Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 887
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
В тази връзка представете си, че нямате никакви парфюми и  разполагате с бюджет от 500 лв. Кой или кои няколко парфюма бихте купили?

със сегашните ми знания, опит и осъзнат вкус ще ми бъде лесно да покрия нещата, които харесвам, за скромни пари - 3-4 парфюма на ферари, 3-4 на джени глоу, кабошар, дива на унгаро, колон на мюглер, добра оферта на синия герленски час, смокинята на молинар, пудре интенз на сандър и роял амбър на дюпон - май ми останаха и някакви стотинки Grinning

# 136
  • Русе
Вчера бях на снимки в една борова гора и си взех една шишарка и си натиках носа да я душа,страхотен аромат-бор и дървесина,сега се замислям да си взема някой парфюм с аромат на борова гора,ей така за кеф

# 137
Noir на Tom Ford ,  Jardin exclusif на Mancera, Alien aessence absolu .

# 138
  • Sofia
Аз започнах с повече парфюми, но винаги посягам към едни и същи и постепенно останах с топ 5. Нямам нужда от много флакони, а от много любими Simple Smile Ако имам бюджет от 500 лв, бих си взела още два, три много интересни, след достатъчно проби, за да съм сигурна, че ще ги нося Simple Smile

# 139
Май всички сме така напоследък - купуваме, трупаме количества, възползваме се от безкрайните примамливи оферти на сайтове и магазини - "сакън" да не се минем! Joy Ако трябва да избирам само няколко парфюма за около 500 лв., задължително първо ще си взема Elixir des Merveilles, след това Donna Noir Absolu, малко ванилийка за разкош - Принцесата на Kilian, Пантерата на Картие и Зеления Кристал на Chanel. Обаче май се увлякох - дори и в най-малките разфасовки пак ще надвиша финансово лимита. Blush

# 140
В тази връзка представете си, че нямате никакви парфюми и  разполагате с бюджет от 500 лв. Кой или кои няколко парфюма бихте купили?

Ще си взема минимално количество - Thierry Mugler Cologne за летните жеги; нещо на Мемо (нещо от кожите май, Italian или Irish, или друго) и за определени случаи - ZV This is her/Just rock.

Но ще страдам Yum

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 12:03 от Тук там

# 141
Вчера бях на снимки в една борова гора и си взех една шишарка и си натиках носа да я душа,страхотен аромат-бор и дървесина,сега се замислям да си взема някой парфюм с аромат на борова гора,ей така за кеф

Миналата седмица се запознах с един супер автентично пресъздаден аромат на есенна гора. То даже май се води room spray, а не парфюм, беше подарък към поръчка. Но го пробвах на кожа (после видях, че било room spray 😀) и е, ама буквално, есенна гора с широколистни и иглолистни, мъхове, надничащи от тук-оттам, паднали влажни листа, които вече имат този леко гнил аромат, когато са се намокрили на земята и са се смесили с пръстта и сухи треви. Много странен, но и много медитативен и успокояващ аромат.  Sous-Bois d'Automne Oriza L Legrand

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 12:11 от tuali

# 142
Много обичам този аромат. В момента имам такава парфюмна любов - Jenny Glow Pomegranate ( 80 мл за 25 лв ), за който казват,че е копие на Pomegranate Noir Jo Malone ,който аз лично не познавам. Аромат на тъмно смокиново сладко  с много зелени и свежи борови игли.Уникален аромат! Унисекс,силен ,шлейфов с развитие..... и много траен Simple Smile

# 143
За 500 лева бих купила Коко мадмоазел, най-добре интенз за по-голяма сила, Инсоленс, Орхидея-ванилия  и Ирис на Ван Клийф.
Баба знае две и двеста, както се казва. А за по-малко от 500 първите два ми стигат.

# 144
Количествените натрупвания водят до качествени изменения.  Grinning
В тази връзка представете си, че нямате никакви парфюми и  разполагате с бюджет от 500 лв. Кой или кои няколко парфюма бихте купили?
Е това е адски трудно!  Ще ми се да взема по-евтини, за да мога да взема повече, ама... 😁
Чушките на L'Artisan
Orchidee Vanille Van Cleef & Arpels
Chanel No 5 Eau Premiere (2015)
Shalimar Parfum Initial
И 500 лв. май наместих, та няма и да стигнат...

# 145
  • Варна
La Vie Est Belle L’Éclat EDT или EDP

Моля, които го познават за мнение, ще купувам подарък.

# 146
А защо L’Éclat?
На мен, лично, ми е особено неприятен... Не мисля, че лесно се харесва.

# 147
EDP, но без Eclat определено.

# 148
  • Бургас
Недей La Vie Est Belle L’Éclat особено пък за подарък, аз не го харесвам.ЛВЕБ ЕДП е брутален, зимата винаги я свързвам с него.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 13:47 от Bright Crystal

# 149
La Vie Est Belle L’Éclat EDT или EDP

Моля, които го познават за мнение, ще купувам подарък.

Аз лично бих избрала ЕДТ.

Общи условия

Активация на акаунт