Хистеректомията, въпроси, отговори, коментари.Тема 6

• 68 536
  • 821
  •   1
Отговори
# 495
здравейте,може ли някой да изкаже мнение по този скенер.Колко е зле положението

# 496
Не е зле. Нишо съществено няма. Каква е патологичната находка, която упоменват накрая? Защото в описанието нищо патологично няма.

# 497
Изобщо не е зле положението.Няма нищо притеснително.

# 498
Здравейте, дами. Изпращали ли сте диск от скенер за разчитане в чужбина? Бихте ли ми казали в коя държава и изпратили координати?
Майка ми мина скенер 3д, след последната химия ще настояваме на ПЕТ скенер.
Всичко е наред, но искам и второ мнение, затова ме интересува.

# 499
  • Инсбрук
[/quote

Имате киста и от това другите неща - черен дроб, бъбрек и т. н . Операция и всичко ще е ОК.

# 500
mariqivanova799 някъде по-назад в темата коментирайки с вас телка, прочетох че този път са ви дали 0 % и понеже аз все още се чудя дали да подавам документи за телк тъй като не е сигурно дали ще ми дадат 50 % за посткастрационен синдром защото имам доброкачествено образование да ви питам вие дали обжалвахте решението на телк и ако сте обжалвала има ли някакво развитие.  На мен утре ми изтича направлението от личния и трябва днес в обедната почивка да отида да подам документи - работя наблизо или  ако не успея, утре ми е последната възможност, но незнам все още се чудя.

# 501
Здравейте,

Предстои ми хистероскопия в "Щерев". Ще ми махат полип в матката, имат съмнение и за септум, който ще проверят по време на операцията. Чудех се дали могат да проверят проходимостта на тръбите или няма смисъл да питам?

# 502
  • Бургас
Подайте.На мен около десетина години ми даваха 50%,сега явно организмът се води,че се е справил...
А и сега ще има промени.
Аз мисля пак да подам.

# 503
Здравейте,в края на юли месец стават 2месеца от операцията ми.и за 30.07 имам насрочен контролен преглед-операцията ми е коремна,пълна хистеректомия.По скоро ми се искаше ако някой вече е преминал и е запознат със контролния преглед след операцията ако може да сподели,какво точно включва самия преглед-разбрах че ще ми проверят раната от операцията и ще ме прегледат на ехограф,но дали ще има някакви други прегледи,като например качване на магарето отново.ще помоля който е в течение и е запознат да ми отговори.Благодаря ви,предварително.

# 504
Подайте.На мен около десетина години ми даваха 50%,сега явно организмът се води,че се е справил...
А и сега ще има промени.
Аз мисля пак да подам.

На вас какви изследвания ви искат за посткастрационния синдром при доброкачествено образование? Тази сутрин подадох документи, но не знам накрая какво ще ми кажат, все имам чувството, че ще ме разкарват напразно. Казаха ми да чакам писмо до 1 месец. И после какво? Колко време имаме да се явим на телк? Ако нещо се случи и не мога да отида когато ме викат какво следва? Ти не си обжалвала твоето решение, така ли? Може ли отново да подадеш документи ако вече имаш издадено решение за някакъв %, но си си спестила разправиите с нелк? Това повторно подаване на документи какво се води освидетелстване или преосвидетелстване? Извинявай за тъпите въпроси, но не знам изобщо как работи този телк.

# 505
  • Бургас
Ще напишат дата и час къде да се явите.
Или ще вземат решение по документи.
Вече не знам.
Имате право по всяко време да подадете нова молба,личният лекар пише влошаване на симптомите.
Мога ли да Ви помоля да ми пишете колко % сте получили?
Макар че Вие сте скоро оперирана и би трябвало да Ви напишат,че имате посткастрационен синдром.
На мен явно организмът си е "само компенсирал "това състояние.
Сладури са в ТЕЛК.

# 506
Благодаря за отговорите, ще пиша когато има някакво развитие.

# 507
Не е зле. Нишо съществено няма. Каква е патологичната находка, която упоменват накрая? Защото в описанието нищо патологично няма.

Диагнозата е инванзивен умеренодиферициран(G-2) каратинизоращ сквамозен карцином.
Диагнозата е поставена на майка ми.
Допитвам се до Вас т.к. виждам,че доста хора са минали през това и имате богат опит(колкото и да е лош).
Правя запитването тук понеже живея в чужбина,имам малко бебе и няма как да се прибера.
А тя е толкова разтроена и уплашена,че никаква информация не мога да получа от нея.

# 508
  • варна
Здравейте,в края на юли месец стават 2месеца от операцията ми.и за 30.07 имам насрочен контролен преглед-операцията ми е коремна,пълна хистеректомия.По скоро ми се искаше ако някой вече е преминал и е запознат със контролния преглед след операцията ако може да сподели,какво точно включва самия преглед-разбрах че ще ми проверят раната от операцията и ще ме прегледат на ехограф,но дали ще има някакви други прегледи,като например качване на магарето отново.ще помоля който е в течение и е запознат да ми отговори.Благодаря ви,предварително.
При мен беше с робот. Първия преглед погледнаха шевовете и ехограф, не вярвам да те гледат и на магаре.

# 509
Ще ти направят вагинален преглед на магарето за да видят дали е заздравяло отвътре.

Общи условия

Активация на акаунт