички около теб, любов, успехи и сбъднати мечти ти пожелавам Hug

Тортата изглежда прекрасно. И аз за моя рожден ден (през май) правих такава, но с готови блатове. На кутията имаше рецепта, но аз малко си я промених. Като за първи път мисля, че се получи не лошо. Изяде се от домочадието Laughing

# 563
И аз правих медовик миналата седмица. бащицата каза, че е съвсем като бисквитена торта.
няма да яде скоро пак. Wink

и да се посмеете с Горинич

Скрит текст:

на 13 е, над метър и осемдесет, 47 номер обувчици, килата няма да споменавам, но си съответстват на ръста и отгоре, а акъла му - детски.

# 564
Desem, ще си позволя да те поздравя за рождения ден с един любим стих на Дамян Дамянов Heart Eyes

# 565
  • Варна
Desem, да си здрава и много успешна във всичко, с което се захванеш! И лошото да е останало в тази година!
Събрахме се стрелчета в темата Simple Smile

Добри, Горинич дано никога не изгуби детското в себе си! Аман от мъже, дето са се взели много насериозно.
А за Ньойския мирен договор от 1919 година поне у дома се знае, защото ми е личен празник датата Wink

Явно Медовика е на мода напоследък - и аз я правих за РД. Още има малко в хладилника...

# 566
  • София
Благодаря за пожеланията.

И да знаете пастета на Моли е уникален,може друго да не усетя, но него със сигурност.

Да точно тази е тортата, но и аз малко мързеливо я направих с вредните блатове.
След като им прочетох съдържанието, търсих как се правят и открих този сайт. От там ни е любимото панджиало, но пропускаме крема , за да е по-диетично (със всичкото масло от шоколад в него Joy)

Добри, ако покажа снимката на девойката и тя ще поиска (само това че няма с кой да излезе би я  спряло)  Joy преди няколко години половина  двор на съседното училище напълни с ангели Joy привечер, само аз и тя ...обработи добре  терена

# 567
  • София
Честит рожден ден и от мен, Desem! Пожелавам ти освен много здраве, много хубави преживявания през следващата година Simple Smile

И ние днес разровихме полянките около блока. На мен ми беше адски студено, но децата като прасенца се въргаляха.

# 568
давай да ги съберем някоя вечер.
Simple Smile нашичкият се просна пред блока, докато изхвърлях боклука и купувах най-належащото - гъби и сладолед. Wink

# 569

И да знаете пастета на Моли е уникален,може друго да не усетя, но него със сигурност.

Не мога да си препиша заслугата за авторство Simple Smile От години готвя с рецепти от тук, от бг мама...Е с времето променям, добавям някой неща, но основата си остава Simple Smile Чесновата майонеза дори в тефтера съм я записала с подзаглавие Биляна- бг мама Simple Smile Само че нейната е без орехи, а отделно има орехова разядка с чесън, но се добавя хляб и на мен не ми харесва...и така от двете стана едно, мое Simple Smile

Завиждам за снега! При нас няма, разбира се...това и е лошото на Варна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт