Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 891
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
Очаквам днес YSL Libre. Обаче нещо му се двоумя. Очаквам и мини 7.5 мл от Дъглас. Има ли сходство  аромата с Mon Guerlain заради лавандулата. Ако са много идентични, изобщо да не го отварям.

# 121
  • Sofia
Очаквам днес YSL Libre. Обаче нещо му се двоумя. Очаквам и мини 7.5 мл от Дъглас. Има ли сходство  аромата с Mon Guerlain заради лавандулата. Ако са много идентични, изобщо да не го отварям.
Според мен са много различни. Либре ми харесва повече от Мон.

# 122

А аз предпочитам Мон. Либре е много топъл аромат, но повече усещам лавандулата и ми е малко по-мъжки. А Мон-ът е преобладаващо ванилов и мноого женствен.
Но и двата са хубави

# 123
Чудя се дали ми трябва Kenzo World Power. Вчера го пробвах цял ден и ми създаде много приятно оптимистично настроение. Но не мога да се отърва от усещането, че е абсолютно средно аритметично от Olympea и Alien Mirage, които и двата ги имам вече. Драйдауна на Кензо-то е просто едно към с Alien Mirage след 4 часа...

# 124
  • Варна
Босилка Подсети ме за една стара тръпка Paco Rabanne Paco - цитрус и кардамон. Дали да не си го припомня, почти без пари е Simple Smile

# 125
Чудя се дали ми трябва Kenzo World Power........ Драйдауна на Кензо-то е просто едно към с Alien Mirage след 4 часа...
Аз не обичам да ми се припокриват аромати. Парфюми, които твърде много си приличат, са излишни за притежание и двата. Но при твоето изобилие от парфюми е даже кощунство Simple Smile

# 126
Азалия, благодаря! Този глас на здравия разум се обади и у мен. Значи, ще се въздържа 🤗 Но е много приятен парфюм Kenzo World Power.

# 127
Здрав разум по повод парфюм, е последното нещо, което ще избликне у мен... По-скоро е тънка сметка, че парите, отделени за повтарящ се аромат, може да се вложат в друг, неповтарящ се 😆

# 128
Здрав разум по повод парфюм, е последното нещо, което ще избликне у мен... По-скоро е тънка сметка, че парите, отделени за повтарящ се аромат, може да се вложат в друг, неповтарящ се 😆

... който примерно ще носим два пъти в годината. Но пък е уникален. Тъй де! 😂

# 129
За мен също няма сходство - Либре ми е в пъти по-красив и интересен от Мон (имам и ЕДП и ЕДТ), но така и не ми станаха любими.

# 130
  • Sofia
Замислих се,  че притежавам много парфюми,  защото са ми достъпни. В началото,  когато имах 1-2 , избирах много внимателно,  търсех уникален за мен аромат,  а сега купувам и само симпатични . Количествените натрупвания водят до качествени изменения.  Grinning
В тази връзка представете си, че нямате никакви парфюми и  разполагате с бюджет от 500 лв. Кой или кои няколко парфюма бихте купили?

# 131
Замислих се,  че притежавам много парфюми,  защото са ми достъпни. В началото,  когато имах 1-2 , избирах много внимателно,  търсех уникален за мен аромат,  а сега купувам и само симпатични . Количествените натрупвания водят до качествени изменения.  Grinning
В тази връзка представете си, че нямате никакви парфюми и  разполагате с бюджет от 500 лв. Кой или кои няколко парфюма бихте купили?

Един за топло време - Sun di Gioia
Един за студено - Jasmine Noir
Един свеж ежедневен - Jour d'Hermes
Един за специални моменти - Dior Addict

Май лееко задминах 500те лв, но в общи линии нещо такова

# 132
Замислих се,  че притежавам много парфюми,  защото са ми достъпни. В началото,  когато имах 1-2 , избирах много внимателно,  търсех уникален за мен аромат,  а сега купувам и само симпатични . Количествените натрупвания водят до качествени изменения.  Grinning
В тази връзка представете си, че нямате никакви парфюми и  разполагате с бюджет от 500 лв. Кой или кои няколко парфюма бихте купили?

Ако се опитам да събера максимално разнообразни в този бюджет, може би:
MaDame JPG
Mémoire d'une Odeur Gucci
Thé Rouge Bvlgari
Moulin Rouge Histoires de parfums
Black Afgano Nasomatto
Sahara Noir TF или Noir Extreme TF
Бих искала да се подслаждам и с Al Contrario Tiziana Terenzi, но някои от горните ще трябва да са в най-малките разфасовка и да са купени от Парфимо, или подобен сайт 😂

# 133
Замислих се,  че притежавам много парфюми,  защото са ми достъпни. В началото,  когато имах 1-2 , избирах много внимателно,  търсех уникален за мен аромат,  а сега купувам и само симпатични . Количествените натрупвания водят до качествени изменения.  Grinning
В тази връзка представете си, че нямате никакви парфюми и  разполагате с бюджет от 500 лв. Кой или кои няколко парфюма бихте купили?
Само Rose Oud By Killian. Коко ЕДП си имам.

# 134
  • София

Това скоро и аз го казах, наблягам на количествата, а не на качеството в последно време. Да не се мина нещо Joy
Втората част е трудна, задължително Vetiver Tonka Hermes, Soir de Lune Sisley, Tiffany Intense, Shalimar Parfume Initial. Сега, като ги конкретизирах, се чудя защо още не съм останала само с тях. Щях да си живея много по спокойно Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 11:33 от Иллейн

Общи условия

Активация на акаунт