Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 611
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
  • Другата България
Аз мисля, че и тук може това да се случи.
Боби да разбере за Денис и Лора, а тя да се окаже бременна от него.
Естествено, той да не повярва, че е от него, и с основание.
А Денис да ѝ бие шута /а дано, ама надали/.
Или да остане да отглежда детето на брат си.
Или да се окаже бременна, ама да не знае от кой от двамата е.
Но така пък съвсем ще сапуняса сериала.
Че ще има бременност обаче май съм почти сигурна.

# 271
  • София
На мен ми хареса сцената между Лора и Драго. Тя отиде с точна цел - да го прелъсти. Да види какво влияние има върху него...

# 272
  • Велико Търново
На Радо не можах да му схвана играта- пред Денис играе за Боксьора, пред Боксьора действа за Драго.
Да де, ние за двойната му игра пишем още от епизода, в който отвлече Виктория.
Очевидно че с нея си плете кошницата, но Денис не влиза в сметките. И на мен ми се струва доста вероятно да крои нещо срещу него. Според мен изобщо не е мислел да помага на Боксьора. Планът му сигурно е отдавна, още когато се появи на хоризонта, просто се появяват обстоятелства, които са му от полза.

За сцената между Лора и Драго - комичното май взе превес над страстта.

# 273
Въобще не ми хареса любовната сцена между Драго и Лора.
Лора е пълно дърво.

# 274
На мен ми хареса сцената,особено до целувките.Гледах я три пъти.

100% Лора ще забременее,но може би от Борис,макар всички да си мислим,че е от Драго,тъй като Боби има проблеми.

# 275
По-скоро всички си мислим, че ще бъде от Борис 😁, защото наистина това сме го гледали вече.

# 276
Ей тази Лора! Хем претендира, че е много морална и вярна, хем се поднася на тепсия на чуждия човек.  Най-малкото са братя.

# 277
И аз си мисля, че единственото сигурно нещо, което можем да допуснем е положителен тест. Макар да не ни показаха, кекс е имало и с Борис като я покани да спи при него. Шансовете са 50:50 въпреки проблемите.

# 278
Една жена трябва да умее да съблазнява само поглед дори,  да бяхме усетили копнежа за Драго толкова години,, а не от отчаяние да отиде и да се предложи, щото Борис я е настъпал по опашката.
Много смотана сцена, можеше да се постараят и да го направят хиляди пъти по-различно, с Йоана Темелкова обаче се съмнявам, брутално безлична.

# 279
Сега, като гледам промото за следващия епизод, Лора най- вероятно ще го играе " Това, между нас, беше грешка ! Остави ме !", което ще е много тъпо от нейна страна.
Ако ѝ е останало поне малко достойнство, ще трябва веднага да остави Борис, дори и никога повече да не бъде с Драго.

# 280
  • Пловдив
Тъпо, тъпо...мнооого тъпо.

# 281
  • София
Сега, като гледам промото за следващия епизод, Лора най- вероятно ще го играе " Това, между нас, беше грешка ! Остави ме !", което ще е много тъпо от нейна страна.
Ако ѝ е останало поне малко достойнство, ще трябва веднага да остави Борис, дори и никога повече да не бъде с Драго.
Да, и на мен ми се иска да ги зареже и двамата, да изчезне, да се окаже бременна и братята да се борят за детето / драма за следващ сезон 😉/

# 282
  • Пловдив
А аз смятам, че е възможно Лора просто да е сънувала. Тя беше толкова пила, че от къде се взеха сили да иде до Драго, че и секс да прави с него.

# 283
  • Пловдив
Ха..ми да и това е вариант Wink

# 284
Не мисля, че е сън, защото иначе няма да се вържат думите на Драго от промото, че е търсела само някой да се изчука с него.

А какво ще кажете за реакцията на Драго, когато Лора настъпваше към него? 'Остави ме, махни се, отивай си у вас...'. То ясно, че я иска, но когато тя най-накрая му се поднесе, той се опита да го предотврати. Проява на съвест...?

Общи условия

Активация на акаунт