Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 640
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Супер, Бени, благодаря. Прочетох листовката, идеални са. Точно за сухо гърло и суха кашлица търся 🤗
Може да си вземете и джинджифил с канела, има ги по магазините за ядки на Ройс. Хем облекчава кашлицата, хем помага при гадене  и тежест в стомаха. Може и обикновен захаросан джинджифил да си вземете, но на мен той ми  е по-неприятен като вкус.

# 511
Момичета,
Какво мислите за ЧХГ 80 UL/L , от кръвен тест на пункция +14 и 9 дни след трансфер на 5. дневни ембриончета?

# 512
Cookie, честито!
Flowers Four Leaf Clover

# 513
596. 20 ми е чхг 14 ти ден след трансфер

# 514

Благодаря Orenda!
От клиниката казаха, че 100 щеше да е по—добре, но и така не е лошо. Та за това съм малко обезпокоена.

# 515
Според мен е идеално. След два дни изследвай пак. Но съм сигурна, че ще е удвоено.

# 516
Момичета ,в чужбина съм .Дайте ми схема за поставяне на Прегнил 1500 след трансфер профилактично.Забравих си терапията ,през два или три дена беше ?

# 517
Момичета имала ли е някоя ПМС на 4-ти ден след трансфер
От днес ме понаболва кръста и корема
Малко ми е притеснено
Честото и на ва с положителните резултати лека и успешна бременност

# 518
Момичета ,в чужбина съм .Дайте ми схема за поставяне на Прегнил 1500 след трансфер профилактично.Забравих си терапията ,през два или три дена беше ?

Прегнил 5000 съм поставяла през 5 дни. По пътя на логиката, би трябвало да го поставяш през 2 дни. Но най-добре е да се свържеш по някакъв начин с репродуктивния доктор.

# 519
Честито Мирослава

# 520

Здравейте момичета, това е кръвният тест от днес - десети ден от трансфер на един 3дневен ембрион. Какво мислите?

# 521
Бубина,чудесен е

# 522
Момичета, първо искам да ви благодаря за обективните коментари, както и за куража, който ми вдъхвахте. Днес в края на 5 седмица бях отново на преглед и се видя доста мижав плоден сак. Резултатът от чхг излезе няколко часа след прегледа заради проблем в лабораторията и се оказа, че е паднало на половина. Спирам лекарствата и се настройвам психически да продължим да се борим.

Честито на всички с положителни тестчета, имаме нужда от хубави новини ❤️

# 523
Честито Мирослава
Благодаря много, пожелавам на всички да им расте и големеее чхг то, а после и коремчето оо

# 524
Момичета, а след стимулация и пункция имали ли сте болки и подуване на корема и колко време ви е държало? На мен втори ден след пункцията ми е подут и имам болки, но докторът каза, че това е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт