Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 659
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Кураж, Томми, не се отчайва само! Следващият опит да е твоят ти желая от сърце!
Суити, зависи колко яйчица си имала, а и е доста индивидуално. Аз имах само 4 и нито подуване, нито качване на килограми съм имала по време и след стимулацията и пункцията, за разлика от след трансфер.

# 526
Аз имах силни болки вечерта след пункцията и продължават вече 5 дена. Не са толкова силни, но като кихна и става страшно. Яйчниците ме боляха и по време на стимулацията. Но аз и при естествен цикъл си имам болки преди и по време на овулация.

# 527
От мен осем изкараха, две кухи и една анормална. Мен в деня на пункцията всичко ме болеше и по много Simple Smile) Сега останаха само яйчниците и подут корем, но наистина като кихна или се смея, доста понаболява. А и малко бавно се движа, като се позабързам и става по-неприятно. А в храненето променяли ли сте нещо с цел да ви облекчи?

# 528
Набляга се на повечко Протеин, но аз по принцип това си ям.

# 529
Пия протеин, ям извара, но нищо не помага.

# 530
Благодаря ви, момичета. И аз ще пробвам с протеини. Аз по принцип наблягам малко повече на плодове и зеленчуци, ориз и въглехидрати. Може и това да ми пречи допълнително.

# 531
Момичета, а след стимулация и пункция имали ли сте болки и подуване на корема и колко време ви е държало? На мен втори ден след пункцията ми е подут и имам болки, но докторът каза, че това е нормално.

Привет, при мен и двата пъти /стимулации и пункции/ си имаше и от двете /болки и подуване/.  Точно, както го описваш при теб. Бавно се движех и при забързване ставаше по-неприятно, гледах да лежа първите дни.
Чакам цикъл и ако всичко този път се подреди скоро ще го изпитам отново и аз Simple Smile

# 532
Момичета, а след стимулация и пункция имали ли сте болки и подуване на корема и колко време ви е държало? На мен втори ден след пункцията ми е подут и имам болки, но докторът каза, че това е нормално.

Привет, при мен и двата пъти /стимулации и пункции/ си имаше и от двете /болки и подуване/.  Точно, както го описваш при теб. Бавно се движех и при забързване ставаше по-неприятно, гледах да лежа първите дни.
Чакам цикъл и ако всичко този път се подреди скоро ще го изпитам отново и аз Simple Smile
Стискам палци този път да е с успешен финал!

# 533

Стискам палци този път да е с успешен финал!

Благодаря Heartpulse успех и на теб в следващите важни съпки, до крайната цел Animal Hatching Chick
Както и на всички момичета тук Heartpulse

# 534
Момичета, да ви попитам при биохимична, като прокарвите  ходите ли веднага в клиниката на преглед или не е нужно, ако нямате сериозни оплаквания? На мен тази сутрин ми дойде цикъла Sad   на 20 ти ден след трансфер.

Та за отчета чхг : 10 ти ден 21.08,
                                  13 ти        37.93
                                  15 ти        48.00
                           20 ти - ми дойде цикъл.

Късмет на всички 🍀🍀🍀

# 535
Момичета, да ви попитам при биохимична, като прокарвите  ходите ли веднага в клиниката на преглед или не е нужно, ако нямате сериозни оплаквания? На мен тази сутрин ми дойде цикъла Sad   на 20 ти ден след трансфер.

Та за отчета чхг : 10 ти ден 21.08,
                                  13 ти        37.93
                                  15 ти        48.00
                           20 ти - ми дойде цикъл.

Късмет на всички 🍀🍀🍀
Много съжалявам но непадай духом другият път ще стане не губи надежда
Аз юли бях с биохимична,но комуникират с акушерката по телефона която ми каза само да спра с лекарствата прегледа ми беше след 2 месеца

# 536
Здравейте и от мен.
ЧХГ на 9 ден на 5 дневен ембрион 192,на 11 ден е 597.Никога не съм имала такъв резултат. Проблема ми обаче е, че симптоми никакви освен лека тежест в корема, която се засилва с напредването на деня. На преглед съм чак след 12 дни... Доста се притеснявам дали всичко ще е наред. Ами ако не е, как ще разбера

# 537
Здравейте и от мен.
ЧХГ на 9 ден на 5 дневен ембрион 192,на 11 ден е 597.Никога не съм имала такъв резултат. Проблема ми обаче е, че симптоми никакви освен лека тежест в корема, която се засилва с напредването на деня. На преглед съм чак след 12 дни... Доста се притеснявам дали всичко ще е наред. Ами ако не е, как ще разбера

Доста добри стойности Yum Честито! Освен да пуснеш още 1-2 кръвни теста, друго не можеш на този етап да направиш. Чакай си спокойно прегледа и не се тревожи напразно Flowers Hibiscus

# 538
  • София/Севлиево
Ами официално започва и моето дълго чакане(ама тоя път наистина ще е дълго-цели 14 дни,не знам как ще издържа).Но пък трансфера мина най-леко от всичките ми досега.До последно се чудехме един или два ембриона да върнем ,накрая решихме да е един.Даже снимка ми дадоха.
На успелите момичета-честито и лека бременност до пухкав финал,на неуспелите желая по едно коледно чудо ❤️

# 539
Елислава,чакаме коледното чудо,стис палци!
Безкрайност,освен да значи,че ще имаш лека бр.друго няма какво да се тревожиш,аз бях така и имах си притеснението, но и мислех позитивно и усещах,че щом започвам леко и така ще бъде, така и беше, не съм имала грам гадене.

Общи условия

Активация на акаунт