Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 402
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Аз пак с въпрос. Каква е вероятността да се хареса хипнотичната отрова на жена, която харесва Ла ви е бел?
Знам, че всичко е относително, но и двата аромата са ми твърде далечни и изобщо не мога да преценя, тъй като и двата не са "моята бира".

# 586
  • Франция
Аз пак с въпрос. Каква е вероятността да се хареса хипнотичната отрова на жена, която харесва Ла ви е бел?
Знам, че всичко е относително, но и двата аромата са ми твърде далечни и изобщо не мога да преценя, тъй като и двата не са "моята бира".
Вероятността е 50:50 Smiley
Лично аз обичам Хипнотичната отрова и в двете концентрации, но не успях да харесам никоя от многобройните версии на Ла ви е бел.

# 587
Момичета, моля някой, който познава и двата, да сподели, каква е разликата между Womanity EDP и Womanity The Taste of Fragrance. 🦧

# 588
Да се похваля и аз със SETA , magicio и останалите виновнички..Flowers Hibiscus

Чудесен е отначало като усещане за кашмир мек и елегантен ,сандалово - подправково  начало последвано от цветята , всичко това вплетено с ванилията , цитрусови , амбъра и  има някакво млечно усещане със сладък  вкус.. Не мога да описвам усещания , но е прекрасен.
Снимки

Скрит текст:

Скрит текст:

# 589
Честит! Откъде го взе, в бутика няма вече?

# 590
  • София
Честит, Мимозка! Revolving Hearts

# 591
Flowers Bouquet Благодаря !

parfumedreams , пристигна на следващия ден след този на Карен.

# 592
  • Бургас
Момичета, кажете нещо за Présence d'une femme Montblanc
по спомен беше доста мъжки за дамски аромат, но аз харесвам унисекс. Определят го като ориентал - ванила, което малко ме учудва ..... А флакона е толкова красив, че .... само заради него
Скрит текст:
вече го чакам, ама въобще не си го спомням. Пробвала съм го вероятно преди 10 години.

# 593

В Ателието правят черни петъци?

# 594
  • Sofia
Честито, Мимоз!
Аз обаче не съм го получила, защото ....не съм поръчала. Joy

# 595
Честито, Мимоз!
Хич ме няма Stuck Out Tongue Closed Eyes

Lady Venegeance беше .. Извинявай !

# 596
Честито, Мимоз!
Хич ме няма Stuck Out Tongue Closed Eyes

Lady Venegeance беше .. Извинявай !

Не позна Simple Smile Хайде опитай пак, три пъти за щастие Simple Smile
Залагам на BBeLLa.

# 597
Скрит текст:
Най-после! Дойде си сърце на място... Моята разкошна Сета пристигна. (Тук се чуват гърмежи от фойерверки 🎉🎉🎉). Само дето клип не снимах, как от радост се хвърлям на врата на куриера... 🤣
Поболях се докато я получа. Истина! И си мислех, че от толкова чакане и жадуване, в крайна сметка, ще съм мъничко поне разочарована, но НЕ - толкова е прекрасен, нищо излишно, нищо липсващо. Тамън ми е! 😘
В началото усещам мнооого фин тамян, а не откривам в пирамидата, може би смирната носи това усещане?!? А как уляга? Ммм, приказка! Носи едно такова вълшебно, празнично настроение. Уют, топлина, обич! И излъчва много добре! Каквото и да кажа - малко е! А и не мога да го опиша... Различен и уникален. Напълно си заслужи чакането, парите и притесненията. Моята Seta! ❤️

3 опит ,явно успешен Smile

Да не е съвсем спам : днес съм с La Vie est Belle Intensiment дойде му времето на неговите захаросани,сиропирани малинки , дето леко се укротяват от пипера и цветята.Този и ЕДТ май най-много ми харесват от линията.

# 598
  • Чукарландия
Аз съм, бе, аз съм, проглуших ви ушите с моята Сета, как можеш да ме объркаш? 🤣

Ние така и не се харесахме с Черната Орхидея - тя за мен много черна (мъжка), аз за нея - много хилава и бяла... Тц! На мъж пък ми идва много женствена... То угодия няма! 😂

SODT: L'Extase Rose Absolue Nina Ricci - тази красива пачулеста роза. 🌹

# 599
  • До сърцето...
Така се смях с mimozata и търсенето на съфорумката, която я е вдъхновила Mr. Green  Направо ми направихте вечерта!

Веднага наострих уши за Présence d'une femme Montblanc, само като видях черния пипер и вече търсих в нета. Във фрагантика прочетох и за хризантемена нотка, та съвсем се вдъхнових. Оф, трбява да спра вече с това трупане, ама като не мога.... Rolling Eyes
.Яна., би ли споделила от къде го купи, ако искаш, разбира се.

Редактирам се. Няма смисъл да споделяш, вече го поръчах Joy  Оф, спрете ме вече!

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 20:16 от Радика

Общи условия

Активация на акаунт