Дългото чакане след трансфер-тема87

• 50 882
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Моя трансфер беше в съботен ден и си полежах през целия уикенд. Още в понеделник бях на работа в офис обстановка без натоварване. Предупредиха ме да се движа, но да бъда цитирам "като бавен и грациозен лебед" без резки движения, без скачане, по възможност без много стъпала, но да не се залежавам.

# 136
Именно за това търся на някой ако са му останали.

# 137
За фраксито пробвайте в аптека Промахон- има сайт, или Турция- може да питате в турската група, хора често пътуват.

# 138
Здравейте, момичета, включвам се в тази тема за пети път. Вчера ми беше трансфера на два бластоциста.
Тази нощ се събудих от болки в матката, които много бързо изчезнаха. Пих Но-шпа. ". Не мога да преценя дали просто са се излюпили ембрионите и са се закачали или тялото се е опитвало да ги отхвърли. След свеж трансфер трудно се различава кое за какво боли.
Има ли успели след подобни болки?

# 139
Здравейте, момичета, включвам се в тази тема за пети път. Вчера ми беше трансфера на два бластоциста.
Тази нощ се събудих от болки в матката, които много бързо изчезнаха. Пих Но-шпа. ". Не мога да преценя дали просто са се излюпили ембрионите и са се закачали или тялото се е опитвало да ги отхвърли. След свеж трансфер трудно се различава кое за какво боли.
Има ли успели след подобни болки?

Тери, почти всички сме с такива болки, аз и до ден днешен в 7 г.с. ги имам, Не се притеснявай и не търси никакви симптоми. Живей си живота до теста и дай Боже да е положителен 🤗
P.S. И при мен именно петиян трансфер се оказа положителен,фдосега всички други бяха пълни нули Wink

# 140
Благодаря, sheli
Аз се шашнах да не е заради половината ананас, който изядох вчера, въпреки, че след всеки трансфер ям. Ще го спирам за всеки случай. Вие ядете ли ананас, момичета? Доста разпространен мит е, даже някакъв лекар преди време е създал добавки ананас за инвитро процедури

# 141
Момичета на мен в петък ми беше трансфера на две тридневни ембриончета. Деня на трансфера броили се за ден или е нулев. Аз от вчера вечерта съм със болки в кръста и пробождания в дясен яйчник. Страхме е ме ще ми дойде цикъла,макар че го чакам на 15. То даже няма как да има имплантация все още,а аз съм с болки! Направо се отчаях😢

# 142
И моят трансфер на две 3дневни беше в петък и аз имам пробождания и аз имам същите терзания дали е нормално.
Първи трансфер ми е и е нещо ново и непознато за мен.
На мен ми казаха тест на 18.11.
Стискам палци всичко да е в рамките на нормалното Blush
Момичета на мен в петък ми беше трансфера на две тридневни ембриончета. Деня на трансфера броили се за ден или е нулев. Аз от вчера вечерта съм със болки в кръста и пробождания в дясен яйчник. Страхме е ме ще ми дойде цикъла,макар че го чакам на 15. То даже няма как да има имплантация все още,а аз съм с болки! Направо се отчаях😢

# 143
И моят трансфер на две 3дневни беше в петък и аз имам пробождания и аз имам същите терзания дали е нормално.
Първи трансфер ми е и е нещо ново и непознато за мен.
На мен ми казаха тест на 18.11.
Стискам палци всичко да е в рамките на нормалното Blush

На мен също ми е първи трансфер,аз съм ЗЕТ. Казаха ми че ембриончетата са много хубави уж,ама толкова рано придърпвания и болки в кръста? На мен ми е назначен теста на 17. Успех и на двете ни🙏🙏🙏

# 144
Благодаря, sheli
Аз се шашнах да не е заради половината ананас, който изядох вчера, въпреки, че след всеки трансфер ям. Ще го спирам за всеки случай. Вие ядете ли ананас, момичета? Доста разпространен мит е, даже някакъв лекар преди време е създал добавки ананас за инвитро процедури

Привет, моят доктор ми беше казал да избягвам ананас, джинджифил и сладко.

# 145
Аз хапвах ананас,реших да пробвам тоя мит,не че е от него,ама си имам детенце, хихи.
Успех!

# 146
Момичета, подскажите моля кой има склоност към тромбофилия 4G/5G, при ЗЕТ кога стартирате с фраксипарин? В 1 ден на цикъла или след трансфер?

# 147
Момичета, подскажите моля кой има склоност към тромбофилия 4G/5G, при ЗЕТ кога стартирате с фраксипарин? В 1 ден на цикъла или след трансфер?
Аз съм с такова отклонение и стартирах след трансфер с фраксипирин 0.4. Изписан ми е превантивно до теста и после,ако се налага ще се продължи. Вече имам едно дете преди 12 год родено по есетвен път заченато и не съм спазвала никаква терапия. Имам две други бремености,две кухи,пак естесвено заченати,като през втората бях фракси след положителен тест и пак беше куха,не е от фактор 4/5G. Този фактор го водят за ниско рискован,но има още два допълнителни,които трябва да изследвам. Поне при мен се разбра от какво идват кухите бремености и не ги свързвам с тромбофлибията Така че при мен е такава ситуацията след трансфер,но съм всеки ден на фракси,понеже сега няма в аптеките съм на клексан даже.,но всяка клиника процедира различно.Успех

# 148
Благодаря много за отговор Ви! Да то и няма сега по аптеките го( а Клексан каква дозировка се вземате??

# 149
Аз също имам 4G/5G но не ми изписаха след трансфера - само Натаспин, което е заместител на аспирина.

Общи условия

Активация на акаунт