Парфюмни размисли и страсти - 252

• 58 778
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Мерси, Klodilia!

# 406
Днес разнасям Superlady на Pierre Guillaume.
Много е хубав, много е плодов, много е модерен, много е мадамски, изобщо не ми понася и след малко ще ида да го изкъпя.
Ковачева е писала много пъти и с много точни впечатления за този парфюм, предполагам излизат в търсачката. Лично за мен е в стилистиката на Néa на Jul et Mad и горещо препоръчвам на почитателките му да го тестват.
Miyako Heart, aз съм фен на Néa, но с Superlady не ми се получи. Разбира се, че Ковачева му беше дръпнала едно уникално ревю, поръчах мостра, в първия момент се прехласнах по червената ябълка, обаче после.  Мирише добре, а ме дразни, все едно съм поръсена с прах за пране. За мен Néa и Superlady не са от един отбор.
Парфюм за деня Petit Matin, не е само жесток цитрус, не е и бял мускус, как този човек създава парфюмите си?!, феноменален е. Парфюмът миришел на жена - СЕО, забавно сравнение Simple Smile

# 407
  • Франция
Ralitsa_, а пък аз тъкмо за тебе си мислех, че ще ти хареса. Heart За мен и двата попадат в категорията "фин плодов сладкиш" Cake Ако бяха действително сладкиши, сигурно щяха да са ми любими. Обаче със сладкишите - парфюми така и не успях да се спогодя.

Прочетох те, че разучаваш Floraïku Simple Smile но не видях какво мислиш за моите любимци: My Shadow on the Wall и My Love Has the Colour of the Night?

# 408
  • Чукарландия
magicjo, Klodilia, Densi - вие сте главните "виновнички", за което много ви благодаря! Аз съм безвъзвратно изгубена и влюбена! SETA! ❤️

# 409
Мили момичета, влизам с молба за съвет. Препоръчайте ми мъжки парфюм, за мъж на около 35 г., до 150 лева.
Това, което знам със сигурност е, че един от любимите му парфюми е The one на D&G. Благодаря предварително!
Guerlain L’Homme Ideal
Dior Homme Intense

# 410
  • София
BBeLLa, повече такива "влюбвания и загубвания" да си пожелаем! Flowers Hibiscus

Някой пробвал ли е Melancolia Les Liquides Imaginaires? Simple Smile Въпреки името ми звучи като нещо много повдигащо с тези свежести в пирамидата и с гръбнак от велур... по моята част отвсякъде! Ще ми е интересно да прочета отзиви, ако някой го познава. От марката съм пробвала само Dom Rosa, който въпреки сложната си пирамида, върху мен беше чист здравец, ни повече, ни по-малко. Simple Smile Все още не познавам нищо друго от този бранд, всяко мнение ще е добре дошло.

# 411
Прочетох те, че разучаваш Floraïku Simple Smile но не видях какво мислиш за моите любимци: My Shadow on the Wall и My Love Has the Colour of the Night?
Обърках се с Floraïku, нямах време да пиша, това са първи впечатления за два дни. Цялата къща е покрита с напръскани с парфюми салфетки, не е за говорене.
Твоите любимци са от колекцията, свързана с церемонията Кодо. С My Love Has the Colour of the Night говорим различен език. За мен си е версия на Garuda Jul et Mad, залитнали са по дървесните истории, не си го представям на теб. My Shadow on the Wall е друго – разиграване между виолетката и мимозата с горящ тамян, харесва ми Heart Eyes Утре ще се напръскам качествено с него в твоя чест и ще си мисля за теб, Miyako HeartHeartHeart

# 412
BBeLLa, повече такива "влюбвания и загубвания" да си пожелаем! Flowers Hibiscus

Някой пробвал ли е Melancolia Les Liquides Imaginaires? Simple Smile Въпреки името ми звучи като нещо много повдигащо с тези свежести в пирамидата и с гръбнак от велур... по моята част отвсякъде! Ще ми е интересно да прочета отзиви, ако някой го познава. От марката съм пробвала само Dom Rosa, който въпреки сложната си пирамида, върху мен беше чист здравец, ни повече, ни по-малко. Simple Smile Все още не познавам нищо друго от този бранд, всяко мнение ще е добре дошло.
Аз съм го пробвала, но отдавна и не си го спомнява вече добре. Никак не ми хареса и не съм го опознавала добре.
Виж Дом Роза е чуден за моя вкус и ми е шампанско, но не го купих веднага в магазина и винаги ще съжалявам, защото цената беше отлична.

# 413
  • София
Благодаря, Densi. Simple Smile Аз не съм ги засичала из физически магазини досега. Специално Меланхолията ми се струва много необичайна като съчетание от ноти (кардамон, мента, джинджифил, лимонова трева, велур, дафинов лист, мускус), не съм засичала подобна комбинаторика и заради това бих потърсила мостра - за мен ще е ново съчетание от ноти, които харесвам поотделно (с леки притеснения за дафиновия лист само), но не съм помирисвала в съвкупност, интересно ми е как са ги балансирали. Simple Smile

# 414
Имаше ги в един магазин до Южния парк, но не знам дали още съществува. Там имаше Дом Роза.
Синият от пробичка на приятелка. Ще кажеш ти как го намираш.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 20:06 от densi

# 415
Много ми е любопитен Dom Rosa.
 Денси, може ли да споделиш в кой магазин си го виждала? Не знаех, че го има в България. Шампанско в парфюм ми е трудно да си представя - ароматът му не е от най - приятните за мен.
Моя приятелка го има, но живее извън страната и няма как да ми го покаже. Писа ми, че го харесва, но останалите от семейството му се мръщят.
Припомнихте ми за Floraïku и трябва пак да ги пробвам.
Преди време ми ги показа приятелка, Heart беше доста топло и си спомням, че много ми беше харесал The moon and I. Чудесен аромат на хубав черен чай.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 14:38 от silver pearl

# 416
Не съм почитател на подправките в прафюм, но с интерес изчетох темата.

# 417
Много ми е любопитен Dom Rosa.
 Денси, може ли да споделиш в кой магазин си го виждала? Не знаех, че го има в България. Шампанско в парфюм ми е трудно да си представя - ароматът му не е от най - приятните за мен.
Lud/a Concept Store

# 418
# 419
  • София
Благодаря за насоката и линка към магазина, дами, какви интересни неща криели още софийските потайности, за пръв път чувам за този магазин. Simple Smile
Silver Pearl, на мен също много ми хареса The Moon and I Floraiku, само че ми напомня повече на матча, отколкото на черен чай. Това е заради един "шоколад" с матча обаче, който обичам и мирише по сходен начин, а не защото много разбирам от сортове чай. Grinning Страшно успокояващ аромат, макар и напълно линеен. Другото чайче, което харесах, беше чаят с джинджифил и кардамон, много приятна, съвсем лека и разхлаждаща пикантност е надградена над чаения компонент - I Am Coming Home. Oт Shadowing серията харесах Between Two Trees, което не е учудващо, страшно прилича на Irish Leather Memo, с малки вариации, който също много харесвам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт