Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 534
  • 724
  •   1
Отговори
# 510

Двете жени на БОП-аджиите спят с Топал и са маман....
" Страшна" комбинация. Искам сцена тройка с Ива и Лора.😄😄

# 511
Не съм сигурна дали покрай историята с Роси нямаше един разговор, в който Денис пита Ива дали са ѝ нужни допълнително пари и тя каза, че ще се оправи.
В този разговор Денис изцяло отряза Ива за допълнителни пари за Роси и й каза, че би трябвало да си има графа за непредвидени разходи и сама да си ги набави от там. Предполагам затова Ива взе да заделя от агенцията. 😁

# 512
  • София
Мисля си дали Борис не се разбра с Черкезов да напусне ГДБОП и да мине “под прикритие “ към Топал / нищо не дадоха от срещата им, флашките, реакцията/
От друга страна Черкезов е “криминални разследвания” - не знам дали има правомощия. 🤔

# 513
Е, след като Боксьора е мъртъв, кой се предполага да пусне клипчетата на Вики в нета?

# 514
Е, след като Боксьора е мъртъв, кой се предполага да пусне клипчетата на Вики в нета?
който намери лаптопа;

# 515
# 516
Tова с лаптопа на Боксьора нещо не е доизмислено, ако Вики го намери в тях. Нали Боксьора умря, точно търсейки го в бара... Значи той там го е оставил, никой не би го пренесъл в дома му ... Странна работа с тозу лаптоп

# 517
  • Пловдив
Tова с лаптопа на Боксьора нещо не е доизмислено, ако Вики го намери в тях. Нали Боксьора умря, точно търсейки го в бара... Значи той там го е оставил, никой не би го пренесъл в дома му ... Странна работа с тозу лаптоп
това от два дни го нищим тук...

# 518
това от два дни го нищим тук...
Пълна мистерия! Laughing Laughing Laughing

# 519
Колкото и да е мистерия дано поне са го изпипали добре защото за мен не е нормално Боксьора като е планирал да се покрие и да изчезне да остави лаптоп с толкова важни неща дори и лични такива скрит някъде в бара. Обаче той не е от най-умните и може точно това да е направил.

# 520
Според мен е възможно да е оставил лаптопа в бара и да не е имал възможност да го вземе. А и планът му беше да изчезне в Албания, притрябвали са му тези снимки.

# 521
Хахаха сигурно и Мая е спала с Драго преди време и Вики е от него, затова така се притесни като разбра, че е "оживял". 😂🙄
Айде моля ви се...
Мая е Биг Бос. Тя е измъкнала Денис от затвора, тя е шефа на украинската мафия. Затова и се жени за бащата, да е близо до семейството. 👍
П. П. От къде знам ли - хороскоп им правих. А за по - голяма сигурност - и едни карти Таро. 🧠🧙🧞‍♀️

еее ти ме умря направо Simple Smile

# 522
Според мен Вики няма откъде да знае, че лаптопа не е в апартамента на боксьора.  Тя си е тинейджър и за нея нещата са прости. А може и да има твърд диск там...

# 523
А на мен звездите ми говорят, че скоро Мая здраво ще съжалява, че се е забъркала с човек от точно това ненормално семейство и нейните странности са нищо в сравнение с техните.

# 524
  • София
Другото странно е как Вики, която уж много обичаше Боксьора, не страда изобщо за него. Вярно, че доста кофти им бяха последните мигове заедно, но някак не ми е достоверно. Нито заради самото изживяване, нито заради евентуалната му смърт...

Общи условия

Активация на акаунт