Дългото чакане след трансфер-тема87

• 51 599
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Честит първи сняг момичета,нека както валят снежинките вън така да завалят повече положителни тестове тук и маите снежинки да се развиват добре🍀🍀🍀🍀🍀🤗🤗🤗

# 571
Момичета, моят втори опит се провали преди още да е направен трансфера Sad От пет ембриончета само едно е останало с добро качество, другите са спрели развитие. За съжаление, и него не можем  да трансферираме свежо заради много високо TSH. В тази връзка бих искала да ви помоля за препоръки за добър ендокринолог в София, ако някоя от вас се е сблъсквала с този проблем?
Успех на всички и дай Боже скоро много положителни резултати да има!

# 572
Момичета, моят втори опит се провали преди още да е направен трансфера Sad От пет ембриончета само едно е останало с добро качество, другите са спрели развитие. За съжаление, и него не можем  да трансферираме свежо заради много високо TSH. В тази връзка бих искала да ви помоля за препоръки за добър ендокринолог в София, ако някоя от вас се е сблъсквала с този проблем?
Успех на всички и дай Боже скоро много положителни резултати да има!
Др.Емил Начев
Много съм доволна от него работеше и с направления

# 573
  • София/Севлиево
И аз бих посочила Начев.Не ми се е налагало да го посещавам,но имам три приятелки,които ходят при него и са много доволни.На едната и бяха казали,че заради Хашимото няма да забременее нормално-с негова помощ има две живи и здрави деца без да ѝ се налага да върви по нашия път.

# 574
Много ви благодаря, момичета! Сега ще потърся негови координати.

# 575
  • София
Момичета,днес направих кръвен тест на 12-ти ден след трансфер на 3 дневен ембрион.Резултатът е 3,560 IU/L. Еднаква ли е стойтостта,ако е в мерна единица MU/ml ?

# 576
  • София
Момичета,днес направих кръвен тест на 12-ти ден след трансфер на 3 дневен ембрион.Резултатът е 3,560 IU/L. Еднаква ли е стойтостта,ако е в мерна единица MU/ml ?
Да, еднаква е, съжалявам за неуспеха на опита.

# 577
  • Пловдив
Това 3560 ли е  или 3.56?

# 578
  • София
ж

Резултат 3,560 IU/l
Отрицателен.Но се чудех защо в такава стойност се мери в Цибалаб.

# 579
Искам да попитам тези с повечко опит дали имат наблюдения да им пада кръвното след неуспех и спиране на лекарствата?  Спрях ги в петък, а от неделя имах непоносимо главоболие. При изправяне, сядане, лягане първо беше зверска пулсираща болка в лявото слепоочие, после в дясното, вчера бяха и двете. Вечерта се зачудих да не би да е ковид и отказах да се видя с нашите. Те поискаха да си измеря кръвното и беше 80 на 40. Аз по принцип съм с ниско - 90 на 60 е нормално, дори след обилно хапване. Тренирам си и нямам проблеми. Само след една упойка ми беше паднало страшно в реанимацията. Пия много вода и се храня много здравословно и разнообразно. В момента не тренирам. Та хапнах 4 големи бисквити, няколко линдора, 3 чаши кола и направо възкръснах.

# 580
Здравейте, 9 ден след трансфер на два петдневни ембриона- чхг 4.68. От клиниката настояват да продължа с лекарствата до понеделник. Според вас има ли смисъл?

# 581
И аз съм с ниско кръвно. Случвало ми се е да ми пада на 80 на 45 по време на трансфери, случвало ми се е да ми се вдига кръвното заради хормоните.
Когато ми падне доста кръвното заради стимулациите, пулсът ми стига до 100, при нормално 60 за мен и ми е доста зле.
Знам за една жена, на която единственият симптом на Ковид,  e бил ускорен пулс и проблем с кръвното, защото тя има заболяване на сърцето. Но при нея просто я е ударило в слабото място, при теб ще е по-скоро хормонално.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 12:41 от teri__90

# 582
Fallingstars-По принцип винаги има смисъл и надежда но повечето тук ще ти кажат, че е ниско за 9 ти ден на два бласта. Продължи си с лекарствата пък каквото е писано ще стане! Успех от сърце!
Tommy_2001- По време на инвитро всичко е възможно. От хормоните е, успокои се до ден два ще дойде цикъла и ще се оправиш.

# 583
Добро утро, чакащи. Кристи, как са усещанията днес?
Моите бяха интензивни на 3-4 ден, а вчера и днес почти нищо. Днес ни е 11 ден от О. Знам, че е рано, надявам се да устисткам поне до петък. Зяпам чужди графики във фертилити френд и 11-тия ден от О ако са се тествали, почти всички с бременност са вече с плюсове, но аз не посмях да направя тест. Вкъщи имам само с чувствителност 25 и честно, страх ме е.

# 584
Fallingstars-По принцип винаги има смисъл и надежда но повечето тук ще ти кажат, че е ниско за 9 ти ден на два бласта. Продължи си с лекарствата пък каквото е писано ще стане! Успех от сърце!
Tommy_2001- По време на инвитро всичко е възможно. От хормоните е, успокои се до ден два ще дойде цикъла и ще се оправиш.

Цикълът дойде в неделя, когато започна и главоболието. Спокойна съм, просто ми беше любопитно дали и на други се е случвало. Благодаря за отговорите!

Общи условия

Активация на акаунт