Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ - тема 4.

• 25 499
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • Велико Търново
Какво видя Калин?

Тоз пък накарал момичето да се облече като Лора. Пффф...
Ама не му се получи фантазията нещо.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 23:03 от DamaPika

# 601
Ох, на Калин му дойде в повече !
Трябваше ли Драго да избълва това по телефона ?

# 602
Видя номера от разписката, когото Ива е записала като Деница промоции. И вдигна този ..
Калиин 😭😭😭 

Лора припада следващия епизод... няма изненади, явно е бременна.

# 603
Ох, хем искам да разобличат Ива, хем ми е жал за Калин. Дойде му в повече.
Май разбра всичко наведнъж и за дейността на Ива и за изневерите ѝ.

# 604
Много му дойде на Калин. Но по-добре така, отколкото на час по лъжичка.

# 605
  • Велико Търново
Кой беше този в промото с кака ви Снежа?Не може да е другият мъж, много млад ми се видя.
Може да е мъж на някоя от жените, които са в защитеното жилище.
Почти съм познала, значи.

Утре вечер Ива от банята пред входната врата ще се озове. По хавлийка. Тъкмо Денис я чака без бельо 

# 606
Много му дойде на Калин. Но по-добре така, отколкото на час по лъжичка.
Да, така е. Но искам да започне да беснее , а не страда и линее. Искам да ѝ покаже кой е мъжът в къщата, стига го правила на глупак Joy

# 607
Вики и Велин дънят Борис пак. Неблагодарници!
Калин горкият ще получи инфаркт от бяс.
Хем му се ще да я разкости, хем знае, че ще се отрази и на Симо...Много труден момент.
Много го предаде Ива. Идва ред на Борис покрай бремеността на Лора. Да видим какво ще измислят.

# 608
О, това че Калин показа емоция и се разплака ме кара да го харесвам още повече. Но като се съвземе след първоначалния шок ще я изгони гола от банята директно да ходи при Топал, че я вика.
И после се надявам да стане шеф на полицията и той, и Симо да си намерят две нови жени  Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 23:30 от ~Канела~

# 609
  • София
Аз в един момент си помислих, че ще получи инфаркт. Много ужасно беше.

# 610
  • София
Аа не! Първият път вината беше у Велин, вторият път и по натам е на Мая...

Те и насилниците това се опитват да втълпят на жертвите, че те са си виновни, че те са ги провокирали...
Насилникът винаги е насилник!

Хубав епизод, тежък!
 Калин трудно прие това, което научи за "възлюбената "си, а има и още...

# 611
Някой се оплакваше, че станало много мудно действието. Ето, случват се много неща, даже прекалено много на Калин, че чак се притесних да не получи инфаркт. Ива и Драго ще получат каквото заслужават, но Ива оставя прекалено много следи и беше твърде лесна за следователя, докато Драго е поне с ход напред и ще трябва много повече да се потрудят. Срещу Драго може да се спечели само с мръсни номера и Борис успешно направи първия си такъв удар.
На Мая не й достигна нито достойнство нито смелост както и предположих.

# 612

Те и насилниците това се опитват да втълпят на жертвите, че те са си виновни, че те са ги провокирали...

Хубав епизод, тежък!
О, боже.... имах предвид, че е виновна, че го допуска да я унижава!!! И дори се извинява за това. Само тя носи отговорност за себе си

# 613
  • София
Жертвите на насилници не са виновни, каквото и да правят и да търпят. Думата не е вина, друго е. Дали от срам, страх, дали от вяра, че ще се промени нещо. И насилникът знае и го използва за манипулация. Мая ще се окопити, според мен и очаквам накрая със Снежа да поставят Велин на мястото му заедно.

# 614
  • София

Хубав епизод, тежък!
О, боже.... имах предвид, че е виновна, че го допуска да я унижава!!! И дори се извинява за това. Само тя носи отговорност за себе си
Насилието е много сериозен проблем и много хора не знаят как да се справят с него! 
Дали защото то ги връхлита изненадващо (Мая, след 16 (може би ) години брак, пред нея се изправя тотално непознат човек...
Дали защото ги е срам да признаят, че им се е случило нещо подобно
Дали защото социалния им статус не позволява да избягат някъде ( В случая на Мая имаше някакъв намек, че баща И е помогнал за бизнеса на Велин, но извън този контекст- неработеща, домакиня,без доходи, с дете...къде точно да отиде )

И изказвания от типа "ми то сигурно тя си е виновна" от съседки, колежки,роднини, познати и непознати- прави още по-трудно някой унизен, бит, предаден и със вменена вина да се опълчи....
 Най-лесно е да се каже- ми тя си е виновна! Ама в реалния живот нещата не са така лесни!

Общи условия

Активация на акаунт