Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 603
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
Не е от съвест реакцията на Драго, а по-скоро да се оневини ...Ми тя Лора го притисна, той се дърпаше, но не устоя.  Един вид пак не е виновен.  А че от как се появи атакуваше семейството на брат си, това е друг въпрос.  И пак стигнаха до същата ситуация.  Лора и Драго измениха на Борис и после искат той да прояви разбиране. 
Вики и тя една лигла.  Казват й каква е ситуацията . На 16 години трябва да мисли повече с главата си, а тя искам тук, искам там.

# 286
Не мисля, че е сън, защото иначе няма да се вържат думите на Драго от промото, че е търсела само някой да се изчука с него.

А какво ще кажете за реакцията на Драго, когато Лора настъпваше към него? 'Остави ме, махни се, отивай си у вас...'. То ясно, че я иска, но когато тя най-накрая му се поднесе, той се опита да го предотврати. Проява на съвест...?

Бях гледала промото за снощният епизод, и бях сигурна, че някой от двамата сънува. Обаче сега не мисля. Уф, бая време има до понеделник.

# 287
  • Пловдив
Аз се чудя как Радо се озова пак в бара толкоз бързо Stuck Out Tongue Winking Eye  Ама кат почнат да си измислят...
Лора вярно много куха била.

# 288
Аз се чудя как Радо се озова пак в бара толкоз бързо Stuck Out Tongue Winking Eye  Ама кат почнат да си измислят...
Лора вярно много куха била.

Да наистина, странна беше появата му, като на филм.🤪 Явно е бил нащрек и е дебнел.

# 289
Ами смятам,че е бил предупреден Радо(с прекрасният глас Heart Eyes)от барманката,че Боксьора ще се свърже с нея понеже ѝ вярва.Яд ме е ,че убиха Боксьора харесваше ми играта на актьора.
Сега изгледах още веднъж еротичната сцена,ами харесва ми ,особено с тази хубава музика и как завъртяха камерата за ефект-готино беше.Само Лора наистина беше като абитуриентка от 80-те Grinning Падна ми още повече в очите Лорчето.

# 290
  • Другата България
Барманката е човек на Радо, той си го каза.
Тя му е казала, нали като излезе уж за щанга не тръгна към колата си, а в обратна посока, и после направо Радо влезе. Това е ясно.
Но и аз се зачудих защо Драго реагира така на появата на Лора и настоятелната ѝ атака. Първоначално, после е ясно. Допускам, че изобщо не очакваше и в първия момент се ошашка. Но допускам и мъничко съвест, продължавам да мисля, че той не е толкова безразличен към Боби и не е само омраза това, което изпитва.
Аз съм от нехаресващите "любовната" сцена. Дървена ми дойде и на мен. Темелкова можеше да се постарае повече. Не смятам, че е сънувала. Реалност си беше. Сега дилемата ще е на кого ще е бебето.
Много тъпо умря Боксьора.

# 291
Лора реши да отиде при Драго след като говори с Борис и той потвърди, че не е казал в управлението, и не го разследват.
Със сигурност се е чувствала привлечена от Драго след завръщането му и с малко алкохол, реши да се прави на фатална. Той със сигурност не го е очаквал, по-скоро си е представял, че тя ще е слабата и наранена девойка, която той ще спаси от лъжлиявия си брат. А не секси облечена мадама (абитуриентка както писа някой Joy ), която му се появява на прага по късни доби.
Репликата му от промотиране сигурно е извадена от контекста, но към настоящия момент значи точно, че Лора му е казала, че това между тях нищо не значи. А това е негова реплика в живота, не е свикнал той да я чува Simple Smile. Лорчето ще я натисне чувството на вина отново. Ако се съвземе малко, би могла да пробва да е с Драго, да види, че и той не става, и да си продължи живота с някой друг.

# 292
Е ясно е,че Радо си го каза това за барманката,но преди да се появи той ,тя си се увърташе около Боксьора.И затова смятам,че той си е мислел,че тя е негов човек.
Как бързо я забременихте Лора,може пък и нейното положение да е било като на Борис,само натискане и после някой се е осъзнал какви ги вършат Grinning

# 293
Без да бъда груба, но Лора в любовната сцена, когато отиваше към  Драго, а той, уж, я гонеше, ми приличаше като походка и поглед на зомбитата от филмите на ужасите, а не на подпийнала жена, която иска въпросния мъж. Извинявам се ако съм била груба.

# 294
Те тези госпожи коя как има проблем в семейното гнездо ,отива при Драго да се разтуши.Joy
Мая още не е отишла при него,че и тя има семейни проблеми.

# 295
При Драго отиват за разруха, защото няма при кой друг в тоя сериал! Joy Ти при кой би отишла Joy

# 296
Само аз ли забелязах, че Драго като се дърпа и гони Лора да се връща и стои при мъжа си,  тя тогава решава, че го иска.
Сцената е замислена много хубаво с танцуващите крака на двамата.
Танцът на любовта е за двама.
За изпълнението нищо няма да кажа.

# 297
При Драго отиват за разруха, защото няма при кой друг в тоя сериал! Joy Ти при кой би отишла Joy
A, за разруха при никой,но за разтуха стават и Драго ,Борис ,Калин,че и Радо и Боксьорчето имаше нещо секси в него.Joy

# 298
Така е Биляна, не знам дали ти или някой друг го беше писал наскоро.
Лорчето има доста скапана психика от чувството за вина и затова така реагира. Все трябва да се доказва, че става и заслужава да я обичат на тези, които не я искат. Нали и Борис каза, че е спала пред вратата и тн., докато й прости.
Иначе Драго не е глупав и според мен се дърпаше не за да не нарани брат си, а защото осъзнава, че Лора е там заради постановките, който той спретна, за да се карат, а не защото след възкръсването му, тя е осъзнала, че иска да е с него.

Не ми се отразява добре строенето в къщи. Такива анализи на ситуации и характери на герои не съм правила от ученичка Grinning

# 299
  • Другата България
Скрит текст:
Така е Биляна, не знам дали ти или някой друг го беше писал наскоро.
Лорчето има доста скапана психика от чувството за вина и затова така реагира. Все трябва да се доказва, че става и заслужава да я обичат на тези, които не я искат. Нали и Борис каза, че е спала пред вратата и тн., докато й прости.
Иначе Драго не е глупав и според мен се дърпаше не за да не нарани брат си, а защото осъзнава, че Лора е там заради постановките, който той спретна, за да се карат, а не защото след възкръсването му, тя е осъзнала, че иска да е с него.

Скрит текст:
Не ми се отразява добре строенето в къщи. Такива анализи на ситуации и характери на герои не съм правила от ученичка Grinning
Точно това все още не мисля, че го е осъзнал.
Когато го осъзнае, ако изобщо се случи, то вече ще е късно и ще е разбил животите на всички.

Общи условия

Активация на акаунт