Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква трябва да бъде целта за общия холестерол и триглицеридите?
Какви са препоръките за повишаване на нивата на желязо и феритин?
Как мога да увелича приема на мазнини в диетата си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква трябва да бъде целта за общия холестерол и триглицеридите?
-
Какви са препоръките за повишаване на нивата на желязо и феритин?
-
Как мога да увелича приема на мазнини в диетата си?
-
Какви са препоръчителните алтернативи на кафето без кофеин, които няма да повишат нивата на кръвната захар и инсулина?
-
Какви са препоръките за избягване на храни и добавки, които повишават нивата на кръвната захар?
Едва след втория аборт се понашишках, но нищо впечатляващо. За година не се подобрих много с това хранене, но поне не се влошавах повече. След трето загубено бебе влязох в групата и отрязах огромна част от въглехидратите. Абсолютно без проблем и буквално за 1-2 седмици разкарах и “закуската”. С този тип хранене не огладнявам, освен описаната по-горе ситуация. И така за по-малко 3 месеца кз ми е доста по-добре, свалих 4.5 кг (натрупани покрай циклите бременност-аборт), появи ми се хубавата талия отново и не се нервирам дори след 20 ч без храна ... това е свобода. За първи път в живота ск не мисля непрестанно, че скоро трябва да хапна, за да не “прегладнея”

, като това беше вчера след като правих 'фаст', точно преди да обядвам.... Случвало се е и при КЗ 5.4 на гладно...., като понякога се оправя като се нахраня, а понякога не....