Седмокласници 2020/2021 - Тема 4

• 32 917
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Перник
Може би ще му вземем слушалки, че си няма. Ползваше едни мои, но много странно, в един момент спряха да произвеждат звук от неговия телефон, а на моя работят. Dive, благодаря за идеята - някаква готина тениска също може да му вземем.

# 616
Dive,  върна ме и мен в детската градина, когато една година на вратата висеше подобен списък с грандиозни подаръци, а моят си беше поръчал книжка  за оцветяване, при положение  че беше затрупан с такива вкъщи Simple Smile

# 617
  • София
Като заговорихме за ДГ ...
Организирано от работата коледно парти, децата получават подаръците по азбучен ред. Баткото получава, тя още не и се натъжи.  Идва нейния ред и рев - баткото получил Лего, тя - Барби. Добре, че Барбито беше ветеринар и имаше едно мини коте вътре, та се успокоиха нещата. За същата година, ако се не лъжа си беше поръчала Лего-багер. Joy

Преди 2 години купувах за дъщерята на на приятелка G-shock от Amazon (не пазарува онлайн) и покрай това наборната ги хареса и поиска за Коледа. Тя ползваше часовник от преди покрай разни състезания.
Та предвид това, което ги очаква, ще е полезен подарък часовника.

# 618
Нашият син също изключително трудно успя да измисли нещо, което да напише като желание (поддържа вярата в Дядо Коледа заради сестра си и той пише писмо, милия) и в края на краищата си пожела аксесоари, свързани с играта, която играе Hearts of Iron. Това, разбира се ни затрудни в голяма степен, та ще импровизираме нещо тук в някое фото и снимки от нета. Ще получи и екип за тенис+ракета, защото от два месеца се е запалил и ходи с мерак, и книги.
За НГ им поръчах безжични слушалки от линка, който беше пуснат тук, за което благодаря на Ала-Бала и vox!
Смарт часовник получи за рождения си ден през април и не го е свалял от тогава. Успешен подарък е, според мен.

# 619
  • София
Здравейте, съвсем изпуснах БГ-мамма, но успях да ви изчета снощи.

Честито (малко късно, но от сърце) на всички празнували наскоро! Желая на всички здраве най-вече!

За НВО в НМУ се готвят в училище. Много съм доволна и от двете учителки - по БЕЛ и по математика - и двете правят часове в извън-учебно време (по желание), специално за подготовка НВО и правят тестове, изясняват въпроси ... абе все едно са на курс нашите. Което ме навежда на следната мисъл: в НМУ знаят, че никой няма да тръгне ма уроци и школи по БЕЛ и МАТ, защото им трябва просто положителен резултат, ако продължат в МУ (каквото е с 95% от седмокласниците). Та редовните учители, понеж еимат интерес все пак да не са само минимално положителни резултати, се стараят много. И си мислех, дали ако родителите имахме повече доверие на учителите в училище и не пращахме децата по школи от 6-ти клас, нямаше да има повече заинтересованост в училище? (и ние пратихме големия на курс по БЕЛ, през октомври-ноември изкарваше около 80-82 точки на пробните, на изпита изкара 87 ... от сегашната си позиция все си мисля, че тия 7-9 точки разлика можеше да ги навакса и в училище, но тогава - страх лозе пази, а и всички ме обявяваха за луда, че няма да иде на курс, ако иска да си остане в СМГ...)

Относно коледните подаръце - след един як рев преди доста години, че е получил книжка, която има (големият), понеже баба му беше решила да го изненанда Simple Smile, въведохме писане на писма до Дядо Коледа от всички (вкл. ние) - пишем вече на е-mail (на мъжа ми). Така под елхата има очаквани подаръци Wink
Обикновено си пожелават здраве, разбирателство и нещо малко, книги най-често.
Обаче тая година качиха и двамата - големият външен хард, а наборът - ... виола (муз. инструмент). Той така едно време си поръча първото пиано на Дядо Коледа и го получи, явно сега пак се обръща към добрия старец, защото мрънка от доста време, че иска да се учи на виола и не му уйдисваме (при 3 пиана и 2 китари вкъщи, сега само лъкови струнни ми липсват).

# 620
  • Русе
Дрехи за подарък отдавна не купувам, моят вкус не се харесва, нищо че сме еднакъв размер и мога да меря по себе си.

# 621
Това са подаръците за синът ми за имения ден и коледа/ слагам линкове, може да са полезни на някой/

https://www.decathlon.bg/mzhki-pamuchen-halat-500-id_8484494.html - халат за баня, нищо че се води за водна топка. Каза, че имал вид на боксьорски халат и много го хареса.

https://www.aboutyou.bg/p/ellesse/prehodno-yake-3992946 суитчър по  негов избор, дрехи отдавна не купувам без да ги е одобрил.

https://www.ozone.bg/product/geyming-mishka-glorious-odin-model-o-matte-white/ геймърска мишка, че на нашата и свърши живота. Само това още не съм поръчала.

За безжичните слушалки съм пускала линк, няма да се повтарям да не се сметне за реклама Wink

# 622
  • София
Аз тази година ще взема само една семейна настолна игра... с един куршум, два заека Simple Smile а и малко да го откъсна от компа

# 623
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
слушали има един кашон, часовниците гонят броя на слушалките, и мишки... светещи, едноцветни, многоцветни, геймърски... Sad
счупи си телефона в последния учебен ден и сега е с моя стария.
може би добрият старец ще му донесе нов.
може би, че както ме ядосва напоследък....
играе някаква игричка и само пита дали може да му купим това и онова за нея, но аз пари за глупости не искам да давам.
направих му карта. предложих му да му събираме там подаръците и лятото да ги издумка за каквото си иска.
обмислял идеята! обмисляй още малко и ще останеш с празна пласктика, да ти дойде акъла.

# 624
  • София
И аз съм в голямо чудене какво да донесе добрият старец - наборът иска боксьорски ръкавици, можело и волан с педали или пък нови безжични слушалки, че мама приватизира старите...И после, можело и някой друг сборник с тестове по математика и БЕЛ- подиграва ми се яко Stuck Out Tongue Winking Eye
За малките нищо не мога да измисля, може би нов телефон за брат му, че старият нещо не е час. Сестра им съвсем скоро получи ново обзавеждане за стая и лаптоп, купихме една камара токчета за танците  - за самба, за бачата... Вчера си хареса някаква бебешка чантичка, може би това ще бъде

# 625
Как се движите с броя оценки в ел дневниците -  дотук 20бр., от които половината са от входните? Тазседмичното ДО не е увенчано с нито една.

# 626
  • София
О, при нас оценките са доста повече. По някои предмети има вече по 3 - 4 оценки.
Сега откакто са на ДО почти всеки ден има по нещо оценка. Има дори и по ФВС, при положение, че откакто са онлайн не са имали часове 😂

# 627
  • София
Бебчо , аз ако съм на твое място ще изпълня желанието.Joy
Пакетиран в да една кутия най-отдолу примерно слушалките отгоре някакви хартии и отговор два сборника. Като отвори това да види.Joy

# 628
43 оценки има моят. Изкарва си ги предимно от участие в час, защото другите се скатават.

Подаръци не обмислям, те са вече залепени само за компютъра.
Може зимна пижама, хаха.

# 629
  • Варна
При нас към днешна дата са 42 нанесени и още 2, за които знам, но още не са нанесени. Регулярно имат тестове и проекти за оценка. Определено повечко оценки натрупаха преди да минат ДО, но и сега има поне по 4-5 оценки седмично.

Общи условия

Активация на акаунт