Дългото чакане след трансфер-тема87

• 50 874
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Момичета вчера ми беше ЗЕТ трансфера на две тридневни ембриончета. Въпросът ми е понеже поставям от вчера естрофем вагинално. Колко на вътре да ги слагам тези миниатюрни хапченца? Имам чувството че не ги слагам добре- изтичат ми после. Слагам естрофем и след 40 минути кринона,но днес имам чувството че след като поставих кринона целия си изтече,въпреки че се движех 20 минути. Тези от вас които са на терапия от къде си намират фракспирин или клексан. Трябва ми 0.4 но никъде не намирам,в една аптека има 0.6 и мисля да си ги взема и аз да си ги дозирам.

Здравей,

И аз слагам утрогестан вагинално 2 пъти * 4 бр., след това лежа около един час и пак изтича...  Явно при всички е така.

P. S. Правилно ли ви разбирам, че след поставянето му не трябва да се лежи?

Преди съм използвала утрогестан и след поставянето му се лежи поне 30 минути-час,на мен сега ми е назначен Кринон и ми е казано след като го поставя да се движа поне 30 минути.

# 121
  • Варна
аз помислих че е отрицателно.. Sad

Не се настройвай така, изчакай си резултата и мисли позитивно. Успех!

# 122
Момичета вчера ми беше ЗЕТ трансфера на две тридневни ембриончета. Въпросът ми е понеже поставям от вчера естрофем вагинално. Колко на вътре да ги слагам тези миниатюрни хапченца? Имам чувството че не ги слагам добре- изтичат ми после. Слагам естрофем и след 40 минути кринона,но днес имам чувството че след като поставих кринона целия си изтече,въпреки че се движех 20 минути. Тези от вас които са на терапия от къде си намират фракспирин или клексан. Трябва ми 0.4 но никъде не намирам,в една аптека има 0.6 и мисля да си ги взема и аз да си ги дозирам.

Нормално е да изтича, не се притеснявай. Вероятно си в Адела, защото и аз бях и съм на същата терапия Simple Smile По-добре е да бъдат вагинално, защото по този начин не преминават в кръвта и не повлияват допълнително тромбофилията, а действат локално. За фраксипарина опитай да звъннеш в Софарма и да кажеш че имаш рецепта и ти е назначена от лекар и да поръчаш по този начин. Иначе много обикаляне по всички аптеки, тук-таме има останал. Лошото е че не можеш сама да го дозираш, защото вътре има и въздух и не може да се прецени какво количество влиза. Успех.

# 123
е то го отрицателно Sad(

# 124
  • Варна

Много съжалявам! Горе главата и никакво отказване

# 125

Нормално е да изтича, не се притеснявай. Вероятно си в Адела, защото и аз бях и съм на същата терапия Simple Smile По-добре е да бъдат вагинално, защото по този начин не преминават в кръвта и не повлияват допълнително тромбофилията, а действат локално. За фраксипарина опитай да звъннеш в Софарма и да кажеш че имаш рецепта и ти е назначена от лекар и да поръчаш по този начин. Иначе много обикаляне по всички аптеки, тук-таме има останал. Лошото е че не можеш сама да го дозираш, защото вътре има и въздух и не може да се прецени какво количество влиза. Успех.

Да в Адела съм. Относно фраксито мисля с допълнителни спринцовки и такива малки иглички за инсулина ще го деля и после ще си го поставям,ако не намеря 0.4 разбира се

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 12:05 от Милото

# 126
Сил,много съжалявам А ЕРА направихте ли(за определяне на имплантационен прозорец)?Нали уж Стаменов е най-добрият,би трябвало дори като първо изследване да сте го направили...
Ели да правихме и пак нищо. Предния месец за да е уж всичко наред, но пак същата работа... Незнам на къде да се насоча
Sil Paradise,момичета,вижте, не е в клиниката проблема,особенно пък когато лекарят ви е д-р Стаменов,просто това са възможностите на АРТ към този момент.Всеки опит имаме около 30%шанс за успех (на моята възраст 10%), .....
Не се отказвайте и не унивайте,колкото и да не ви се вярва точно в този момент, щастието ще кацне и на вашето рамо един ден.Сигурна съм в това,както вярвам че и аз въпреки моите 42г.  ще успея да стана отново майка,но за да се случи това трябва да не се отказвате,днес е ден за болка и сълзи,от утре почвате всичко отначало.Пращам ви много положителна енергия и скоро пак да започнете дългото чакане след трансфер.

kremkaramel78, отдавна не бях чела толкова позитивен и надъхващ пост, или може би понеже моята ситуация е сходна на твоята (на 43г съм) успя толкова да ме докоснеш и ме накара да се усмихна след 0,8 резултат преди 2 дни. Започвам да идвам на себе си, но понеже нямам замразени емибриони и 2-рата ми стимулация не беше на ЕЦ, сега не мога да си позволя нова стимулация, да не говорим че с намален ЯР  едва ли ще повторя изобщо следващите 6м. Та усещането, че не мога да започна утре и, че времето ме претиска е доста подтискащо. Да не говорим, че още преди този опит ме насочваха съм донорска Я и сега очаквам като отида на преглед да си говорим какво ще правим със сигърност ще ми кажат, че е най-добре да обмислим сериозно тази опция....Трудно ми е още да ги осмисля нещата, тъй като с първото дете забременях бързо и лесно, само дето съм била на 31 тогава. Никога не съм подозирала, че годините се оказват много сериозен фактор в цялото уравнение. Уви, нов урок, който ще трябва да науча и да видим дали ще стигнем до щастлива 2-ра браменност!

Пожалавам на всички повече положителни тестове, повече усмивки и вяра, защото само жените, които минават през това могат да разберат каква воля, търпение и позитивизъм се изискват, за да продължиш след месеци прегледи, изследвания, инжекции и накрая отрицателен тест! Затова респект!

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 14:22 от loranholl

# 127
Утрогестана се слага навътре във влагалището и се лежи поне 40мин.да се усвои, а после обвивката пада след ходене до двете нули. Естрофема също се слага вагинално, не само орално. Явно зависи в кои клиники сме и какъв протокол следват самите лекари. Кринон не съм ползвала и не мога да кажа как се слага.

# 128
На единия ЕТ вървях след Кринона,на втория слагах и си лягах.Не съм имала тапи,слагах го до 13 г.с всяка вечер .

# 129
Съжалявам за отрицателните резултати, момичета.
Няма да изпадам в окуражителни тиради, като човек с 5ти опит и на 43 знам колко е трудно да бъдеш постоянно оптимист. Прегръщам ви и съчувствам. И се надявам по един или друг начин чудесата да се случат.
Аз съм със все по- експлозивна хрема. Носът ми е като чешма. Четох преди малко, че често заради високи нива на прогестерон и естроген се получават ринити и мисля да си взема едни капки, които пише, че са безопосни, както и витамин С. Имам и около 37 температура, което не знам от настинката или хормоните е. Знаете в нашия случай Парацетамол може ли да се приема?

# 130
Със сигурност може парацетамол.
Скорошно оздравяване🍀😊

# 131
Момичета предстои ми Зет и търся инжекция Декапептил депо. И фракси или клексан 0.4. Ще бъда благодарна ако някой има и не му трябват да ги закупя. Благодаря.

# 132
Момичета, фраксипарин и Клексан са изчезнали от аптеките, защото се прилагат на болни от COVID19. Доколкото разбрах в момента тези препарати се доставят само на болниците  не се дават в аптеки.

# 133
За съжаление моята инфо е че договор за доставки само към болнична мрежа е до юни догодина, така че ще разчитаме не останали запаси по аптеките и на евентуални малки зареждания. Мен ме посъветваха да търся от чужбина докато все още може да се намери там.

# 134
Здравейте момичета да ви попитам и аз ( сигурно е обсъждано многократно, но да събера мниния). Вие лежите ли дните след трансфер?  Аз имам вече.едно неуспешно инвитро на 1 тридневно замразено ембрионче. Тогава си правих разходки всеки ден, но си бях вкъщи. ( не съм ходила на работа ). Утре ми е трансфера - ще видим колко са оцелели до 5 ден.

Общи условия

Активация на акаунт