Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 783
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Цяла тема съм изпуснала..😀

Благодаря, Денс, за новата тема.🤗

Харесвам подправкови парфюми, но зависи каква е подправката в тях.

# 286
  • Deutschland
Чудесна тема, densi!  Благодаря 🌹
Определено харесвам и нося подправкови парфюми. На първо четене се сещам за Serge Lutens, много са.
Днес нося тази прелест 🥰

Четох ревюто на Ковачева😍 🌹Заинтригува ме и ще пробвам мъжкия, който иначе много харесвам на мъж.

# 287
Здравейте и от мен, още един луд фен Simple Smile не пиша, но чета и това се отразява на джоба ми Simple Smile На въпроса: за Коледа съм взела на брат ми Cuir Nior на Armani prive, има проба, много го харесва, въпросът ми е какво да взема на приятелката му, която никога не съм виждала, защото не живея в Бг, нещо safe, нещо... и аз не знам какво, ще ми се да не е мейнстрийм, ама... Ще съм благодарна за идеи

# 288
Скрит текст:
.....Много ми е тъпо, защото четох толкова хубави коментари и очаквах да ми отвеят главата едва ли не. Да ме прощават почитателите на марката, явно парфюмите правят някаква ужасна реакция с кожата ми.
Сега съм си измила ръцете и оставам с Плас Вендом. Той си ми е слънчице и настроение в бутилка.
Явно не си прочела моето мнение:) Холидей е доста кофти и задушлив като развалено плажно мляко.Трябва да пробваш други на марката. Аз бях пробвала над 10 Мансери в магазин и нито една не харесах,че да го поискам.След това си поръчах 5 на сляпо и само една не е за мен,другите са невероятно красиви!
Да, явно съм пропуснала твоето, защото нямам спомен да съм го чела. На мен Холидейс ми навяваше асоциация с онези вирчета, които се образуват край скалите на морето - пълни с гнили водорасли и умрели медузи No Mouth
Killpop, напълно те разбирам за Roses Vanille. Аз само в началото усещам локумената роза, после избива мирис на гнили плодове.
По едно време реших, че е развален, но май това си му е мириса.
Направо се чудя колко е прехвален.
Аз си мисля, че само при определен тип кожа е така, защото все пак се казва Рози и Ванилия, а ванилия никаква нямаше.

# 289
Flowers BouquetAnimal Paw PrintsДенси ,благодаря за новата тема ! Много мил жест ! Flowers Hibiscus

Подправкови парфюми харесвам , оказа се ,че доста от моите любимци имат .Харесвам розов пипер, сол ,ванилия , канела..
Какво ми е отвяло главата последно и съм го купила веднага ..През изминалата година Love Mimosa , Dior Jador Infinissime , Oud Save The Queen , другите са ми били на сляпо май..ЕЕ къде забравих Rouge Malahite и  Beautiful Belle Love..
Това с 500-те лева какво бих купила ,което нямам много трудно ,ще трябва да дебна към 50 % намаление ,че да стане работата : Lilac Path , Hibiskus Palm , Darcy , Santal Royal ..
А 10 те парфюма ?!
Jador Infinissime
Rouge Malahite
Addict
Blossom Love
Love Mimosa
I Don't Need A Prince By My Side To Be A Princess
Carrat
Elie Saab Royal
Coco Mademoiselle
И сега като опрях до десетия ???? Boucheron Rouge  или Mademoiselle Rochas Cuoture, Pure Bloom , Le Parfum ES , Serpent Boheme  ами къде забравих Mon Guerlain , Angelique Noire Guerlain.Тая работа не е лесна...

SOTD : Love Mimosa и съм все едно се търкалям в слънчева цветна градина ,като момиченце в рокля на ярки цветя..

# 290
  • София
Минах през Нотино да си взема пратка и отново пробвах Amouage Interlude, но този път на кожа. Както споделих предния път за гора с магически същества и че този парфюм ме възбужда, ама наистина ме възбужда. Днес бях и аз в тази гора и направо правих виртуален .... сещате се. Много странно за мен, какви чувства ми предизвиква този парфюм. Развълнува ме, разтупва ме, все едно е нещо, което се появява в живота ми и което съм очаквала много време. Няма да скачам веднага, помолила съм съфорумка за 5 мл, за да го усетя хубаво и да съм сигурна, че го искам. Вие какво мислите за него? Търсих, но няма много мнения.

# 291
Да се отчета и аз по темата с 10 любими. Всичките ги познавам, някои имам в наличност, други планирам да подновя/придобия.

Mugler Alien EDP
Mugler Aura EDP
MFK APOM pour femme
Chanel Allure EDP
Boss The Scent For Her EDP
Chloe Nomade EDP
Bvlgari Zahira
Mancera Amber Fever
Versace Yellow Diamond EDT
Kenzo World Intense

# 292
  • Deutschland
10 любими, които нося. Трудно е  да определя Кой е по-по-най, на периоди съм.
1.Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum
2.Maison Francis Kurkdjian Oud Silk Mood
3.Cuir Beluga Guerlain
4.Ani Nishane
5.Le Labo Rose 31
6.TF Lost Cherry
7.Parfums de Marly Delina Exclusif
8.Amouage Sunshine
9.Attar Collection Hayati
10.Kilian Good Girl Gone Bad

# 293
  • София
За много малко се разминах с придобиването на Bois Dore VCA, и ходих за обстоен тест да реша да го купувам ли. Ами той е братче на любимото ми арабче Eclat Diamant ❤️❤️❤️. При Диаманта, няма особено развитие и през цялото време се усеща това което си пръснал в самото начало. А то еееее ❤️❤️❤️. Оставам си само диамантена 🥰.

Също разносвам Cloud няколко дни и е разкошен разкош на мен. Нямам бинтове, йодове... Имам точно пухкаво чисто облаче. Трайността му е 24+ часа на мен на кожа. След десетото измиване на ръце + душ преди лягане, през нощта го усещах 🙄.

Друго, което може би би било интересно е Armaf Club de Nuit. При мен е Coco Madmoasel с прекрасна трайност и шлейф. Цената му е дооооста приятелска 🙃.

Моля ако някой има впечатления за разлика/трайност между ЕДТ и ЕДП на Аура Мюглер да сподели.

# 294
Ех cielo Delina ,  защо я забравих?
Снимката на Le Parfums in White е уникална, браво!

# 295
Cielo, 7 от 10, които си изброила харесвам много, започвам да те следя по-сериозно! Simple Smile)))

# 296
  • Deutschland
Lollaa*, кои три не харесваш 😃

# 297
За мен също Roses Vanille е ужасен!

# 298
По-скоро не ги познавам! 😄 Не е сигурно, че няма да ги харесам, ето тези:
Cuir Beluga Guerlain
Attar Collection Hayati
Ani Nishane

Ще си ги запиша за разучаване 🤗

# 299