Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 871
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
След 24 години пауза, реших че искам да взема на ММ отново Fahrenheit.
Струва ли си да взема стария, който се намира изгодно или новият le parfum е по-добър?

Познавате ли мъж, който носи Moonlight patchouli? Аз поне 7-8  пъти го тествах преди покупка, а след като го купих не мога да го нося. Хич не ме радва. А на ММ сякаш стои добре.

# 451
Silver Pearl, ако знаеш каква загадка ми разреши току що, като спомена парфюма на този Филипо 😀. Значи, чак мислех да ви питам тука дали се сещате за парфюм, чиято бутилка е като човек, покрит с плащ. Доста идиотски "жокер" за търсене на парфюм, но ето, намерих го, негов бил! А защо съм го търсела, ами щото...тамян пак. Но съм забравила да си го отбележа и като забравих името, край! https://www.fragrantica.com/perfume/Filippo-Sorcinelli/Quando-ra … estasi-57274.html

# 452

Познавате ли мъж, който носи Moonlight patchouli? Аз поне 7-8  пъти го тествах преди покупка, а след като го купих не мога да го нося. Хич не ме радва. А на ММ сякаш стои добре.

Да, моят мъж го носи и му стои много добре. И аз така не можах да го нося, та му го подарих. Сега като го усетя на него и го заплашвам, че ще си го взема.Simple Smile

# 453
  • София
Аз си го ползвам Moonlight patchouli и често засичам моя приятелка с него. Примерно лятото не можех да го ползвам, а тя се къпеше с този парфюм. Идеален е сега, откакто паднаха температурите. Хубаво ме подсетихте, трябва да го изкарам.
На мъж не съм казвала, че парфюмите ми стават и за него. Изобщо стоят си така и се броят всички за "женски".
За утре съм си приготвила Alexandre J Rose oud. Нямам търпение Kissing Heart

# 454
  • София
Момичета, търся парфюм за подарък с много ирис
Сещате ли се нещо ? Не ужасно скъпо...
So Iris Intense - Montale Heart Exl

# 455
Дами, Mugler Angel Muse ЕДП или ЕДТ?
Трупове не искам след себе си.Кой е носим в офис?

# 456
  • The Evergreen State
Did-ko подсети ме за този прекрасен парфюм и ми се доноси. Не познавам тоалетната вода но съм имала парфюма преди време. Ползвах го и лятото без проблем в офиса с две пръс на шията (почти винаги съм на климатик навсякъде лятото) също и на почивка го носих и пак беше ок на морския бриз, разкошен аромат Purple Heart.

# 457
Момичета Alien Divine идентичен ли е с Alien edp?

# 458
Дами, Mugler Angel Muse ЕДП или ЕДТ?
Трупове не искам след себе си.Кой е носим в офис?

Няма трупове след ЕдП, напротив, много се харесва даже. Носим е целогодишно, и на море е много хубав даже.
ЕдТ има плодово начало, съставът е различен, не само концентрацията.
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Muse-36416.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Muse-Eau-de-Toilette-48008.html

Не на всяка кожа се развива добре, или не всеки нос харесва маракуя с какао. На мен поне ми звучи като грешка.
На трета бутилка ЕдП съм, но не искам да нося ЕдТ изобщо. Лично предпочитание. Пробвай на кожа, за да не се разочароваш излишно.

# 459
Мерси, Денси,за новата тема! Подправки обожавам в храната ежедневно,но не и силното им присъствие в парфюми,въпреки че съм убедена че имам доста,ако направя ревизия:).Моята парфюмна апатия продължава,дано се изпари,докато ми се появи отново обонянието на 100%,сещате се защо предполагам,но е много нечестно за любител на аромати и вина:),но здраве да е.
За Коледа мисля парфюмен подарък и ви следя с удоволствие🌷🌷🌷.

# 460
Да, много са различни при Angel Muse Mugler EDP и EDT. Споменах ЕДП в темата за парфюмните сайтове, да не се повтарям, но е страхотен в това време. Чаша топло фино какао. За моя радост усещам предимно какаов крем и ядки. Гурме без да е твърде сладко-обсебващ, фино направен. Но, за моят нос. Чета отзиви във Фрагрантика, за много хора е непонятен, така че не е зле да се пробва. Simple Smile
Angel Muse EDT – така и не я разбрах. Странна смесица между плодов сок от маракуя и какаов крем. Твърдо не е за мен.

# 461
И аз съм в полза на Angel Muse EDP.
EDT е някакво недоразумение просто.

Днес ще се наслаждавам на тази красота:

Толкова пренебрегнати прекрасни парфюми имам в шкафа, забутани, докато аз все търся следващия и следващия... А на практика имам всичко, което искам, което обичам, и което ми доставя удоволствие.

# 462
Благодарско, момичета! Поръчах ЕДП. От малък град съм и на практика поръчвам на сляпо четейки ваши коментари. До сега винаги сте ме насочвали вярно. Благодаря ви, всички тук сте много полезни .

# 463
  • виртуално
Толкова пренебрегнати прекрасни парфюми имам в шкафа, забутани, докато аз все търся следващия и следващия... А на практика имам всичко, което искам, което обичам, и което ми доставя удоволствие.

Във връзка с промените във Фрагрантика вчера бях решила да си подредя гардеробчето.
Ами оказа се, че любимите ми 5 парфюма от преди две години са си все още същите... защо купувам толкова много други и аз не знам.

# 464
Влизам да споделя за последната си придобивка, която чакам от... скандално много време. Една дама от тук ми изпрати дооооста щедра отливка, в която се влюбих безпаметно от първото пръскане. За съжаление не си спомням коя е (може да ми пише), но й благодаря от все сърце!❤

Ароматът няма нужда от никакво описание, това е съвършенството за мен...

Общи условия

Активация на акаунт