Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 633
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
Еее, браво! Супер беше изиграна и заснета сцената с Драго и Лора!
На мен не ми хареса.
Никаква химия не видях. А и тя една изкусителка... 🙄
Ама полицаите мноооого тъпи. Направо все едно кварталните, а не ГДБОП.

# 256
Радо се появи в бара, уж да му помогне и го фрасна с едно железо в главата.

# 257
Лора 😂 не знам тъжно или смешно е да я гледаш как се опитва да прелъсти мъж. Никаква химия....
 Между Ива и Драго имаше повече страст.

# 258
Как да не се ядосва човек. Борис няма грам мозък, но пък Калин защо му се води по акъла. Замина си убиеца и дано поне да имат някакви писмени самопризнания, че почват пак от нулата. Лора очаквано не издържа.

# 259
  • Другата България
И Денис ли го прибра?

# 260
  • Велико Търново
Ще видим в понеделник сигурно.
Борис се усети, ама късно.

# 261
И Денис ли го прибра?

Не, умря.

А Денис по това време беше зает с Лора...

Не дадоха какво става след това, в промото имаше кадри, но не разбрах много. Радо обясняваше на Денис, че Боксьора е бил целият с подслушвателни и е искал да ги предаде. Сцената в бара беше през нощта, а когато пристига патрулка ми се стори, че е светло, но не съм сигурна.
Калин и Борис какво правят през това време, Радо изхвърлил ли е тялото.... не схванах.

# 262
Аууу, каква хубава любовна сцена!

# 263
Само на мен ли тази сцена ми предизвика отвращението. Лора, накичена като коледна елха, сама се поднася на поднос на Драго. Страшно жалко и в пълен противовес с убедеността й пред Борис, че ще минат и през това.....

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 14:05 от bonibon_

# 264
Много хубава, да. В любовна сцена между мъж и дъска за гладене ще има повече огън...
Никога не го е обичала Лора Борис, след Драго.

# 265
Сцената на Лора и Драго мен също не впечатли особено.
Хареса ми началото, преди да се награбят, имаше напрежение, макар да ми стана смешно Лора как се е нагласила като за абитуриентски бал. 😄
Обаче после целувките... нещо нямаше плам...

Но предната, където Денис тренираше се получи много добре 👍

# 266
На мен ми хареса сцената с Лора и Драго, според мен им се получи.
На Радо не можах да му схвана играта- пред Денис играе за Боксьора, пред Боксьора действа за Драго.

# 267
Ми май се реди с албанците да свие на Драго бизнеса...

# 268
И на мен ми е неясен Радо. Очевидно играе против Денис.
Според мен преди да избяга Вики наистина се опитваше да помогне на Боксьора, иначе нямаше да отвлича Виктория заради него.
Като стана фал обаче се усети, че той ще пропее на полицията и реши да си пази кожата.

# 269
  • София
Ще минем през това! - и БАМ ! Отново му изневерява с брат му.
Това семейство цялото е отрова. Борис трябва да бяга от всичките с 300. Всеки трябва да си получи заслуженото.
Снежа, която се гордее с фондацията да разбере с какво се занимава любимото синче.
Велин, да остане сам без семейство и фалирал благодарение на Драго и схемите му.
Лора да остане с Драго, да се окаже бременна от Борис/ вече го гледахме в друг сериал/, да разбере какво леке е той и че Борис е бил прав за всичко.
Борис да се отдели от всички и да започне живота си наново без да се доказва пред когото и да е и да си получи желаното семейство  с някоя, която го обича истински.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 16:25 от milensky''

Общи условия

Активация на акаунт