Парфюмни размисли и страсти - 252

• 60 108
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Аз харесвам Gucci Bloom Ambrosia - червеният. Той ми най-приятен от цялата серия и като че ли е по-умерено белоцветен.

Аз получих Mancera Vanille exclusive, много.  вкусна ванилия със страхотен шлейф и трайност. Много ми хареса.

За Саfe tuberose се колебая, кафето като че ли нагарча и малко мъжки ми идва. Обичам кафе в парфюми, в този ми идва в повече.

# 526
bonbonka6, може ли да споделиш откъде я взе Mancera-та? Не съм я виждала отдавна онлайн. Подходяща сляпа покупка ли е?

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 12:33 от ina-mina

# 527
  • Бургас
Според мен искат да скрият с какво са, по една или друга причина.

SOTD- Houbigant, Quelques Fleurs Royale. ❤🍯
И според мен така правят гадините, крият с какво са напръскани.И аз харесвам Червеното Гучи и Ванила Ексклузив.Парфюм за днес Мolinard Secret Sucre, голям красавец и безкрайно секси парфюм.FlushedGift Heart

# 528
В парфюми-шоп има Vanille Exclusive, но държи по-висока цена от останалите мансери.

# 529
Аз нв знма защо не го харесах .. един никакъв ми е .

# 530
Пристигна ми екзотичния Oud Zanzibar❤ Мислех, че изобщо няма да е подходящ за друг сезон освен лятото. Да, ама не, такова приповдигнато настроение ми създаде, а пък трайността даже над 10 часа при мен.Heart Eyes

# 531
Честит! Уникален парфюм! Той ми е най- прекрасното по- интересно нишово изпълнение, което открих тази година случайно.

# 532
Честит! Уникален парфюм! Той ми е най- прекрасното по- интересно нишово изпълнение, което открих тази година случайно.
Благодаря, densi❤ Ти тества ли го на по-ниски температури, с какви впечатления си? Много му се радвам аз:heart_eyes:

# 533
За мен му е студено сега. Харесвам го повече на топло.

# 534
Днес ми пристигнаха 7 проби за разнообразяване на "диетата". Simple Smile Innocent
Смятам да отделя 2 дни на всяка, и така си имам забавление до края на месеца.

Започнах с Amouage Journey:
https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Journey-Woman-25252.html

Съставът му силно ме заинтригува, въпреки че с табак от всякакъв вид не се спогаждам, и дори го долавям в пирамиди в които го няма.
Journey e пътешествие във времето, носталгичен, като спомен за отминала епоха. Определено долавям ехото на поне 3 познати шлагера с кожа и горчиви билки в състава.
Усещам преди всичко пчелни продукти- восък и прополис, горчиви билки и табак. Зад кулисите има сладко от кайсии с кардамон.
Много е интересен, но според мен неносим, или поне това не съм аз. Дори не мисля, че ще му отделя още един ден.
Ще видим.
Moят Пътешественик ще остане Traversee du Bosphore. Там всичко се случва в момента на носене- ориентът се разгръща пред очите ти.
За разлика от него,  Journey е куфар с подаръци престоял 2 месеца в трюма на презокеанския кораб, и екзотичните подправки, табакът за дядо, хербарият на момиченцето и сладкишите увити във восъчна хартия са напоили хастара с ароматите си.

# 535
А, нося си го сериозно и при мен няма почти нищо от описаното от теб. Нито ми е носталгичен, нито много кожен.

# 536
А, нося си го сериозно и при мен няма почти нищо от описаното от теб. Нито ми е носталгичен, нито много кожен.

Което не ме изненадва изобщо.
Забелязала съм, че парфюмните ни възприятия и вкусове са диаметрално различни. Не можем всички да пеем оди на възхвала на едни и същи парфюми.
Радвам се, че не правя стрелби на сляпо.

# 537
А, Амуаж насляпо си е чиста прецакване и грешно хвърляне на пари.
 И оди няма за този парфюм, много силно медено-тютюнев е при мен, освен това е чудовище като сила и малко хора могат да го издържат. Аз го нося само зимата в голям студ, не съм го вадила тази все още. Впива се и трови, ако напръскам повече от два пъти.
За мен е най- хубав от трудните Амуажи.

# 538
  • София
Дами, имам нужда от препоръка.
Искам нещо със същия вайб като Сахара Ноар. В нея не усещах канелата, което е добрв, защото от тамян и канела ми се повдига. Усещах предимно сладостта + тамяна. Много искам да намеря нещо подобно, но повечето сякаш са със суров тамян или като горяща индийска пръчица. Нещо не мога да намеря така изпипан тамянов парфюм.

Сигурна съм обаче,че из неизвестните за мен парфюми, които са познати на част от вас, се крие нещичко, което да ми зарадва душата по подобен начин Simple Smile Сложила съм си и бюджет до 200лв.

# 539
Дами, имам нужда от препоръка.
Искам нещо със същия вайб като Сахара Ноар. В нея не усещах канелата, което е добрв, защото от тамян и канела ми се повдига. Усещах предимно сладостта + тамяна. Много искам да намеря нещо подобно, но повечето сякаш са със суров тамян или като горяща индийска пръчица. Нещо не мога да намеря така изпипан тамянов парфюм.

Сигурна съм обаче,че из неизвестните за мен парфюми, които са познати на част от вас, се крие нещичко, което да ми зарадва душата по подобен начин Simple Smile Сложила съм си и бюджет до 200лв.

Noir Extreme TF или Meharees L'Erbolario пробвай. Или Valentina Myrrh Assoluto - много пипнат парфюм.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 19:24 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт