Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 783
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
Мисля, че и тях би харесала 🤩
Разкошни са, като Ани не познавам.

# 301
  • Deutschland
densi, това е най- интересната ванилия, която е помирисвал моя нос. Заслужава си всеки цент. Много интересен и необичаен аромат.

# 302
densi, това е най- интересната ванилия, която е помирисвал моя нос. Заслужава си всеки цент. Много интересен и необичаен аромат.
Искам да го пробвам, но няма къде засега.

# 303
  • Deutschland
Толкова ми се иска да си дойда за няколко дни, но съм като затворник в момента. Правя home office.
Разбира се в съчетание с парфюм офис😃
Поръчах Nobile 1942 Cafe Chantant .Надявам се, че ще ми хареса.

# 304
  • Пловдив
Здравейте.Търся мнения за Kenzo Violet, Emporio Armani diamonds violet и Xardley London April Violets .

# 305
Мда ще ти хареса.
Отвори и Муска на Атар, уникално бял е. Феромонен.

# 306
  • Чукарландия
Мда ще ти хареса.
Отвори и Муска на Атар, уникално бял е. Феромонен.

Денс, за този Musk ли говориш? Разкажете малко, моля! 🤗

# 307
Да, за този.
Ще го опиша, аз съм казала. Не съм фен на мусковете и исках да го нося в различни условия, да го опозная хубаво, опиша и да реша дали ще го задържа.

# 308
  • В сърцето на един мъж
Момичета, познавате ли Gumin Tiziana terenzi? Ако може няколко думи 😊

# 309
densi, cielo - Hayati от официалния сайт на марката ли го поръчахте? Предполагам в България няма къде да се тества? cielo доколкото знам от постовете, не е в България, но се надявам densi да знае Simple Smile

SOTD: Black XS

# 310
  • Deutschland
cvetinkka, в ибей.

# 311

Благодаря, сега ще разгледам Simple Smile

# 312
Мемо създават  линията Floraïku, вдъхновени от японското изкуство и затова всичко в парфюмите им е изящно, елегантно, красиво. Може да се носят спокойно от всеки, зависи какво ви се носи. Веднага се забелязва, че съставките са абсолю и масла (масло от грейпфрут, от магнолия, от ветивер, от кардамон и др.), които добавят качество на парфюма и го правят почти съвършен. Имат три колекции:
Чаена колекция – в The Moon And I веднага се усещат чайовете и се пренасяте в пролетна градина с нацъфтели вишневи цветчета на чаена церемония. Between Two Trees – започва с чай матча и завършва с база Оле на Монегал без сладкия ананас, One Umbrella For Two е конфитюр от малини и някакъв специален зелен чай, носи коледно настроение. И на мен ми хареса, Кlodilia.
Forbidden Incense (Забранен тамян не ми звучи добре в превод)- В тази колекция вероятно тайната съставка е тамян, но той е мн фин, няма нищо общо с тамяна на Амуаж. Sound of a Ricochet е прецизна ванилия, която се доближава до Duelle Diptyque
Енигматични цветя - I See the Clouds Go – листа от касис, които са като аромат на индрише и  е малко компотен. Cricket Song – любимата ми магнолия с препратка към Loewe Pink Magnolia или обратното Loewe са копирали Floraïku. First Dream of the Year пудрения  ирис е като начало на новата година с цял списък с желания. Не мога да отговоря кой парфюм ми хареса най-много, бих искала да имам няколко по 10 мл, като един от тях е Sleeping On The Roof - идеален за горещите летни дни.
      Kонцепцията за представяне на парфюмите като хайку, безупречния маркетинг ме омагьосаха и очаквах различни парфюми. За съжаление не е точно така, тук различна опаковка не означава различен парфюм. Някой от парфюмите  са ми познати, a други са уникални. Трайността им е около 5 часа. Но отвсякъде си заслужава пътешествието Floraïku в света на японската култура и церемонии.

# 313
  • на майната си
Искам да го пробвам, но няма къде засега.
Супер странен парфюм е това, за мен в добрия смисъл на думата. На една колежка изобщо не ѝ допадна изобщо, което ми се стори странно, защото не бих казал, че е мръсна ванилия от калибъра на Lune Feline, нито пък има животински нотки както е при Musc Ravageur. Чиста, звънлива, леко плодова, леко цветна, леко подправкова, балансиран и красив аромат, при мен джинджифилът и касисът преобладават повече, но ванилията е основният играч, който се усеща през целия танц, който при мен трае 2 денонощия.
Не съм я разносвал, защото искам да захладнее още, само съм тествал на китка.
Презентацията е супер, типична за Нишане, абе само мене ли ме дразнят тия картички, в смисъл идеята и изработката са супер, обаче влизат плътно в кутията и ако се сложи накриво, както брат ми направи с хачиват, 10 минути се мъчих да отворя кутията, защото картонът е мек и би се скъсал лесно.
Честит празник на всички с ангелските имена.

# 314
Тъкмо се успокоиха парфюмните ми фантазии тези дни и сега ми давате отново тема  - мръсна ванилия Joy що е то?

Общи условия

Активация на акаунт