Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 843
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
Е, тук вече по-спокойно мога да се включа Simple Smile

Dolce Passione Pantheon Roma
Myrrh & Tonka Jo Malone
Oud Save The Queen
Flamenco Ramon Monegal
Floriental Comme des Garcons
Voulez-Vous Coucher Avec Moi By Kilian
Angélique Noire Guerlain
Bouquet Ideale Xerjoff
Sweet Redemption By Kilian
Ti Amo Roja Dove

Нито един от тях не познавам Joy  Joy
Това са изключителни парфюми, имаш много добър списък за насляпо. Познавам всичките, имам повечето и не харесвам само Герлена. По-скоро не мога да го нося, дразни ме, но иначе и той е страхотен.
А Ti Amo Roja Dove е един от най-хубавите парфюми, който съм пробвала някого. Пробвам почти всеки ден от 20+ години.

# 181
  • Пловдив
Densi, този списък е събиран с години. И повечето са добавяни в списъка по твои ревюта, или на някоя от дамите, които са отдавна в темата.
За жалост нямам неограничен бюджет, да не кажа, че нямам възможности за повечето от тях. Но продължавам да търся, да чета, да проучвам. Знае ли човек, може някога на Коледа да се случат чудеса 😀

# 182
Densi, този списък е събиран с години. И повечето са добавяни в списъка по твои ревюта, или на някоя от дамите, които са отдавна в темата.
За жалост нямам неограничен бюджет, да не кажа, че нямам възможности за повечето от тях. Но продължавам да търся, да чета, да проучвам. Знае ли човек, може някога на Коледа да се случат чудеса 😀
Благодаря ти, за мен е чест!
Ще ти изпратя 7 проби на парфюмите от твоя мечтан списък събиран с години, за да ги познаваш и може би да го пренаредиш или допълниш, преди да започнеш да го изпълняваш.

# 183
Еха, Дени, невероятна си.Искрено се зарадвах за съфорумката.И аз като нея, а и 80 процента от дамите тук с огромен интерес четем ревютата ти и доста “слепи” любови тръгват от тях. 🌹❤

# 184
Еха, Дени, невероятна си.Искрено се зарадвах за съфорумката.И аз като нея, а и 80 процента от дамите тук с огромен интерес четем ревютата ти и доста “слепи” любови тръгват от тях. 🌹❤

+1000
😊 И аз доста парфюми накупих, покрай нейните ревюта 😁. Както и от ревютата на другите дами тук.

# 185
  • До сърцето...
Ще ме прощавате, но 10 парфюма висок клас не се вписват в играта на Карен.
10 парчета за 500лв не става.

Това е нова питанка:
10 аромата, не 11, само 10.
И неограничен бюджет.

Оф, да, права си. Хич него съобразих, защото се размечтах.
А това с неограничения бюджет хич даже не искам да се замислям, защото ... гроздето е кисело! Mr. Green

Много готин жест, Денси. Hug
... И съм съгласна с macadamia!

# 186
Bvlgari Omnia Crystalline

# 187
Денси, наистина невероятен жест🌷Това ми е любимата тема във форума, не само заради страстта към парфюмите, а и заради атмосферата тук

# 188
С неограничен бюджет за парфюми бих си взела Virdin island Water на Creed. Невероятен е. 500 лв обаче не стигат Simple Smile От онзи ден се заканих на Gucci Memoire d'une Simple Smile Преди не ми допадна, но от онази вечер в Сефора не спирам да го мисля.

# 189
Virgin Island Water е под 200Е за 50мл, но има доста негативни ревюта. Дори не ми се поръчва проба.

# 190
Virgin Island Water е под 200Е за 50мл, но има доста негативни ревюта. Дори не ми се поръчва проба.
Аз имам проба, затова. Освен това го видях за 415 долара.

# 191
  • Бургас
Благодаря ти, за мен е чест!
Ще ти изпратя 7 проби на парфюмите от твоя мечтан списък събиран с години, за да ги познаваш и може би да го пренаредиш или допълниш, преди да започнеш да го изпълняваш.
Ето така се прави! Чак си представих, че мострите летят към моя адрес, хахаха.Kiss Имам фетиш към тях, любимата ми Сънче ми е изпратила толкова много, благодаря ти и от тук кака.Kiss С неограничен бюджет веднага бих си купила ето тези-https://www.chanel.com/us/fragrance/p/122240/cuir-de-russie-les- … el-eau-de-parfum/   https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Baiser-de-Russie-48679.html И двата са топа, както вика един от Игри на волята, хаха.Парфюм за днес ще е Mancera Choco Violet, много добро гурме и макар да не е в моята посока и да не бих си го купила не мога да му го отрека, просто не му намирам недостатъци.Не ми мирише на евтин шоколад и бонбони каквито мнения срещнах, напротив ухае ми на скъп парфюм, качествен.Върху мен виолетовите нюанси са доста по- силно изразени/ухае ми на виолетови бонбони/, отколкото шоколадовите, странна, но хубава комбинация.И точно виолетката придава това скъпото ухание, тази изтънченост за моя нос.Уникалността му се състои в това, че не съм попадала на подобен парфюм, а това вече е голяма рядкост.Постепенно виолетката се изгубва и в изсъхването усещам много вкусен шоколад и лешници.Голямо ДА от мен за него, трайността му като всичко друго на Мансера при мен е брутална.За мен трябва да обичате виолетки, за да харесате този парфюм, но това е на моята кожа и не гарантирам за вашите.Mask

# 192
А много е хубав парфюмът.

# 193
Благодаря за темата Blue Heart
Подправки обожавам в храна, напитки и парфюми. Смесени ли са подправки с ванилия и карамел пък полудявам.

Karen определено ме хвърли чуденка от вчера Smile

С уговорката, че 500 лв. наистина няма да ме оправят, бих си взела Беж на Шанел, Блосъм лов на Амуаж,
а за вечер ще си поддържам Ваниловата орхидея на Ван клийф и Черната нощ на Ели Сааб.

Предложението за разпределяне на сумата за по-малки мл. и пробички наистина ми допадна много, защото и аз съм пристрастена към пробването на нови неща.

В момента поддържам едни 20-тина парфюма и мисля да намаля още бройката. Липсват ми времената, в които ползвах по два парфюма в годината.

# 194
Задължително искам под 20 аромата. Работата е там, че обичам останалите също, и ще видя колко време ще ми трябва, за да стигна до там. Само летните ми любимци са над 50, и до един са прекрасни аромати. Чиста лакомия си е това, и започва сериозно да ме човърка, особено след като живея в държава в която лятото е 4 седмици, които дори не са в последователен ред. Може би защото лятото ми липсва....

SOTD- Stella 2014, Stella McCartney- Прекрасна, искряща роза с амброво-дървесна база. Обикновена избягвам амбра, но тук има поддържаща роля, и  този аромат е изключение от правилото. Очите ми се преобръщат в орбитите си. Много се радвам, че го върнаха. Беше спрян, но новата версия е още по-красива. Любим солифлор роза. Two Hearts Няма и повей от изкуствена сладост.

https://www.fragrantica.com/perfume/Stella-McCartney/Stella-2014-26512.html

Общи условия

Активация на акаунт