Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 694
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
И аз имам такъв спомен за водата на Агива.

# 286
Аз използвах ексфолиращите чорапи на Balea, но вече минаха 2 дни и белене още не виждам. Честно казано мисля, че няма да има никакъв резултат. Май ще премина на стария метод с пемзата, докато дойдат чорапите от алито.

# 287
Мъжа ми ми взе балсам с българска роза на Алтея органикс преди малко, имам този с ванилия и индрише, но този с розата е по-мазен и мирише разкошно.

# 288
  • Чукарландия
Мъжа ми ми взе балсам с българска роза на Алтея органикс преди малко, имам този с ванилия и индрише, но този с розата е по-мазен и мирише разкошно.

Балсам за какво? Устни, коса или? 🤗

# 289
При мен от чорапите на Purederm минаха поне 5-6 дни преди да започне беленето, което продължи малко повече от седмица, почакайте още малко. А относно движението, аз ги слагам, залепям допълнително с тиксо, ако се наложи да се движа. Не съм имала проблем, не се пукал чорапа, не е имало разлив на течността. Иначе стоя с тях 90 мин., предпочитам вечер и после директно да вляза под душа.

# 290
  • Deutschland
Беленето почва след седмица с Балейските.

Бобчита, можеш да се движиш с чорапите. Трябва да ги залепиш хубаво само

# 291

Балсам за какво? Устни, коса или? 🤗
Ммм, колко съм застреляна ! За устни. Понеже от доста време не ползвам за коса и съм изключила колко нееднозначно може да звучи.

# 292
Беленето почва след седмица с Балейските.

Бобчита, можеш да се движиш с чорапите. Трябва да ги залепиш хубаво само
С Балеа , беленето при мен започна на 10-ят ден

# 293
Устните ми се цепят зверски в момента, направо до кръв и се чудя какво да взема. Явно е масов проблем, защото в аптеката до работа беше останал само на Юсерин, а аз вече не купувам нищо, което не е похвалено тук. От миналата година имам два на Нивея, но нещо не съм впечатлена. Нещо изпитано?

# 294
Извинявайте за индианските въпроси ма ,много са ми странни тия чорапи
Облепи ме мъжа ми,колкото ако ми се ходи до тоалетна.

# 295
  • На изток от Рая
Препоръчвам вазелин на марката Балеа, само той ми помага при напукани устни.
Мажа си по-обилно количество вечерта, преди да си легна, за да попие хубаво и няколко пъти през деня. Simple Smile
Дори използвам матови червила след "терапия" с вазелина.

# 296
За устни - Кокосово или какаово масло. Не е за тази тема, но на мен ми помага много в студените дни.
По малко си сипвам разстопено от какаовото масло в кутийка от крем, а ако е кокосово в  измит гланц ( така е и по-лесно с четчицата 😜). Купешките балсами имат ефект само докато се нанасят.

# 297
  • Deutschland
Калина, Блистекс си вземи. Детето взе моят, но аз си купих най-новия им... с коноп 🤣

# 298
Калина, Блистекс си вземи. Детето взе моят, но аз си купих най-новия им... с коноп 🤣
И как е? 😂😂😂😂
Има ли значение кой точно ще взема, че гледам са няколко вида? Загледах някакъв triple butter, или нещо подобно.

# 299
Устните ми се цепят зверски в момента, направо до кръв и се чудя какво да взема. Явно е масов проблем, защото в аптеката до работа беше останал само на Юсерин, а аз вече не купувам нищо, което не е похвалено тук. От миналата година имам два на Нивея, но нещо не съм впечатлена. Нещо изпитано?
Аз лично съм доволна от Юсерин. И преди ъм го хвалила. Миналата година изкарах с него и сега пак съм с него.

Общи условия

Активация на акаунт