Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 601
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
Дяволското гърло е играла майката.

Аз се разочаровах като разбрах, че режисьор е Ники Илиев....

# 316
Ето че и там е била безлична - беше майката на двамата братя и в "Дяволското гърло".

# 317
Там не се забелязваше толкова, защото самата ѝ роля беше да стои и мълчи.
Но сега като се замисля, може би актрисата така я е пресъздала. Докато тук има нужда от повече емоция и цвят на образа, каквито при нея липсват.

# 318
  • София
Ужасна серия, върнах си я снощи. Беше ясно, че ще има кекс между тях, но то не беше от страст, а само да си върне Лора. Така ми се стори. В промото за следващия епизод Денис не се изказва много приятно и може би ще бяга пак при Борко. За Боксьора хем си го заслужава, хем се надявах поне той да се измъкне.

# 319
Да, Боксьора си го заслужаваше-нали е убиец, но все ми се искаше да мине на страната на добрите и да предаде Драго.
Много кич, много нещо е тази негова стая с огледалата, бяло и черно - класика! 😁

# 320
....
Много кич, много нещо е тази негова стая с огледалата, бяло и черно - класика! 😁

Уж модерно, пък навява на соц. И костюмите му също. Ма то така като те е "нямало" 15 години, излизаш и искаш всичко "модерно", което си спомняш, пък си нямал.
Жал ми е и на мен за Боксьорчето, обаче нека да е като поука за младите - лошите си получават възмездието един ден.

Редактирам се, че се сетих за Вики. Милата ще жали много, защото си го обичаше.

# 321
Снощи гледах промо, на което директно дадоха Лора как казва на Драго да не си въобразявал нищо, не било нищо повече от секс и в този дух. Та явно думите му са в отговор на нейните.

Стаята на Драго ми е грозен кич, от този в стил 'Мутра от 90-те'. Можеха по-актуален декор да направят.

ПП: само аз ли не жаля за Боксьора? Беше ми неприятен тип.

# 322
  • София
Успокоих се, че не само на мен не ми харесват покоите на Денис Simple Smile

# 323
Мутро-барок Joy

# 324
Да, Боксьора си го заслужаваше-нали е убиец, но все ми се искаше да мине на страната на добрите и да предаде Драго.
Като гледах последният епизод, стаята в която постоянно дават Драго да ми мина мисълта - този човек изобщо ли не спи? Няма спалня ( поне не са я давали до момента) , непрекъснато е в костюм, почива си на пода.... Асоцирах го с 400 годишен вампир Simple Smile самотен и влюбен в смъртна девойка. Joy не се смейте. Просто това ми мина през ума.

# 325
  • София
Добре поне, че няма злато 😂

Ха, Лора ми харесва 😉 Ще ми пращаш записи на мъжа - аз ще ти го върна 😂
Сега остава двамата братя да се обединят срещу Лора и да се сдобрят - тя е виновна 😜

# 326
Сега остава двамата братя да се обединят срещу Лора и да се сдобрят - тя е виновна 😜
Ами точно така е! Аз никога не съм приемала, че някой друг е виновен в който и да е любовен триъгълник.
Една жена може да я свалят десет мъже едновременно. Дали ще поддаде, зависи от нея, а не от мъжа.

# 327
  • София
Както и обратното - Ако един мъж си хване любовница, не е виновна тя, а мъжът 😉

# 328
Офисът-стая на Драго, както и въпросното заведение са в х-л Маринела. От там е този ретро кичозен интериор.

# 329
  • Пловдив
ами нали снимат в хотел Маринела..какво да е Wink

Общи условия

Активация на акаунт