Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 898
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
Честито Jollie!Давай инфо:)

# 466
  • София
Докато още сме в темата за подправките, искам да споделя и моята последна придобивка - Like This - Etat Libre  d'Orange

Бях му хвърлила око още миналата година, но все нещо друго го изпреварваше, или не излизаше изгодно по сайтовете.
Фантастичен празничен аромат, поне за мен. Така ме вдъхнови, че си приготвих печена тиква с канела, която поръсих с пчелен прашец и счукани орехи и забърках чай от джинджифил, карамфил и кардамон. Ей така, да си хапвам и пийвам неща в унисон с ароматът, който се носи от мен. Много топъл парфюм. Сладък, но не захаросан.  Просто приказка! Няма да навлизам в детайли с описания, защото и без друго няма да бъде особено сполучливо Grinning

# 467
Ох, какви хубави снимки! 😍
Тези дюли направо мога да ги помириша... Красота! 🧡
Да са ви честити новите придобивки и с удоволствие да си ги ползвате!
Jollie, много ти се радвам, защото ти беше толкова влюбена в този парфюм. 🙂

# 468
  • София
Момичета, къде в София мога да
пробвам Cuir Patchouli? Много обичам пачули, но не искам повече без проба да поръчвам Blush

# 469
Момичета, къде в София мога да
пробвам Cuir Patchouli? Много обичам пачули, но не искам повече без проба да поръчвам Blush

Никъде мисля. Поне аз лично никога никъде не съм го виждала, нито бройка за пробване, нито такава за купуване.

# 470
Няма не.

# 471
Докато още сме в темата за подправките, искам да споделя и моята последна придобивка - Like This - Etat Libre  d'Orange

Бях му хвърлила око още миналата година, но все нещо друго го изпреварваше, или не излизаше изгодно по сайтовете.
Фантастичен празничен аромат, поне за мен. Така ме вдъхнови, че си приготвих печена тиква с канела, която поръсих с пчелен прашец и счукани орехи и забърках чай от джинджифил, карамфил и кардамон. Ей така, да си хапвам и пийвам неща в унисон с ароматът, който се носи от мен. Много топъл парфюм. Сладък, но не захаросан.  Просто приказка! Няма да навлизам в детайли с описания, защото и без друго няма да бъде особено сполучливо Grinning

Изглежда вкусен, честит!
Честа прпдибивка и на Jollie!
🤗

# 472
  • España
Честити нови парфюми, момичета!

tuali, радвам се, че ти е харесал Dolce Amalfi ! И все повече ще 😉
Днес съм с и ми е едно такова черешово - пудрово-кожено ! Красота!!!!

# 473
  • Русе
Да спомена и аз един парфюм,който имам отдавна,но така и не се беше налагало да го нося-
https://www.fragrantica.com/perfume/Cristiano-Ronaldo/Legacy-Pri … dition-40925.html
Поне 7-8 човека ме питаха с какво съм,даже един приятел дето много мрази силни миризми и постоянно ме критикува за силните парфюми,който нося,му хареса.Така де,много добра трайност6-8 часа,като проекцията му през първите два е отлична(говорим за 7 пръсвания,като две от тях са върху дрехата) .Аромата-Кафе и пак кафе,лека сладост,малко дървесина и една много приятна солена нотка,при развитието има върху моята кожа.Хареса ми много.

# 474
  • В сърцето на един мъж
Страхотни снимки. Честити придобивки на всички момичета. Честита Сета ❤❤❤ Прекрасен аромат, точно за сега. С радост и кеф да се фъскате 😊 за съжаление при мен цялата серия се оказа със срамна трайност и се отказах. Иначе и Убар и Алма пюр са ми много на сърце, но. ......за сега се въздържам.
Избрах Балерината и Джумин. Двата полюса......два прекрасни полюса.

За тамян бих предложила https://www.fragrantica.com/perfume/Moresque/White-Duke-54814.html
Невероятен парфюм. Един такъв......важен, величествен.....кога ли ще му дойде реда 😁

# 475
Black Perfecto edp си купих с голям мерак, но рядко носих. Преди имах обичай да купувам предимно 100 мл. бутилки, които много трудно, ако не ми помагат децата, изразходвам и ме мъчат. От време на време ме осенява идеята да смесвам аромати, така се забавлявам и понякога се получава много сполучливо. Най - много се радвам, когато се получи хубава комбинация от парфюми, които са ми омръзнали и не нося. BPLRN плюс Royal Amber Dupont се получи доста приятно и живо. Амбъра купих през една много студена зима, когато ми се стори много по - сух. Сега  намирам твърде сладък, но черешата го освежава и допълва приятно. Много му подхожда и моно виолетка.
Вие имате ли открити сполучливи за вас комбинации?

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 21:45 от silver pearl

# 476
Не го умея това с напластяването на аромати. Ако се е случвало да пръскам 2-3 силни аромата в един ден на едни и същи места, не мога да го възприема като едно, винаги, дори да не са в конфликт, се подсещам, че са отделни аромати. Малко все едно съм се накичила с повече аксесоари, отколкото е нужно, така се чувствам.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 22:50 от tuali

# 477
Не мога да не се похваля и аз:smile:

Невероятен парфюм!Най-хубавото пачули което съм имала до сега,а кожата е толкова финна,че почти не се усеща.Заслужава си всяка една стотинка.

# 478
Има ли нещо общо с Коромандел Шанел?

# 479
Нищо общо, поне според мен.

Общи условия

Активация на акаунт