Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 789
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
  • Чукарландия
Азалия, виж как ги намерих брандовете:
Кликвам на GROUPS. Отваря се ето така:

След това избираш DESIGNERS и се отваря страницата с брандовете:

Това е от телефона. Толкова мога да помогна! 🤗

# 271
Ама при теб изглежда почти като преди! При мен въобще го няма това горе с азбуката, то от там най-удобно се отваря.

# 272
  • Чукарландия
Ама при теб изглежда почти като преди! При мен въобще го няма това горе с азбуката, то от там най-удобно се отваря.

Не, не изглежда така. Аз стигам до там като цъкнах последователно GROUPS и после DESIGNERS.
Ето така ми е в началото:

# 273
Най-после успях да пробвам два аромата на Мансера, за които бях чела много суперлативи - Roses Vanille и Holidays. От първия, по описанията, очаквах силна сладка роза, но получих... мухлива ретро роза и никаква ванилия. Все едно е умряла и мухлясала във вазата преди 2 месеца Sad Много неприятно. Вторият беше малко по-добре, но някакъв блудкав солен муск, плахо напомняне за кокос, но като цяло нито сладък, нито весел, никаква асоциация с плажове и почивки, просто скука. Много ми е тъпо, защото четох толкова хубави коментари и очаквах да ми отвеят главата едва ли не. Да ме прощават почитателите на марката, явно парфюмите правят някаква ужасна реакция с кожата ми.
Сега съм си измила ръцете и оставам с Плас Вендом. Той си ми е слънчице и настроение в бутилка.

# 274
  • в Кошера
Някой с лични отзиви от Boucheron Rose d'Isparta?

# 275
  • España
Здравейте, Парфюмни!
denci, благодаря за темата, прекрасна , както винаги ! ❤
По темата за подправките - има ли ванилия: дайте я насам! 😉
Особено , ако е премесена с велур, кожа, карамели и пралини, бял муск....умирГам ! Обичам също кардамон, бял пипер....обаче без онзи натрапчив ориенталски елемент с пушеци,пушеци...и ударна доза ууд , хеле пък ким или кореандър .....🤮. Принципно мразя канела в кулинарията, ноза моя изненада , в парфюми явно не! Откривам я в доста мои любимци.
Оня ден, от сутринта се нафъщях мощно с Al Contrario и в кафето ( то тук , дето ни е забранено пушенето, та се крием по кюшетата ) , като ме нападна ято разярени осииииии....направооооо... ....едвам се оттървах! Възприех го като “знак свише” , че произведенията на Tereza Terenzi явно не са за мен ....явно ще си остана сал с една “Афродита” , обаче пък всеки път с нея съм като излизаща от морската пяна , преродена отново
В последно време , странно , но нямам някакви обострени парфюмни желания ...Само този ме привлича някак ....гледам по пирамида ще е много мой , моля, който го познава да сподели мнение!https://www.fragrantica.com/perfume/Etat-Libre-d-Orange/Putain-d … Palaces-4521.html ( ох....и от мен едно голямо МРЪН за новата фрагрантика !)
Що се отнася до моят топ ето някои от парфюмните ми любимци, към които най-често посягам и така ще е до лятото 😉....уж 🤪

# 276
  • Стара Загора

Ето го.....брутално ми отвинти главата от първо помирисване.....❤❤❤

Макадамия , моля те, разкажи за това бижу !  Аз също го поръчах / на сляпо / и го чакам с нетърпение .

# 277
Да аз. Разучавам го. Засега много ми харесва. Фин и елегантен. Мускали няма.

# 278
Днес разхождам Baccarat rouge extrait de parfum и е вълшебен!
За разлика от лятото, когато го тествах (беше в дъждовен ден, около 18/19 градуса), в момента се развива с много ягоди, според мен🙄, усещам го на всяко движение, а съм пръснала 2 пъти лекичко от виалче.
Определено бих си взела от него, но с такава сила, повече от 10мл май не ми трябват на първо време😄

# 279
Някой се колебаеше преди време, дали да си поръча Insomnia, и, ако не се лъжа, беше amaretto.
Аз също му се чудех и единствената причина да не го взема насляпо, бяха отзивите за бавна и проблемна доставка.
Леко лирично отклонение, но аз съм от хората, които, поръчвайки нещо (особено парфюм), го искат веднага или в рамките на максимум (мааааксимум) три дена. Такива 5-10-месец... изнервям се и губя интерес.
Успях обаче да си намеря малко количество от частна колекция.
amaretto, ако четеш и още не си го купила, поръчвай! 😃
Абсолютен разкош - топъл ром, карамел, лешници, шоколад - всичко това отлежало в дъбова бъчва.
Слюноотделям всеки път като си подуша свивката на лакътя!
Единственото отзивите за beast mode performance нещо не се оправдават при мен - разходих го навън в студа, за да го снимам, и, честно казано, леко се губи. Като цяло ми се струва, че стои близо до кожата.

# 280
Dyvaromi, на питането ти за Putain de palaces . Аз го имам и доста често посягам към него. Значи, гледам на снимката ти с любимци, това там ако е Moulin Rouge , ще хвърля смело боб и ще предположа, че и Putain... ще ти хареса и ще го оцениш. Той е много в стилистиката на Мулен руж, но да кажем, по-модерна и носима интерпретация по будоарната тема. Не е копие, не се дублират. Също пудрен, роза-виолетки-кожа, без нищо от тях да тежи и да се налага над останалите, много културен бленд. Розата е доста назад, колкото за съблазнителен разкош,  държи аромата да не потъне в пудри и прашоляци от ретро естество. Пластове меки воали в светло лилаво ми е този парфюм, като цвят и материя. Трайност много добра, на дрехи - до изпиране. Не търпи грандиозно развитите, общо взето получаваш това, което си пръснала в началото и е станало с аромата първия половин-един час и така до края. В този случай аз го намирам за голям плюс.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 18:06 от tuali

# 281
  • España
Оооооо, благодаря ти , tuali! Засилвам го в кошницата веднагически!!!! Абеееее....знаех си , че има нещо мръснишко( в приятния смисъл на думата 🤪) в този парфюм!!!!  Пък и заглавието е такова едноооооо....изчервяващо !!!

# 282
Днес реших да изпробвам един аромат, който до момента умишлено избягвах заради негативни мнения....ами останах силно впечатлена , силен и присъствен аромат е , стои върху кожата часове , мощ и шлейф до безкрай.Говоря за PORTRAYAL Amouage-мноооого силен, на границата на мръснишкото , жасмин.Мисля, че няма да мога да го нося всеки ден и с много апликации, но го искам в 10-те избрани ....
Относно Magnolia Rosae определям го с една дума-ЖЕНСТВЕНОСТ-приказна млада, подсладена роза, кадифена магнолия, подправки за разкош....любов е това между нас ❤❤❤, споделена!

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 09:07 от macadamia

# 283
.....Много ми е тъпо, защото четох толкова хубави коментари и очаквах да ми отвеят главата едва ли не. Да ме прощават почитателите на марката, явно парфюмите правят някаква ужасна реакция с кожата ми.
Сега съм си измила ръцете и оставам с Плас Вендом. Той си ми е слънчице и настроение в бутилка.
Явно не си прочела моето мнение:) Холидей е доста кофти и задушлив като развалено плажно мляко.Трябва да пробваш други на марката. Аз бях пробвала над 10 Мансери в магазин и нито една не харесах,че да го поискам.След това си поръчах 5 на сляпо и само една не е за мен,другите са невероятно красиви!

# 284
Killpop, напълно те разбирам за Roses Vanille. Аз само в началото усещам локумената роза, после избива мирис на гнили плодове.
По едно време реших, че е развален, но май това си му е мириса.
Направо се чудя колко е прехвален.

Общи условия

Активация на акаунт