Парфюмни размисли и страсти - 252

• 60 129
  • 759
  •   2
Отговори
# 495
  • София
Кажи си директно.
На мен в старата работа са ме молили да не нося някои от парфюмите ми, бяхме няколко човека в едно помещение, най-нормалното е да се съобрази човек.
А също веднъж съм  молила колежка да не се пръска с един парфюм.
Нито аз съм се сърдила, нито тя.

# 496
И казвам, и са ми казвали/ за Амбъра на Том Форд/. Няма място за сръдни.

# 497
Lazuli , да не е един от тези ?

навремето бяха много модерни, но наистина могат да убият човек ако се прекали

... освен да и подарите нещо по повод , друг вариант не виждам
Мога да и покажа изображенията и да я питам, това и другото с чисто червения флакон.
Малко ми е тъжно, днес тя пак е с него

Току що я питах, явно е този
Sad

Още ми е неудобно да и кажа. Мисля, че тя си има парфюми вкъщи но предпочита да носи този (защо?!?) И на мен ми дойде идеята да и дам един от моите Simple Smile или да и купя един хаха. Тя е представител на онези фалшификати Prouve, намекнах и защо не пробва да носи някои от тях, да види да ли нещо ще и хареса. Уви, намеците нямат ефект

# 498
Много сте толерантни. Щях да подходя директно с усмивка и шега, че ако продължи, ще ме намери някой ден задушена под бюрото или свлякла се в тоалетната от нейния "парфюм". Ако на 1 място работят няколко човека, в реда на нещата е да има взаимно съобразяване. Намеците са бошлаф работа. Когато човек иска нещо, има нещо против, си казва в прав текст.

# 499
Из форума :

"Взех си и така хваления от вас дезодорант за тяло Julien d' Irvy в червено за 3.30 лв и мн.съм доволна от аромата (благни) и може спокойно да замести парфюма за ежедневието,защото е траен и дрехите ухаят повече от 24 часа"

JoyJoy че и дърготраен клонящо към безкрайност

Аз не се обиждам на молби да не нося някои парфюми. Не бих си спестила и аз да отправя подобна. Физически не бих могла да работя в описаната от теб ситуация.

# 500
По-зле и за съжаление са служителите,които са принудени да работят в помещения с ужасни ароматизатори....силно химични и в повечето случаи с ужасен аромат....
Вече няколко пъти се опитвам да харесам Номад първообраза,имам голяма разфасовка подарък от чужбина,е,не и не,не ме впечатлява,избива ми една пиперена нотка,много ужасна,добре че не купих на сляпо Абсолю/освен ако е нещо различно/,пробвах в горещо,топло,хладно време,но ми е супер невзрачен и чак се ядосвам,че не са ме попитали поне коя марка харесвам,оригинален е 100%,но чак ме е яд на такива подаръци...

# 501
И аз не мога да се спогодя с Номад. А Абсолю тествах лятото на голяма жега и то върху мен, не на блотер и щях да умра 🤭
Еми здраве да е. 😁

# 502
Lazuli , да не е един от тези ?

навремето бяха много модерни, но наистина могат да убият човек ако се прекали

... освен да и подарите нещо по повод , друг вариант не виждам

Че пък на тези какво им е,  и трите ги имах и много си ги харесвах. Въобще не бяха толкова силни. Но...Бич Може си ми е любимецът от едно време. После жълтото BU.

# 503
  • в Кошера
Моя близка се полива/къпе в Crystal Noir... е, трудно се вирее около нея (а аз обожавам сандалово дърво! парфюмът също не ми е неприятен).
Преди седмица беше в колата ми. Още се усеща. Flushed

# 504
Из форума :

"Взех си и така хваления от вас дезодорант за тяло Julien d' Irvy в червено за 3.30 лв и мн.съм доволна от аромата (благни) и може спокойно да замести парфюма за ежедневието,защото е траен и дрехите ухаят повече от 24 часа"

JoyJoy че и дърготраен клонящо към безкрайност

Аз не се обиждам на молби да не нося някои парфюми. Не бих си спестила и аз да отправя подобна. Физически не бих могла да работя в описаната от теб ситуация.
На мен ми стана интересно, какво е благни?

Иначе е много смешно. В една част от форума явно е хит, в друга хора умират от него. 😂

# 505
Ако работя с някого от цели 15 години, мисля, че вече сме си достстъчно близки, че да ѝ кажа в прав текст, че е кофти тоя аромат. Или ще ги обърна на някаква шега.

# 506
  • Варна
Моя близка се полива/къпе в Crystal Noir... е, трудно се вирее около нея (а аз обожавам сандалово дърво! парфюмът също не ми е неприятен).

Хахах аз имам непоносимост към този парфюм и със сигурност щях директно да помоля да не го носи в службата, ако работим в една стая.

Да се допълня, това, че на мен не ми харесва някой парфюм не означава, че не е хубав. За да го пусне на пазара някой от брандовете със сигурност е минал много тестове. Не съм чула някой парфюм да има само
hate.

# 507

А зъболекарска сестра, която се полива с това как ви звучи? 😂аз го обичам, и въпреки това едвам издържах... не знам какво му е на горкия доктор..

# 508
Благо е сладко на диалект. Благни е сладни.

# 509
Като цяло вече не се дивя на човешките преценки. Има тотални "попадения" ежедневно и постоянно. Това обикновено ми е като сигнал, че човекът е примерно тотално неадекватен. И имам едно на ум. Мед. сестра с Кристал Ноар си е направо шамар в лицето, нещо като м. сестра само по маска. Laughing Mask

Импулсите са хит, много са приятни даже и доскоро ги имаше в ДМ, миналата година купувах за коледни подаръци (може и по-миналата да е било).

Общи условия

Активация на акаунт