Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за подправковите парфюми, изразени в дискусията?
Кои са най-популярните подправки за парфюми сред участниците във форума?
Кои са някои популярни подправки и парфюми с подправки, споменати в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за подправковите парфюми, изразени в дискусията?
-
Кои са най-популярните подправки за парфюми сред участниците във форума?
Участниците във форума имат различни предпочитания за парфюми с подправки. Някои от техните любими аромати включват Libre Intense, Serpent Bohème на Boucheron, Eau de Parfum Magnolia Rosae на Maison Lancôme, Soliel Blanc Tom Ford, L'Ombre des Merveilles и Dolce Amalfi. Всеки от тези парфюми представя уникална комбинация от подправки, която е привлекателна за тях.
-
Кои са някои популярни подправки и парфюми с подправки, споменати в дискусията?
В дискусията се споменават различни подправки, които участниците обичат в парфюмите, като кардамон, канела, анасон, джинджифил, черен пипер, мента и мастика. Тези подправки придават разнообразие и характер на ароматите на участниците в любимите им парфюми. Участниците предпочитат парфюми с подправки като червен и черен пипер, ванилия, карамел, кожа, кардамон, бял пипер и др. Някои от любимите им парфюми са Van Cleef & Arpels Ambre Imperial, Elle YSL Twilly d'Ombré по-тъмно , Sensous Noir Estée Lauder , Sha Lima Guerlain , L'Ange Noir Givenchy, Armani Privé Blu Turquoise, Ricci Ricci Nina Ricci и Faahrenheit.
-
Кои са някои от новите подправки, които са впечатлили участниците във форума?
-
Трябва ли да се притеснявам, ако в кутията на Shun Koin няма картичка или брошура?
Прекрасен парфюм, прекрасен. Разкошна пияна ориенталска роза, силно алкохолна, тамянена, в компанията на канела, шафран и дървесни ноти. Много ориент стил, богат, дървесен, топъл и подправков, много красива роза, и много мой парфюм. Ако харесваш такъв тип аромати, ще ти хареса и този. 

Не обичам да ми казват, че нещо им е неприятно и да ме молят да не го нося.
Тях мисля, че мога да ги намеря за тест. Иначе Floriental нося доста, откакто го купих и не мога да му се нарадвам.
Извинявам се на харесващите го. 
Ако си имаш други любими туберози вече, тази на Мореск може да не ти даде достатъчно "ново" олфактивно преживяване, така че не знам доколко ще те впечатли, но според мен поне си струва пробата.