Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 817
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
Хайде и аз у кюпа със Seta, няма да се деля я - чакането започва сега ..... Grinning /абсолютно сляпа покупка - чакането е още по-сладко/ ....
https://www.fragrantica.com/perfume/Moresque/Seta-52360.html

SOTD : Oud Save the Queen - прелест в това хладно време, може да съм сама в офиса , но пък си тъна в разкош Heart

Ако и Seta е поне на половина толкова красива, колкото Кралицата, то нито стотинка не съм дала напразно за нея....

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 11:03 от macadamia

# 421
Ако някой има търпение да чака Joy от 4 до 13 декември в Parfumdreams ще има отново -20% от 49 евро нагоре с кода XMAS2020. Може обаче да изключат нишовите този път.

# 422
То и сега има намаление в Parfumdreams. Сета - та излиза 114.24 Евро. След всичките положителни коментари много се изкушавам да я поръчам, но ще помисля малко дали това да е коледният ми подарък от ММ.

# 423
Seta непременно ще я взимам и аз, след пробата нямам съмнение вече, както и Royal, и двата са серенада за душата ми 😍. Но искам да тествам още някои нещица в магазинчето, за да съм сигурна в какъв ред ще ги добия  😊

# 424
  • виртуално
Burberry

# 425
  • София
Tuali, aко искаш трети глас към серенадата за по-интересно, може да погледнеш и туберозата на Мореск, ако все още не си Grinning - Lady Tubereuse Moresque. Много приятна ми се стори, а аз не нося туберози (все още) - тази е една от най-милите и полирани, които съм тествала, сладка, дъвкова (има малко вайб на розова дъвка за балончета - детски Орбит розов например), креместа, но ненатраплива и много женствена, по-лесна за носене от Narcotic Venus Nasomatto според мен, която ме заблуди, че ще е възпитана, но не беше, душеше ме и се наложи да се разделим. Grinning Интересен ми се стори и тамянът, като го пробвах преди време - Ubar.
Royal и на мен ми допадна, красив и премерен плодов флорал, без да лепне и да тежи от плодова сладост,  въздушен и елегантен и доста универсален за офис ежедневие според мен.
Ако трябваше да избирам за себе си, за идните студени месеци бих взела Seta, най-топла и сладка е от трите, но всичко е индивидуално, разбира се. Simple Smile

# 426
Момичета, помогнете ми с парфюм.
Ванилия, ванилия, ванилия.
Майка ми иска за Коледа.
Нещо класическо като бранд, до 150 лв., траен аромат, налично за покупка по нашите бг магазини.

# 427
Малко над 150лв, но за 100мл  Serge lutens Un bois vanille.

# 428
  • Бургас
От мен предложение за Диор Адикт.

# 429
Момичета, помогнете ми с парфюм.
Ванилия, ванилия, ванилия.
Майка ми иска за Коледа.
Нещо класическо като бранд, до 150 лв., траен аромат, налично за покупка по нашите бг магазини.

Dior Addict, Rochas Byzance, Shalimar Souffle Intense/ тук има и бергамот и бели цветя/

# 430
И аз съм за Dior Addict, може и Hypnôse Lancome.

# 431
  • виртуално
Kenzo Amour при мен и почти моно аромат на ванилия.
Allure edp може би също ...

# 432
Много продуктивни и полезни, благодаря ви!

# 433
Tuali, aко искаш трети глас към серенадата за по-интересно, може да погледнеш и туберозата на Мореск, ако все още не си Grinning - Lady Tubereuse Moresque. Много приятна ми се стори, а аз не нося туберози (все още) - тази е една от най-милите и полирани, които съм тествала, сладка, дъвкова (има малко вайб на розова дъвка за балончета - детски Орбит розов например), креместа, но ненатраплива и много женствена, по-лесна за носене от Narcotic Venus Nasomatto според мен, която ме заблуди, че ще е възпитана, но не беше, душеше ме и се наложи да се разделим. Grinning Интересен ми се стори и тамянът, като го пробвах преди време - Ubar.
Royal и на мен ми допадна, красив и премерен плодов флорал, без да лепне и да тежи от плодова сладост,  въздушен и елегантен и доста универсален за офис ежедневие според мен.
Ако трябваше да избирам за себе си, за идните студени месеци бих взела Seta, най-топла и сладка е от трите, но всичко е индивидуално, разбира се. Simple Smile

Ах, ти, не ме подкокоросвай, че наскоро се сдобих с Tubereuse 2 Histoires de parfums . Все едно нея описваш 😀, може би минус детското. Но ще поискам за тест, непременно, както и Ubar. Първа писта съм за хубави тамяни винаги 😊

За празнична ванилия, глас за Kenzo Amour или Byzance и от мен. Хем и бутилката е бижу, за подарък е чудесен. И двете бутилки са красиви, всъщност.

# 434
  • София
Хайде давай предложения за хубави тамяни сега. Hug

Общи условия

Активация на акаунт