Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 596
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Аз пак да се върна на барманката...нямаше кога тя да звънне, че Радо да чака там или той от де да знае, че Боксьора иде, че да изчака?
А Калин и Борис седят и дремят Dizzy Face  дори по американските сапунки не е толкоз тъпо.

# 301
  • sf
Драго не каза ли нещо от сорта "Не ми го причинявай отново"?! Не ми се връща архива сега, ама май нещо такова каза.

# 302
  • Пловдив
Ми явно като едно време...нали пак е изневерила на Борис с него.

# 303
  • Другата България
Тя барманката не е звъняла, според мен предварително са се разбрали, когато Боксьора ѝ се е обадил, което пък не са ни показали.
То няма и как цялата хронология да видим, и ние си гадаем и предполагаме кое е най-резонно да се е случило.

# 304
Според мен барманката са я предупредили за Боксьора и са я сплашили предварително, тя като го видя се стресна много и чакаше първа възможност да избяга уж да търси щанга и се е обадила на Радо, който се е върнал през задния вход и не е видян от дремещите пишман полицаи. Радо е искал първо да помогне на Боксьора да се разкара и да не му пречи в плана срещу Денис, но сега като е компрометиран е трябвало да го очисти за да не го издаде. Радо го търси не само по поръчка на Денис и е подготвил всички да го известят, ако се мерне. Не е толкова нереална появата му, макар и да изглеждаше като на филм.

# 305
Изгледах пак снощната серия и мисля, че Драго наистина се уплаши от Лора.
Едно е да си представя наум, че е с нея, но когато се случи реално, чувствата му ще избухнат и той няма да има контрол над ситуацията, още повече, че Лора все още си е с Борис и нищо повече не му обещава от това да дадат воля на страстта си.
А после за него ще стане още по- нетърпимо.

# 306
Реакцията на Драго беше странна (всъщност тя може и да е била нормална, зависи кой как ще го тълкува), уж уплашен или съвестта му проговори, а в началото той потърси Лора за първи път. Искаше, настояваше да я види и гривна и подари дори.

# 307
Ами нормална реакция - гониш някакъв блян, преследваш го, не е твой от години и си мечтал за него, и почти не вярваш, че някога ще го докоснеш отново... И той ти се поднася на тепсия (блянът това). Ами ще се шашнеш и... Драго се шашна (не ми харесва да го наричам Денис).

# 308
  • София
Драго иска всичко да е под негов контрол, той да води играта. Е, тук не беше ...

# 309
На мен пък всичко ми харесва. Това е вторият български филм по който се прехласвам. Аз имам непоносимост към нескопосна игра, особено имаше един сериал ''Забранена любов''-  ейй, повръщах само като минавах по каналите и случайно дочуех. И други бг сериали са ми ми били неприятни, но в този не намирам грам фалш. Всяка реплика е казана перфектно, Лора си играе добре, ролята си е точно за нея. Гледам сериите по два пъти, толкова ми харесва. Но това е мое мнение де.

# 310
Драго се изплаши, че вземе ли Лора, неговата вечна любов и блян, не може да се спре и ще я иска постоянно, а така ще си развали плановете, защото страстта особено потискана с години не чака и не прощава. А от бързане се правят глупости. Той има изграден план и иска да го следва. Лора обаче го прецака.

# 311
Много хубаво играят наистина. Само майката за мен е фалшива и ме учудва, че са я избрали за подобна роля след предната и` заспала роля на майка.

А стаята, в която Драго прави всичко - спи, яде, прави срещи, любов с поредната жена на пода...

# 312
Много хубаво играят наистина. Само майката за мен е фалшива и ме учудва, че са я избрали за подобна роля след предната и` заспала роля на майка.

А стаята, в която Драго прави всичко - спи, яде, прави срещи, любов с поредната жена на пода...
Мда, дано освен бебе не й е предал и някоя болест. 😒

# 313

Дано не я осветят накрая с УВ лампа като в "От местопрестъплението", че направо ще светне. 😱😳

# 314
  • Sofia
Само майката за мен е фалшива и ме учудва, че са я избрали за подобна роля след предната и` заспала роля на майка.

Къде е играла?

Общи условия

Активация на акаунт