Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 594
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
Поне килимче да бяха метнали отгоре да не се вижда тази грозотия, а и кой знае колко народ е газил там, а те все се въргалят по земята.

# 331
  • Велико Търново
papi6, много си мигала, май.
То си има килим - на два пъти дадоха токчетато на Лора как ходят по него.
И не е имало никакво въргаляне на пода с нея. Операторски трик просто...

# 332
Сценаристите явно споделят теорията, че хубавият секс не е за гнусливи хора Sweat Smile

# 333
Не знам дали тоалетите на Драго са ретро , но аз съм доволна, че поне не е с впити панталони до глезените и мокасини на бос крак.
Това, като го видя в днешно време, и ми прилошава.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 19:16 от Veracruz

# 334
  • София
Да, Боксьора си го заслужаваше-нали е убиец, но все ми се искаше да мине на страната на добрите и да предаде Драго.
Много кич, много нещо е тази негова стая с огледалата, бяло и черно - класика! 😁
Като гледах последният епизод, стаята в която постоянно дават Драго да ми мина мисълта - този човек изобщо ли не спи? Няма спалня ( поне не са я давали до момента) , непрекъснато е в костюм, почива си на пода.... Асоцирах го с 400 годишен вампир Simple Smile самотен и влюбен в смъртна девойка. Joy не се смейте. Просто това ми мина през ума.
В един от епизодите Драго разказваше (май на Виктория, а може и на боксьора, сега не се сещам), че повечето затворници, като излезнат от затвора и искат да забравят...
Докато той- не!
 И спи на пода (защото в килията дюшека му бил опикан или оповръщан) и той спял на пода! Та и сега спял на пода, защото не искал да забрави, и това му напомняло какво е в затвора, и си е обещал да не допусне да се върне обратно там! Това го държи да не се отпусне!

# 335
  • sf
С кеф бих се потъркаляла по килимчето на Драго. 🤣
Постъпката на Лора е долна. Спрямо Борис, спрямо Драго, че дори и спрямо нея си.

# 336
  • София
Абе, Ветко и Маринела не бяха ли в затвора или се откупиха?

# 337
Това не е килим, а някакъв гигантски мокет. Грозен. Можело е да сложат някакъв нов отгоре. Този, който се вижда се връзва със стила на стаята, което значи че не са го сменяли.

# 338
Не!Лора сънува...Нещо не мога да повярвам,че наистина отиде.

# 339
Отиде, отиде и изгоря. Бременна е, мисля. Да видим от кого от братята.

# 340
Не!Лора сънува...Нещо не мога да повярвам,че наистина отиде.
И защо... все едно досега е била с много достойно поведение...
Започвам да мисля, че повече "обича" Боби даже, при все че в момента, в който той я нарани (заради Лина) отиде при Драго, преди е спала пред вратата на Боби, въпреки че вече е била с Драго, или е била в безизходица или го обича него(Боби).

# 341
  • sf
А според мен Лора не обича истински нито един от двамата, а просто я е страх да заживее живота си сама.

# 342
  • София
Би било хубаво да е сън, но май не е. И вероятно ще забременее. И във фейса така коментират хората, досега не им бях гледала страницата. Дано не стане, де.

# 343
  • Другата България
То това беше ясно.
Че ще забременее.
Въпросът е от кого.

# 344
То това беше ясно.
Че ще забременее.
Въпросът е от кого.
Аз пък, за да съм опозиция, ще кажа, че няма да забременее. 😜 🤗
За презервативи не са ли чували тези хора? 🤔 🙄

Общи условия