Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 893
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Момичето го е усетило на някаква жена и попитало какъв е и само въздиша. Ще се запася с Cara Mia, някакво предчувствие, че ще го спрат, та с обща доставка и искам да я зарадвам, а има и повод.

Да, четох мненията, повечето не го предпочитат, може би заради цитрусите, момичето ги харесва.

# 151
  • The Evergreen State
Аз имам LVEB L'eclat EDP, не познавам EDТ, но предполагам само че ще е по-олекотен вариант и ако въздиша по него вероятно бих избрала EDP защото е по-богат аромат.

# 152
Едт на мен ми е един такъв...малко никакъв. Изобщо не бих предположила, че е от семейството на ЛВЕБ, има много пудрени виолетки за моя вкус и ми върви малко в посока на луксозен лосион за тяло.

# 153
Цитат
В тази връзка представете си, че нямате никакви парфюми и  разполагате с бюджет от 500 лв. Кой или кои няколко парфюма бихте купили?

Замислих се върху питанката на Карен  и за себе си съм го решила-ще имам 10 парфюма, но за мен те ще са wow.... висок ценови клас и качество-парфюмчета щото били на промоция няма да купувам повече.....щом човек е здрав и на работа, може да има всичко с времето......

sotd: Cassiopea /TT/, много красив и добре блиндиран аромат, от четирите, които до сега съм имала този ми харесва най-много, визирам Andromeda, Al Contrario, Kirke и Cassiopea

# 154
С бюджет от 500 лв. бих си купила Travel варианта на АРОМ (90 евро) и за останалите пари - Alien, Aura и Nomade, и трите EDP. Без други парфюми мога да изкарам.

# 155
Замислих се,  че притежавам много парфюми,  защото са ми достъпни. В началото,  когато имах 1-2 , избирах много внимателно,  търсех уникален за мен аромат,  а сега купувам и само симпатични . Количествените натрупвания водят до качествени изменения.  Grinning
В тази връзка представете си, че нямате никакви парфюми и  разполагате с бюджет от 500 лв. Кой или кои няколко парфюма бихте купили?
Бих взела най-малките флакони на Erba Pura, Oud Zanzibar и Woman in gold иии още 2-3, но май надвиших 500-те лв.😊

# 156
  • Sofia
Аз бих взела  Valentino Donna noir absolu за вечер , Delina за деня и изчерпах бюджета.

# 157
  • Франция
Ако имам бюджет от 500 лева и нито един парфюм, бих похарчила целия бюджет за пробички.

# 158
Ако имам бюджет от 500 лева и нито един парфюм, бих похарчила целия бюджет за пробички.

Точно.

# 159
Aроматната скука си е скука, без оглед на цената. С един парфюм не искам да бъда, ако ще и да впечатля селото, че е най-скъпия. Вреждам се с любимия Коромандел за 400 лв, и с рестото....какво да правя...Scream
Босилковата мандарина за лято? Май не стига за нея, цените и се вдигнаха. Aura Mugler тогава, и Paul Smith Rose (без чай не може Sweat Smile).

Но непременно ми трябва един несладък, задължително дървесно пачули, и не масовка.
Номад е супер, но не е Коромандел, а ги обичам и двата.
Китки не искам, без цитрус няма да умра, обожавам нероли, особено Elie Saab In White, но пък без ванилия, и то нестандартна, не ми се остава. Thinking
Аура в жега е невероятна, а Коромандел е гениален есен/зима.
Бих взела Patchouli Leaves като вариант на страхотно и по-бюджетно пачули.
И къде ми е сандаловото дърво?Sob А "бабичката"? (Chanel No5 EdP)

Затова сме в тази тема. Не може с два, ако имаме възможност за повече.

# 160
Може ли да ми кажете какво мислите за следните парфюмни къщи
Reminiscence
Molinard

# 161
  • Варна
Dez откъде може да се купи Coromandel? По точно къде мога да го пробвам? Искам да се запозная и с Бакара.

Не бих дала всичките 500 за проби.
Не съм мислила много, но да речем Еликсира, Аура и Кара Миа и останалото може за проби.

# 162
  • София
Това с пробите ми хареса - откъм разнообразие ще има от всичко Simple Smile
Може би една бутилка и всичко друго проби. Но пък коя да е точно бутилката.. Ермес някой ще е със сигурност, но кой точно Rolling Eyes

# 163
Dez откъде може да се купи Coromandel? По точно къде мога да го пробвам?

При нас, в Чехия, ги има в бутика на летището, и в Douglas, Praha Na Prikope 17.

Он-лайн изпращат от бутиците без проблем, мисля.

# 164
С бюджет 500лв, но пазаруване от сайтове или физически магазини? Grinning
Аз бих си взела:
Elie Saab Le Parfum Royal
VCA Precious Oud
Chanel Gabrielle
Jo Malone Lupin & Patchouli

Мисля, че ги закръглих Grinning

Днес разносвам Андромеда, малко по-сериозно. Понапръсках се сериозно сутринта. Много приятен, нежен аромат. При мен основно се усеща прасковата и амбър. Развива се красиво в днешните температури (но в някакъв момент влиза в монотонност), но мисля, че май пролетта ще му е по-добре, поне за моята кожа.
Трайността при мен обаче наистина е много малка. Напръсках се в 8 сутринта, усещах го до към 9:30. Реших да попитам колежките около 12:00, никоя не усеща парфюм по мен.
Много ми е интересно защо така се получава... Тъпо ми е честно казано, защото всички обяснявате какви бомби са ТТ Grinning

Общи условия

Активация на акаунт