Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 725
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, да ми кажете какви изследвания се искат преди ЗЕТ, да знам горе долу какво да очаквам, а и сметка да си направя.
Вярно има време докато го направим но все пак, не сме с неограничени финанси.

На мен излезе 830лв.
200- размразяване
370- трансфер
200-хетчиг
30- инжекция хореомон
30- преглед.
А изследванията са индивидуални за всеки и по преценка на лекаря. Аз имах само микробиология преди процедурата.
Ако не бъркам сме в една клиника, така че горе долу 800-900лв ще ви излезе.

# 331
Момичета (които имате склонност към тромбофилия 4G/5G), кажете моля кога започвате да биете фраксипарин или клексан преди трансфер на замразени ембриони?? В деня на трансфера или някълко деня преди??

# 332
  • София/Севлиево
От денят на трансфера.Обаче сега няма да бия инжекции.

# 333
Момичета (които имате склонност към тромбофилия 4G/5G), кажете моля кога започвате да биете фраксипарин или клексан преди трансфер на замразени ембриони?? В деня на трансфера или някълко деня преди??

И при мен така беше, от деня на трансфера

# 334

А винаги ли изписват фраксипарин?
Аз съм с тромбофилия фактот Лайден и д-р Цветков само ацетизал кардио ми е написал?

# 335
  • София/Севлиево
Не винаги се изписва.Аз съм 4G/5G и неусвояване на фолиева киселина.Сега новият ми лекар каза само след трансфер.

# 336
Момичета сложих кринон полежах 15минути и станах след час гледам на бельото си целият кринон изтекъл?нещо неправилно ли правя какво става ,пак ли да слагам

# 337
Включвам се и аз с резултатите от 5ия ми злополучен трансфер.
На 7ми ден от трансфер на два бластоциста: ЧХГ 14.3
Днес на 9ти ден: ЧХГ 20.8

Не знам на тази мъка кога ще й дойде края

# 338
Момичета сложих кринон полежах 15минути и станах след час гледам на бельото си целият кринон изтекъл?нещо неправилно ли правя какво става ,пак ли да слагам
След кринон се ходи активно 30 минути, за да се усвои за разлика от утрогестана.

# 339
Това е ясно въпросът е защо изтече целия кринон до сега не е станало така

# 340
Защото си лежала и той не се е усвоил добре, още повече, че с времето се натрупва и става лепкава маса, която пречи за поставянено надълбоко.

# 341
Всеки ден до днес лежах по 40минути и не е падал,днес само 15 минути и изтече целият за пръв път при мен май лежането помага

# 342

На мен излезе 830лв.
200- размразяване
370- трансфер
200-хетчиг
30- инжекция хореомон
30- преглед.
А изследванията са индивидуални за всеки и по преценка на лекаря. Аз имах само микробиология преди процедурата.
Ако не бъркам сме в една клиника, така че горе долу 800-900лв ще ви излезе.
Благодаря за изчерпателния отговор 🤗

# 343
Благодаря всички за отговори!
Елислава, и аз също с фолиева киселина. Вие пиете само мета фол.киселина или и други витамини?

Не винаги се изписва.Аз съм 4G/5G и неусвояване на фолиева киселина.Сега новият ми лекар каза само след трансфер.

# 344
  • София/Севлиево
Пия мета фолиева,мета Б12,още С,Д,Е и още няколко от група Б,ама всичко поотделно, защото в повечето комбинирани фолиевата не е метилирана,а най-добрата форма на Б12 е хидрокси Б 12,но дори метилкобаламин е по-добре от цианокобаламин,който най-често е в комбинираните добавки.Но като цяло всеки ден вземам само ФК другите когато се сетя,а сега през стимулацията док ми каза да спра изцяло Б12.Но аз нямам негов недостиг,всеки ден ям месо поне по веднъж и се надявам да се достатъчно.Също вземам и омеги,пак не всеки ден ,и поне два пъти седмично ям риба.

Общи условия

Активация на акаунт