Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 440
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
Е, той е арабско копие на Ерба Пюра. Близко при при това.
Никога не пробвай тогава Ерба Пюра и бягай далеч от парфюмите на Тициана Теренци всичките до един с такъв целофанен муск в базата. Особено от Кирке, Касиопеята и Анромедата.

# 361
Скъпи съфорумници, майка ми си е харесала Lalique като мярка заради красивите шишета, но май няма къде да ги пробва на живо (Стара Загора, ако знаете къде, кажете моля) и си чуди кой / кои да отстреля на сляпо тъй като не са особено скъпи. Парфюми, които тя харесва и носи Calvin Klein Eternity, Paco Rabanne Lady Million, Paco Rabanne Pure XS, Paco Rabanne Olympea, YSL Mon Paris, Yves Rocher Comme Une Évidence.

Тези, на които е хвърлила поглед са Amethyst, Amethyst Eclat, Azalee и Rêve d'Infini.

Предложения към кой да се насочи, даже е друг на марката, а не някой от тези 4?
Класическият Lalique Le Parfum Lalique стига да харесва ванилия, защото тук има много от нея. Траен много, присъствен, добре направен парфюм – няма алкохолни жилки и остроти. Снощи се напръсках с него преди лягане, сутринта още го усещах. Друг Лалик, който много харевам е Satine Lalique, но там нещата са по-сапунени и дървесно-кремообразни. Но за моят нос също изискан и прекрасно изработен парфюм за цената си. Носи класически полъх без да е ретро.

# 362
Е, той е арабско копие на Ерба Пюра. Близко при при това.
Никога не пробвай тогава Ерба Пюра и бягай далеч от парфюмите на Тициана Теренци всичките до един с такъв целофанен муск в базата. Особено от Кирке, Касиопеята и Анромедата.
Даже няма и да ги доближа! 😀
Мен и самата Тициана Теренци адски ме дразни, ама това е друга тема.

# 363
Някои хора определят муска в Ерба Пюра на миризма на мръсни чорапи, ти така и го усещаш? Кисело?

# 364
Аз съм ходила в магазина им в Стара Загора, нямат много неща за проба, на Лалик не помня да съм видяла, но може да се пита по телефона.

# 365
  • София
Привет, имам Love affair 50ml, e.d. parfume, обаче ми идва тежък за ежедневни нужди (предполагам нне е подходящ за службата) има ли вариант да се вземе част от него и разреди или да го отделя за излизания само - остава аромат и на другия ден... а не съм свикнал.
Скрит текст:

# 366
Да го разредиш? Това е все едно да съсипеш парфюма. Simple Smile

# 367
А Lalique Amethyst Eclat  как е? Харесвам плодови сладки парфюми, но не харесвам роза. Усеща ли се силно?

# 368
Привет, имам Love affair 50ml, e.d. parfume, обаче ми идва тежък за ежедневни нужди (предполагам нне е подходящ за службата) има ли вариант да се вземе част от него и разреди или да го отделя за излизания само - остава аромат и на другия ден... а не съм свикнал.
Скрит текст:

пръсни го един път вместо пет и ще си го разредил бързо, лесно, икономично, без всякакво усилие и съвсем екологично с въздух
също се къпи вечер

# 369
  • София
Скрит текст:
Остави го за вечерни излизания, а си вземи нещо леко ежедневно, което не те натоварва

# 370
Някои хора определят муска в Ерба Пюра на миризма на мръсни чорапи, ти така и го усещаш? Кисело?
По-скоро спарено. И изключително изкуствено, просто няма аналог в природата.

# 371
  • The Evergreen State
Аз си бях взела преди време Soleil Lalique който е най-новия от марката,  много е приятен и лесен за носене. И на мен Lalique ми допадат, не са масово разпространени, шишенцата са уникално красиви, парфюмите са им хубави и това наистина създава усещане че имаш нещо специално, луксозно и красиво в колекцията.
Ако ги няма във вашия град опитайте да поръчате онлайн от сайта им, може би доставят до България.

# 372
Solei ми е сред любимците, подкрепям предложението. Аметиста не е за студения сезон, върху мен дори в жегата не усещам сладост, но за сметка на това има много боровинки и касис смачкани заедно с листата и стеблата. В Стара Загора има и "За човека", поръчвала съм онлайн и съм много доволна, вероятно си заслужава посещание на магазина им.

# 373
  • София
Много време търсех къде да пробвам парфюми на Alexandre J и моя приятелка ме насочи към бутика за нишова парфюмерия до Света Неделя. В петък отидох и много парфюми подуших на блотер. Избрах да пробвам на кожа два -
The Majestic Amber AlexandreJ и Mon Patchouly Ramon Monegal. Първият, ох първият. Толкова ме впечатли. Момичето ме напръска хубаво около врата. Беше много, много любезна. Даже ми отля и проба. Толкова слънчев, сочен и вкусен парфюм. Носи настроение и вдъхновение. Нещо много притегателно има в него. Гледах му съставките, но не мога да разбера, кое ме тегли толкова. Усещам вкусна праскова - добре узряла и с много сок. Чудех се много време, каква е прасковата. Прилича на тази в My Burberry Black, който имам и много обичам. За разлика от него Majestic Amber се развива. Влачи огромен шлейф. Определено не може да останеш незабелязана, от където си минала. Леко ме мъчи това, че е сладък. Определено е в тази насока. Днес ставам, пръскам 5-6 пъти Allure sensuelle и слагам същото палто и познайте, усещам само Majestic Amber. Така силно доминира и убива всички останали. Силен и траен, но ми идва гурме. Не съм се отказала, ще го мисля. Мисля също да пробвам и други от същата серия.
Mon Patchouly Ramon Monegal също много ме впечатли. Обаче след първия парфюм, изобщо не можах да опозная това красиво и женствено пачули Blush

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 22:40 от FatalSnare

# 374
Сред ароматите на Jenny Glow има ли нещо подходящо за младо момиче - нежно, ефирно? Търся нещо 30 мл. Може и друга марка.

Общи условия

Активация на акаунт