Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 775
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
  • Истанбул
Здравейте!Преди месец Нишане пуснаха на пазара 2 нови парфюма Еге и Нанше.Първият е унисекс с лек маскулинов уклон.Нанше е дело на Сесил Закориян ,която е авторка и на "Ани".Нанше е името на шумерска богиня,богинята на сътворението,на справедливостта.
Всеки от парфюмите на Нишане си има история и имената им са избирани неслучайно."Хаджъват " например е основен герой от особен вид куклен театър,при който се използва светлина и сенките на фигурите."Ани " е името на древен арменски град,намиращ се в Тр.

# 331
  • Germany
dyvaromi, страхотен е този бутик, за мен едно от най-добре заредените места в Европа за парфюми. Знам къде се намира, така че благородно завиждам за мястото на живеене и възможността да си в близост до този бутик! И аз съм им била клиент в Испания и продължавам да поръчвам онлайн от тях. Доставят до Европа безплатно над определена сума и имат по пет безплатни проби по избор в добавка. Грешиш обаче за намаленията, редовно правят, но трябва да си абонирана за писмата им и пращат промоциите с кодове на мейла. До миналата седмица имаха 15% намаление на всичко, което е нещо изключително рядко за нишовия парфюмен свят. Немските сайтове, специализирани за продажба само на нишова парфюмерия никога не правят дори 5 процента намаление, а тези испанци дадоха цели 15% - шапка им свалям за това. Абонирай се за информационният им бюлетин и ще видиш, че за всеки празник има намаления.
Скрит текст:
Може да се възползваш за Коледа!

Royal Moresque е страхотен и много елегантен парфюм, много носим, но интимен. И аз отдавна обикалям около него, и цената му е съвсем поносима, на фона на днешните цени на мейнстрийма.

haksev, благодаря за интересната информация. Ще се радвам да споделиш как са като аромати Еге и Нанше, ако си имала вече възможност за проба.

Честит рожден ден и имен ден на всички празнуващи днес! Да сте здрави, обичани и ароматно вдъхновени!

# 332
  • España
Благодаря, kovatcheva! Ще се възползвам! Даже ще ида на място утре, че от вторник пак ще ни затварят за 😷👑.

# 333
Може ли мнения за AMBER ABSOLUTE BY TOM FORD.Колебая се меджу него и Lost Cherry Tom Ford. Не познавм и двата ( тестера на Черешата беше празен ) Nerd

# 334
Аз го имам. Обичам го, но са ме молили да не го използвам, защото мирише на църква и като цяло е доста страшен парфюм.
Черешата е великолепна, но има 20 минути трайност при мен, което значи примерно 12 при хората със суха кожа.
Тестерът на Черешата почти винаги е празен.
Без тест никога и двата!

# 335
Аз го имам. Обичам го, но са ме молили да не го използвам, защото мирише на църква и като цяло е доста страшен парфюм.
Черешата е великолепна, но има 20 минути трайност при мен, което значи примерно 12 при хората със суха кожа.
Тестерът на Черешата почти винаги е празен.
Без тест никога и двата!
Точно страшен ми се стори,след прочетеното за него Simple Smile Значи отпада! Ще дебна тестер на Черешата Bowtie Благодаря!

# 336
Черешата и аз много я харесвам!
Чудя се между нея и Mandarino di amalfi edp за следващ негов парфюм!

# 337
  • Deutschland
Черешата е много хубав аромат, но за съжаление много нетраен, 2-3 часа трайност на моята кожа .

# 338
На мен черешата ми е отвратителна-с първото пръсване ме обзема усещане за горчиви костилки и докато премине, то и аромата изчезнал-мега яката измислица е този аромат за мен...и без пари не бих го приютила.....

# 339
  • Sofia
Затова е кръстен lost cherry,  бързо се губи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 340
Затова е кръстен lost cherry,  бързо се губи. Stuck Out Tongue Winking Eye
хахахаха, логично Smile Ще се помъча да си намеря някаква отливка, не обичам нетрайни неща. А Mandarino di amalfi как е като аромат и трайност? И него не познавам.

# 341
Mandarino di amalfi e много хубава мандарина, но и тя изфирясва бързо, хайде да кажем около час....

# 342
При мен го докарва на 2-3 часа. Много хубав белоцветен цитрус.

# 343
Mandarino di amalfi e много хубава мандарина, но и тя изфирясва бързо, хайде да кажем около час....
Това е срамно за тези цени Scream

# 344
С повечето си аромати чичо Томи се подиграва с нас ......

Общи условия

Активация на акаунт