Парфюмни размисли и страсти - 252

• 60 113
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
..... Мед. сестра с Кристал Ноар си е направо шамар в лицето, нещо като м. сестра само по маска. Laughing Mask
А мед. сестра полята здраво с Коко Мадмоазел!? В отделение при това.
Още сънувам кошмари. Tired Face
Нямам нищо против парфюма, даже по някое време възнамерявах да си го купя, но след този случай, абсурд!

# 511
  • Бургас
И аз не мога да се спогодя с Номад. А Абсолю тествах лятото на голяма жега и то върху мен, не на блотер и щях да умра 🤭
Еми здраве да е. 😁
Аз също не можах, отначало много ми допадна Номад едп, но така и не го купих.След това си взех Абсолю, който е много добър парфюм, но и с него не можах да се възприема и вече му се радва друг.

# 512
Благо е сладко на диалект. Благни е сладни.
Е, не! Тъкмо преборихме "сладникав", сега пък диалектните му форми отпочнаха. 😆
Благодаря! Подозирах, че идва от благо, но не бях сигурна.

Проблемът, че хората прекаляват с даден парфюм е в това, че ползват един и същ до откат, свикват с аромата и се поливат, защото самите те не си го усещат.
3 дена, макс седмица, и обонянието свиква.
Години наред мразех Кристал Ноар точно заради колежка. Ама то не се траеше просто, всеки божи ден...

# 513
Ехеее, да ти се падне сестра с Коко М. си е направо лукс. Аз го обожавам, нямам нищо против, стига да не ми се налага да го свързвам с болници, зъболекари и тем подобни.

# 514
Ако работя с някого от цели 15 години, мисля, че вече сме си достстъчно близки, че да ѝ кажа в прав текст, че е кофти тоя аромат. Или ще ги обърна на някаква шега.
Да, но ние работим заедно от 5 дни, а тя го носи от 15 години (питах я)

# 515
Ако работя с някого от цели 15 години, мисля, че вече сме си достстъчно близки, че да ѝ кажа в прав текст, че е кофти тоя аромат. Или ще ги обърна на някаква шега.
Да, но ние работим заедно от 5 дни, а тя го носи от 15 години (питах я)
Ааа, значи не сте чак толкова близки. Ами тогава остава шегата 😀Нещо като, "днес съм с най-силния си парфюм, но твоя направо направи двоен суплес на моя и бере душа в ъгъла на ринга ". 😂

# 516
Случвало ли ви си е, някой ваш познат да не знае какъв аромат точно носи и да твърди, че е нещо друго? Моя позната се полива с Ла ви е бел, той няма как да се сбърка. Аз го харесвам и не ме дразни по никакъв начин дори ако някой прекали, но всеки път като и кажа, че съм и разпознала парфюма твърди, че е с Коко мадмоазел. Много съм озадачена. Двата парфюма не могат да се сбъркат дори от лаици, единственото общо между двата е последната сричка "ел".

# 517
Като споменахте доктори и отделения случка от това лято. Докторка в отделение, млада, но уж от по-главните. И сутрин на визитация се поливаше с Good Girl Legere. Не че нещо, той парфюма е много хубав и аз го харесвам, но ми идваше страшно неадекватен на дадената ситуация. ✌️

# 518
Случвало ли ви си е, някой ваш познат да не знае какъв аромат точно носи и да твърди, че е нещо друго? Моя позната се полива с Ла ви е бел, той няма как да се сбърка. Аз го харесвам и не ме дразни по никакъв начин дори ако някой прекали, но всеки път като и кажа, че съм и разпознала парфюма твърди, че е с Коко мадмоазел. Много съм озадачена. Двата парфюма не могат да се сбъркат дори от лаици, единственото общо между двата е последната сричка "ел".
Сигурно е някоя реплика,те с тия номерца по тях,лесно могат да се объркат,кой на кой парфюм отговаря.

# 519
Това не ми беше хрумвало в интерес на истината. Но пък си беше съвсем автентичен Ла ви е бел с мощно излъчване. Те и репликите отдавна ги докараха съвсем близо до оригинала, нищо чудно да е така.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 20:57 от *Emia*

# 520
  • Велико Търново
Момичета, скоро дъщеря ми ще има рожден ден. Миналата година  отвлече от моя шкаф  Gucci Bloom Acqua di Fiori, много й беше харесал и му видя сметката /на мен не ми допадна особено/, та сега се чудя пак ли да е нещо на марката или нещо със сходно звучене. Моля за препоръки Flowers Hibiscus

# 521
Купи и Принцесата на Килиън от парфюми шоп. Отлична цена и парфюм.

# 522
Тя е без опаковка там обаче...Не че ще се обидя, ако майка ми ми го подари, даже и без опаковка да е 😀
А дали няма да се зарадва на един Idole Intense или My Way? Или някой от другите Bloom?

# 523
  • Чукарландия

Ла Ви А БЕЛ, Коко МадмоазЕЛ  и някой друг козЕЛ, то е едно и също! 🤣🤣🤣
Издребняваш, *Emia*! 😂

SODT: То е ясно - Seta Moresque! ❤️😜

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 23:16 от BBeLLa

# 524
Според мен искат да скрият с какво са, по една или друга причина.

SOTD- Houbigant, Quelques Fleurs Royale. ❤🍯

Общи условия

Активация на акаунт