Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква трябва да бъде целта за общия холестерол и триглицеридите?
Какви са препоръките за повишаване на нивата на желязо и феритин?
Как мога да увелича приема на мазнини в диетата си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква трябва да бъде целта за общия холестерол и триглицеридите?
-
Какви са препоръките за повишаване на нивата на желязо и феритин?
-
Как мога да увелича приема на мазнини в диетата си?
-
Какви са препоръчителните алтернативи на кафето без кофеин, които няма да повишат нивата на кръвната захар и инсулина?
-
Какви са препоръките за избягване на храни и добавки, които повишават нивата на кръвната захар?
Чудех се дали да си взема гуарана или нещо такова, ако някой е пробвал...
Да ви питам чийт веднъж седмично правите ли си и как ми се отразило?От скоро станах стриктна като никой друг път , за първи път от много време за почти месец не съм поемала никаква захар и отслабването стана със забързано темпо,но като всеки друг социален човек все ще има някое купонче, празник, рожден ден ,ау и ако и тогава се лишавам много ще се стресирам, та се надявам чийт дей веднъж седмично да не ни направи нищо.
Аз лично не мисля, че социалният живот трябва на всяка цена да е свързан с извънрежимна храна. Чийт веднъж дневно е ок по-скоро когато стойностите са влезнали под контрол трайно и пак не е при всеки. Но има чийт и чийт...лъжица-две руска салата са по-добре от купа картофена салата с кока кола, чипс, торта и бира, примерно....