Седмокласници 2020/2021 - Тема 4

• 32 916
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Desem, страхотна идея! Така и ще направя, но може да разпечатам споделените ПИ и да добавя един будилник Joy
Сега преброих оценките, 38 са. Само по ФВС и физика стоят с оценките от входните нива. Учителката по Биология и Химия е най-активна, всъщност па АЕ също/ има пет оценки/. Но контролните са, не знам как да се изразя, пълна пародия. По математика наборът е зает основно да снима и изпраща в групата във вайбър решенията, без малко нямало да му стигне времето да реши последната задача от зор да подсказва. А по разказвателните лично той ще има да реве когато се върнат присъствено. Но ми омръзна да опявам и ще го оставя да си прави каквото сметне за добре.

# 631
  • София
При нас учителите, с много малко изключения, не въвеждат оценки в ел. дневник. Обикновено от детето се информирам кога има тест/контролно/изпитване и каква му е оценката. Има много повече, отколкото са му нанесени, но точен брой не знам.

# 632
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
21, без входящите нива и без тестовете по български и математика, които са през ден, но оценката щяла да бъде сумарна, каквото и да значи това.
нямат оценки по физически, музика, ИИ, ИТ. кога и ще ме изненадат, че не тича достатъчно бързо в кръг или подскоците му са символични? Sad

# 633
Нашият синковец има около 40 оценки. Още миналия месец можеше да бъде оформен по повечето предмети 😅 ДО върви добре засега. Няма поставени оценки на е минала една седмица. Ходи на уроци по математика при учител, но честно казано не знам резултатът какъв е. Уж всичко си знае , а на теста по математика изкара 4.  От януари го почвам на тестове по математика от сборника на Регалия. В крайна сметка важното е да сме живи и здрави 😀

# 634
  • София

25 оценки заедно с входните нива... от тези 25 оценки 6 броя са по химия.

# 635
  • Plovdiv, Bulgaria
Моят сладур  има 31оценки, заедно с входните. Дистанционното обучение му се отразява зле, депресира се. Онази вечер плака даже, разсъждава глобално и типично за пубертета. Защо учи нещо, което не му допада и например защо не ги учат на бизнес решения. Разстроих се и аз, обяснявахме му, че това е основа, база, на която трябва да стъпи, създават обща култура другите предмети и така нататък. Поуспокои се и прие част от доводите.  Но всичко го отдавам на липса на контакти, тази седмица му забранихме игрите на компютър, защото не си беше написал всички 100 задачи за уроците по математика.  Попитах го защо не си говорят с приятелите, а той ми вика: Мамо те постоянно коментират само игри??? Е това нормално ли е?? Предложих му той да инициира нещо различно, например да гледат заедно филми , споделено в нета, да коментират, да реагират като хлапета, да се смеят.

# 636
Моята има 24 оценки. По някои предмети само от входните. Определено не са нанесени много от ДО, но понякога ни изненадват накрая.
По история правили тест, но господинът не знаел кой на кого е и го правиха наново преди седмица, но още няма оценки. А от другата седмица ще имат друг преподавател по история, че този излизал в отпуск по бащинство.

# 637
20 оценки заедно с входните нива. По специалните предмети само една, а трябва да имаме по седем по двата. Всъщност след въвеждане на ДО има шест оценки.

# 638
Има 36 оценки. По всичко си изпитват и сега на ДО. В сравнение с миналата година сега се справят много по-добре. Миналата беше асинхронно...и беше направо самообучение.

_re_ge, какви са тези специални предмети?

# 639
Скрит текст:
Моят сладур  има 31оценки, заедно с входните. Дистанционното обучение му се отразява зле, депресира се. Онази вечер плака даже, разсъждава глобално и типично за пубертета. Защо учи нещо, което не му допада и например защо не ги учат на бизнес решения. Разстроих се и аз, обяснявахме му, че това е основа, база, на която трябва да стъпи, създават обща култура другите предмети и така нататък. Поуспокои се и прие част от доводите.  Но всичко го отдавам на липса на контакти, тази седмица му забранихме игрите на компютър, защото не си беше написал всички 100 задачи за уроците по математика.  Попитах го защо не си говорят с приятелите, а той ми вика: Мамо те постоянно коментират само игри??? Е това нормално ли е?? Предложих му той да инициира нещо различно, например да гледат заедно филми , споделено в нета, да коментират, да реагират като хлапета, да се смеят.
шушито, стана ми интересно, 100 задачи за седмица ли му е домашното от уроците. Понеже на мен все малко ми се струва, че решава набора :smiles

# 640
  • Plovdiv, Bulgaria
Скрит текст:
Скрит текст:
Моят сладур  има 31 оценки, заедно с входните. Дистанционното обучение му се отразява зле, депресира се. Онази вечер плака даже, разсъждава глобално и типично за пубертета. Защо учи нещо, което не му допада и например защо не ги учат на бизнес решения. Разстроих се и аз, обяснявахме му, че това е основа, база, на която трябва да стъпи, създават обща култура другите предмети и така нататък. Поуспокои се и прие част от доводите.  Но всичко го отдавам на липса на контакти, тази седмица му забранихме игрите на компютър, защото не си беше написал всички 100 задачи за уроците по математика.  Попитах го защо не си говорят с приятелите, а той ми вика: Мамо те постоянно коментират само игри??? Е това нормално ли е?? Предложих му той да инициира нещо различно, например да гледат заедно филми , споделено в нета, да коментират, да реагират като хлапета, да се смеят.
шушито, стана ми интересно, 100 задачи за седмица ли му е домашното от уроците. Понеже на мен все малко ми се струва, че решава набора :smiles
[/quote]
Не, не, това бяха задачи за 2 седмици, защото си взеха уроците в 2 поредни дни и после прескочиха една събота. Задачите са от Книга за ученика, на Архимед.

# 641
_re_ge, какви са тези специални предмети?
Скрит текст:
той е ученик на нуи

# 642
Здравейте,
Моите момичета имат по 28 и по 25 оценки заедно с входните. Постоянно правят контролни по математика за цели изрази, физика и биология. По технологии шиха една кукла от чорап Simple Smile и имат една оценка, а сега за Коледа трябва да изработят нещо по избор от няколко снимки. По рисуване имат 3 оценки, последно рисуваха една тиква.  Това е засега при нас.

# 643
Честит Никулден! Да са здрави всички именици тук.
Моли, направих чесновата майонеза по твоята рецепта. Моят мъж уж обича люто, ама изрева, много явно е бил лют нашия чесън. Но е супер.

# 644
  • България, София
Наборката дотук има 29 оценки заедно с входните. Най - много оценки има по музика Simple Smile
Оценките от ДО се нанасят.
Чакаме още една оценка от тест по математика миналия петък.
Този петък имат класно по БЕЛ.

Общи условия

Активация на акаунт