Парфюмни размисли и страсти - 252

• 60 141
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Парфюми и аз не мога да смесвам - дори не си представям кое с кое би си подхождало - обаче боди лосион и парфюм с различни аромати да.
Любимата ми комбинация е този лосион (чийто аромат обожавам):
Скрит текст:
+ TF Black Orchid. Резултатът е главозамайващ.🥴
И други имам, но тази е най-добрата.

# 481
Аз комбинирам L'Instant Magic на Guerlain с Fleur de Murier на Karl Lagerfeld. И двата ми отлежаваха в шкафа, но така смесени често си ги ползвам.

# 482
Има ли нещо общо с Коромандел Шанел?
Според мен съвсем малко си причат.

# 483
По принцип и аз не обичам да смесвам парфюми, но миналата зима се бях пристрастила към комбинацията на Valentino Donna Noir Absolu & Принцесата на Kilian - невероятно ми се получаваше. Чакам да застудее още и може би пак ще пробвам. Blush

# 484
  • при морето
Аз много често пръскам два различни парфюма -на всяка ръка различен,ако това е смесването,за което говорите,значи смесвам.Особено лятото,когато имам повече открити пространства по кожата,така си се пръскам.
А и когато съм прясно влюбена в новодошъл парфюм ...няма как просто.Ето вчера получих Serge Lutens Bapteme du Feu  и се влюбих безпаметно,а днес ми пристигна Costume National Scent Intense-и той такава красота,че нямаше как да не се напръскам и с двата.Единият е фантастичен барутен метален и меден джинджифилов омайник,направо ме остави без дъх.Ухае ми на изгорени канелени бисквитки и извиква спомени от панаирите в детството,празничен и в същото време носталгичен и топъл.Но тази барутна метална нотка в началото ме подлудява направо и все се усещам,че търся да го вдишвам.А другият,който пристигна днес,ми и той е такава разкошотия,толкова мистериозен,дървесен и екзотичен.Прочетох си пак коментара на любимата Натали Никол,ето да му се наслади,който желае
http://aromastilnitsa.blogspot.com/2011/06/scent-intense-costume-national.html
Тъмна сила извира от този парфюм,обожавам такива властни омайници!А красотата на амбъра и пачулито наистина се стича от него.По особен начин....

# 485
  • Варна
Заинтригувахте ме с Petit Matin, има ли го за тест?

# 486
Момичета помагайте, как да подходя към новата колежка която носи сигурно най-ужасния дезодорант... От 15 години. Толкова е силен, дори няма нужда да съм в близост за да го надушвам. Каза ми, бил някаква висока червена бутилка дори не знае как се казва.
Опитах със
- Преди време не носеше ли един Ейвънски?
- Today?
- Да да той, той ти стоеше супер, защо не го носиш?
И т.н.

Без резултат. Помощ Cry

# 487
  • София
Аз си седя безпарфюмна и чакам да ми се върне обонянието, за да пробвам Ambre Imperial VCA. Търся си кехлибарен парфюм.

# 488
Момичета помагайте, как да подходя към колежка която носи сигурно най-ужасния дезодорант... От 15 години.
Скрит текст:
Толкова е силен, дори няма нужда да съм в близост за да го надушвам. Каза ми, бил някаква висока червена бутилка дори не знае как се казва.
Опитах със
- Today?
И т.н.

Без резултат. Помощ Cry
Simple Smile
Подсети ме за подобен случай, но доста отдавна когато качествените парфюми бяха екзотика.
Една колежка на съседното бюро ползваше някаква имитация, която ме вадеше от обувките. Ужас! И сега се потрисам като се сетя. Stuck Out Tongue Closed Eyes Със сестра ми го бяхме кръстили - Вълкодав.
Един ден не издържах и в прав текст и казах, че парфюмът и ме убива, буквално, и предложих да си ги разменим, аз да и дам моя тя нейният, като ми обещае тържествено никога, ама никога да не идва с подобен на работа. Relieved Моят беше хубав за онова време, но го прежалих в името на това да дишам свободно. Simple Smile А тя беше толкова щастлива, та чак ме нацелува. Smile

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 17:25 от Sysly

# 489
  • Sofia
Аз си седя безпарфюмна и чакам да ми се върне обонянието, за да пробвам Ambre Imperial VCA. Търся си кехлибарен парфюм.
И моето се връща лека полека, но не е като преди. Сега съм с TF noir pour femme и го усещам Grinning

# 490
  • Седмото небе
Момичета помагайте, как да подходя към новата колежка която носи сигурно най-ужасния дезодорант... От 15 години. Толкова е силен, дори няма нужда да съм в близост за да го надушвам. Каза ми, бил някаква висока червена бутилка дори не знае как се казва.
Опитах със
- Today?
И т.н.

Без резултат. Помощ Cry
Смрадливия червен дезодорант с удушаващ аромат подозирам да е този:

Брутално зловоние, с което много жени злоупотребяват. Включително и моя бивша колежка. Но аз директно и казах, понеже то не се търпеше нейното поливане. “Да знаеш, че това което ползваш е доста силно, моля те или се пръскай по-дискретно или ако имаш възможност го смени” . Тя ме погледна учудено и отвърна “Благодаря за честността, не съм се усетила че прекалявам. Ще си го нося само като не съм на работа. За тук ще си взема нещо друго по-свежо”. И така наистина повече не го сложи. Но не всеки ще реагира така. Другия вариант е ако е подходящо да и подариш нещо друго според бюджета си, тъкмо и празници идват. Понеже не всеки е толкова директен като мен.

# 491
  • Варна
Мисля, че няма проблем да се разберат колеги. Много индивидуална е непоносимостта към даден аромат.
Колежка не понася цитруси и смоли. Имаме уговорка да не нося Elixir Des Merveilles, няма проблем за мен.

Аз имам малко проблем когато прекали с L’Extase Nina Ricci, но не е чак отчайващо.

# 492
  • виртуално
Lazuli , да не е един от тези ?

навремето бяха много модерни, но наистина могат да убият човек ако се прекали

... освен да и подарите нещо по повод , друг вариант не виждам

# 493
Аз бих подходила като Supergirl, прямо, честно и една идея внимателно споделяне на ситуацията.

# 494
Аз съм била в подобна ситуация, но аз бях от другата страна (виновната). Любим парфюм ми е Hugo Boss - Ma Vie L'eau. Свеж, остър, божури, кактуси, красоти, но колежките ми не го харесваха и постоянно проветряваха. То да ви кажа колежките ми не бяха читави не аз, но и аз не пръсках с едно фъс (как едно фъс от тази красота, моля, моля!).
Та като идея освен да я проветрявате и да правите някакви деликатни коментари, пък тя може и да се сети.

Общи условия

Активация на акаунт