Луцифер 2

• 10 855
  • 178
  •   1
Отговори
# 60
От целия каст бих казала, че най-добрите певци са Том Елис и Лесли Бранд, a Кевин Алехандро и Ейми Гарсия -пеят, ама не са особено даровити Grinning

Ако някой е любопитен това са заглавията на епизодите от 6-ти сезон, някои са доста интересни:
Скрит текст:
     1   "Nothing Ever Changes Around Here"
   2   "Buckets of Baggage"
   3   "Yabba Dabba Do Me"
   4   "Pin the Tail on the Baddie"
   5   "The Murder of Lucifer Morningstar"
   6   "A Lot Dirtier Than That"
   7   "My Best Fiend"
   8   "Save the Devil, Save the World"
   9   "Goodbye, Lucifer"
   10   "Partners 'Til the End"

# 61
  • Вестерос
Само 10 ли ще са?

# 62

Да, само 10 са, заснети са вече, дано да ги пуснат тази година. Simple Smile

# 63
  • София
Усещам, че сериалът ще има тъжен край. Дано не съм права 🙄

# 64
  • Вестерос
Като четем заглавията Sad

# 65
  • София
Изгледах. Луци си е Луци 🤩 Дано в последния сезон не го направят много сладникав, защото чарът му е в нестандартното.
Нещата около Мейз му дойдоха малко повече. Знам, че всичко трябва да е по правилата на Холивуд, но...

# 66
За който чакаше български субтитри видях, че в subsunacs . net пуснаха превода за S5E09. Вероятно скоро ще се появят и следващите.

# 67
Да, те отдавна изляоха, но чакам още да се появат.

# 68
  • София
И аз изгледах, като цяло съм доволна, много се забавлявах, стана ми тъжно. Господ ми хареса, не ми пречи, че е черен. При мен проблемът е, че през всичките 5 сезона така и не я усетих тази химия между Том и Лорън, ама хич не ми пасват двамата и това си е.
6-ти сезон последен ли ще е?
Най-голямата щерка на Том се е появила в 15-ти епизод:
Скрит текст:

# 69
Шести ще е последен.  Според мен химия между двамата има, но не в стандартния смисъл, двамата да се награбят, а по-скоро като в първите три сезона на Касъл между Бекет и Касъл. Или - между Менталистът и  Лизбън първите 4 сезона (
Скрит текст:
до убийството на Червения Джон
). Голям проблем бе, че първите три сезона Лорън стоеше като дърво и въобще не реагираше на играта на Том Елис или много малко. С тази каменна физономия имах чувсдтвото, че имам статуя пред мен.
Такава поза става за ретрофилм, но не и за сериал.

Добре че Нетфликс и поразчупиха образа. От четвърти сезон и сложиха малок грим, а в някои епизоди (
Скрит текст:
например онзи в който тя вижда демонските крила на Луцифер и бе уплашена или пък в сезон 4, еп.2 където го видя да излиза жив от огъня и се стресна
) виждаме по-човешки реакции от нея. Явно Нетфликс са й казали да не го раздава като женски андроид през цялото време.
В този полусезон много ми хареса как в 10 епизод "насмля" Господ. А около
Скрит текст:
смъртта на Дан
видяхме сълзи в очите й. Да, има развитие.

# 70
Блупърите от 5-ти сезон, някои са просто жестоки Joy

# 71
Гафовете са много добри! Гледах го в Geeked Week на Нетфликс днес преди четенето на сценария за първи епизод от екипа и страшно се забавлявах. (уж трябваше да дадат тийзър на 6-ти сезон, ама не би).

Лорд Сняг, на мен повече ми харесва представянето на Клоуи от Лорън в първите сезони, точно защото е по-обрана и го играе силна и неранима. Честно казано откакто са в Нетфликс малко ми развалиха образа ѝ - прекалено ми е ревяща героинята и драмата на места ми идва една идея повече. Предишните сезони сякаш не бяха толкова драматично изиграни, даже във втори сезон когато имаше достатъчно материал да драматизират.

# 72
  • София
Страхотни са гафовете 🤩 Акцентът на Том е 😍😍😍 Надявам се шести сезон да ни донесе още положителни емоции.
На мен също Декър в началото ми приличаше на рoбот. Даже се чудех що за актриса са наели, която седи като дърво. Но между двамата уви, няма голяма химия

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 09:41 от Yellow_girl

# 73
  • София
Абе доста си е дървена Лорън, на моменти имам чувството, че я е страх да се усмихне, да не си образува бръчки. И в "Пожарникарите от Чикаго" беше така, а и в Reunion Special-епизодчето в Нетфликса пак ми направи впечатление, че другите се закачат и майтапят, а тя основно седи като мумия...

# 74
Да, и в "Пожарникарите.." бе така", но там не бе в централна роля, изкара и малко време, а и бе по-млада, все си виках, белким се е понаучила да играе.Докато тук в "Луцифер" е в главната роля. Един актьор/актриса го оценявам и по това какви мимики прави  с лицето си. Все пак киното има допирни точки с театъра.
Скрит текст:
Вземете Шварценегер в Конан - да, в целия филм има три реплики, но  по погледа му разбираш какво мисли в конкретния момент.  Например в една сцена му говорят да изостави отмъщението, а той само гледа страшно изпод вежди и нищо не казва, докато си точи меча. Старите уестърни на Енио Мориконе също отделяха много внимание на мимиките. Например в "Имало едно време на запад" осем минути двамата противници се гледат, преди да чуем изстрел, който трае три секунди.
В Анализирай това, Де Ниро играе страхотно с лицето си, а в Инстинкт Шон Конъри преминава много рядко от спокойствие в състояние на крайна ярост.
Желанието на Лорън да покаже невъзмутимост и непукизъм можеше да е добро в първите серии, когато искаше да се дистанцира от героя на Том Елис, но след края на първи сезон, когато вече се сприятелиха просто нямаше как да поддържа това лице, и това бе дразнещо. Иначе за ретро-серията, където уж не се познаваха, а тя се доказваше, като жена-детектив в други времена такова поведение също биваше, но не и за всяка серия. Също така бе дразнещо, че всеки път с едно и също костюмче се появяваше и с една и съща прическа, сякаш не се преоблича в продължение на три години.
Според мен се получи добре, че отделиха малко повече време да покажат героинята й като жена и майка, а не само като детектив.
На обратния полюс - много съм доволен от Ела. Толкова е жизнерадостна, емоционална и весела, че веднага се забелязва, когато нещо тъжно й се случи.

малко емоции от мига, когато Клои и Луци спряха да се крият
Скрит текст:
Луцифер излиза от колата, отваря вратата на Клои и й подава ръка
Ела - (поглежда ги, както е над трупа)
Добре, няма да питам, за всеки е ясно,  в какви отношения сте.
Ела -(подскача около тях) Не, няма да питам.
Ела - Добре, де - разказвайте!

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 09:34 от Лорд Сняг

Общи условия

Активация на акаунт