Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 561
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
В сериалите редовно не са чували или не желаят да ги ползват за да има повече драма. Иначе нямаше толкова да натъртят на това колко искат да имат дете, после изследвания и накрая скриване на проблемите при Борис за да гръмне бомбата накрая.

# 346
В сериалите редовно не са чували или не желаят да ги ползват за да има повече драма. Иначе нямаше толкова да натъртят на това колко искат да имат дете, после изследвания и накрая скриване на проблемите при Борис за да гръмне бомбата накрая.
Ама можеха да са пионерите - да измислят по - различна драма от "кой е бащата". 🙄😉

# 347
  • Пловдив
Нали от Борис няма.как да забременее..кво се чудите?

# 348
  • София
Тук драмата е, че Борис няма как да каже “ не е от мен”, защото каза на Лора, че при него всичко е наред. 😜Ще трябва да си страда сам.

# 349
В съседната тема за ОЖ не веднъж се е коментирало, че когато има пушка на сцената, тя рано или късно ще гръмне.
В случая пушката е на лице, не случайно Лора и Борис правиха секс, малко преди да отиде при Драго.

А Борис не е напълно стерилен, все пак. Спря хапчетата, приятелчетата ще се размърдат.

# 350
В съседната тема вече беше изгърмяха възможността да се забременее с толкова малък брой добри приятелчета. Не очаквам тук да повторят същото. Вероятно ще е помощ от приятел представена като собствен успех с всичките подозрения и съмнения.

# 351
Кво се кахърим... ДНК-то е почти същото! (за сега оставяме настрана идеята, че Драго и Борис не са напълно истински братя)

# 352
Тъкмо наваксах с епизодите. Калин ще се окаже дясната ръка на Драго. Помнете ми думата. Твърде сляп за елементарните игри на жена му, твърде добър да не застреля Борис на онази размяна, твърде разбиращ и помагащ на Боби. Може би онази сцена в началото, когато беше мило семейно парти и обявиха Борис за шеф, а Ива се побърка, е отключила нещо в Калин. Той набива кюфтета и баници, но мълчи за нещо. Не е глупав. Все с безумен яд гледа. Драго първо и основно него е вербувал според мен. Всичко останало отвлича вниманието за момента, на по-голямо предателство.

# 353
Grinning Значи остана само Драго да вербува и Мая за да са всичките в кюпа. Калин е от малкото нормални все още, но и него го чакат големи изненади.

# 354
  • Другата България
Тъкмо наваксах с епизодите. Калин ще се окаже дясната ръка на Драго. Помнете ми думата. Твърде сляп за елементарните игри на жена му, твърде добър да не застреля Борис на онази размяна, твърде разбиращ и помагащ на Боби. Може би онази сцена в началото, когато беше мило семейно парти и обявиха Борис за шеф, а Ива се побърка, е отключила нещо в Калин. Той набива кюфтета и баници, но мълчи за нещо. Не е глупав. Все с безумен яд гледа. Драго първо и основно него е вербувал според мен. Всичко останало отвлича вниманието за момента, на по-голямо предателство.
Joy Тук обаче сме се събрали сценаристи за не един, а за два сериала.
Извини ме, но това е абсурдно за мен.

# 355
Хахаха сигурно и Мая е спала с Драго преди време и Вики е от него, затова така се притесни като разбра, че е "оживял". 😂🙄
Айде моля ви се...

# 356
Хахаха сигурно и Мая е спала с Драго преди време и Вики е от него, затова така се притесни като разбра, че е "оживял". 😂🙄
Айде моля ви се...
Мая е Биг Бос. Тя е измъкнала Денис от затвора, тя е шефа на украинската мафия. Затова и се жени за бащата, да е близо до семейството. 👍
П. П. От къде знам ли - хороскоп им правих. А за по - голяма сигурност - и едни карти Таро. 🧠🧙🧞‍♀️

# 357
  • Пловдив

В случая пушката е на лице, не случайно Лора и Борис правиха секс, малко преди да отиде при Драго.

това не е ясно...не са давали нищо. Просто Борис я извика да спи в леглото и и каза, че няма да я притеснява.

# 358
Е, нали имаше сцена с интимности?

# 359
Е, нали имаше сцена с интимности?

Кога е било това ?

Общи условия

Активация на акаунт