Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 431
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Всичко, което се говори за Черната орхидея, е истина! 😀 И добро, и лошо! Вече, въпрос на вкус 😉

# 571
Поръчах edp - Black Orchid.

# 572
  • София
Е, чака те интересна среща. Дали ще е приятна, ти ще кажеш. Силен е, шлейфов е, особен е. Дано да се харесате.

# 573
  • Пловдив
И аз мисля, че срещата ще е интересна. Надявам се да споделиш тук в темата как го намираш.
Аз го харесвам, макар да не го нося често и предпочитам Кадифената орхидея.
Има страшно много противоположни мнения за този парфюм - или много се харесва, или е тотално отхвърлен Simple Smile Дано ти да си от харесващите го.
Многократно съм го усещала върху мъж и стои божествено.

# 574
Аз пък наскоро го усетих върху мъж и направо ми стана лошо. Толкова ужасно му стояше тази черна орхидея..

# 575
С тоя парфюм има само два варианта: или ти го носиш, или той теб. По-често се среща второто 😀

# 576
Благодаря . Щом го получа, ще пиша. Simple Smile

# 577
С black orchid не се спогодих, но velvet orchid ми е право в сърцето. Никога няма да ми омръзне.

# 578
  • София
Черната орхидея повече от година я купувах. Много е труден. Има дни, в които я обожавам и такива, в които просто не я търпя. Много интересен парфюм. Вчера пробвах златната за пореден път. Вчера ми хареса, но все още не съм се решила, дали да я взема.

# 579
Имам Черната Орхидея ЕДП и Воала, които не нося от години, държа с колекционерска цел. Добре, че не купих и ЕДТ едно време.

# 580
Златната не я познавам. Ще трябва да я пробвам.

# 581
Само аз ли не намирам разлика между Златната и Черната орхидея!? Или е толкова абстрактна, че я не я регистрирам? Blush

# 582
А има си разлика и не е малка.

# 583
Златната къде може да се пробва? Аз съм фен на черната. Simple Smile

# 584
А има си разлика и не е малка.
Денси, не съм почитател на този парфюм и признавам си, не съм го разучавала задълбочено. Но след възторженият отзив на Аризона, тичах да го тествам. Пръснах на по един блотер и от двата и с след първото подушване не открих разлика. Прибрах ги и след 10-15 мин. го помирисах пак с идеята, че ако има разлика, то тя  е някъде в сърцевината или в базата. Ами - тц, нямаше я в сърцевината. След няколко часа отново проверих за прилики и разлики, но и в базата не открих. Дори ми мина еретичната мисъл, че почитателките му, които толкова много си го харесват, си я внушават. Не посмях да го напиша, да ми се накарате. Blush

Босилка, в Сефора го има.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 10:16 от Sysly

Общи условия

Активация на акаунт