Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 690
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм най-доволна от балсамчето на Биодерма.

# 301
На Юсерин е страхотно! Цената му е смешна, а действа много добре на устните. И е отлична основа под матово червило. Самият балсам е матов и го ползва и ММ. Simple Smile)

# 302
Момичета, тъй като тук сме коментирали маските на Apivita, а не съм използвала други продукти на марката, дали някой е използвал серума и крема за лице от тази серия:

Балсам за устни използвам вече от доста време на Himalaya с какаово масло, но мисля, че смениха състава и ще си взема на Alverde с невен, който тук беше много похвален.

# 303
Аз от балсама за устни на Юсерин не съм очарована, даже сега имам още малко да го доизхабя и няма да повторя.

# 304
  • Deutschland
Калина, който и да вземеш Блистекс, няма да сбъркаш. Този с коноп е доста маслен, май трябва да внимавам с количеството 🤣. Факт е обаче, че устните ми се оправиха доста бързо

# 305
Устните ми се цепят зверски в момента, направо до кръв и се чудя какво да взема. Явно е масов проблем, защото в аптеката до работа беше останал само на Юсерин, а аз вече не купувам нищо, което не е похвалено тук. От миналата година имам два на Нивея, но нещо не съм впечатлена. Нещо изпитано?
Юсерин ми е един от любимите балсами за устни. Мазничък и не се изтрива бързо.

# 306
Аз много харесвам и този вазелин на Кокона, имат различни видове.
Скрит текст:

На Юсерин да не са 2 вида балсами, този който ползвам аз не е толкова мазен и попива много бързо?

# 307
Най-мазният и натурален, с жесток аромат, който ползвам е Хъни миел, всяка вечер се мажа с него.

# 308
На блистекс triple butter е най-хвален, на алверде  с невен, нюкс в бурканчето и един меден вазелин, който е страхотен
https://remedium.bg/meden-kozmetichen-vazelin-h30-grama-7738/p

# 309
Благодаря ви! Ще взема на Юсерин и този на Блистекс с маслата, за да ги сравня. Вазелини не ползвам, не обичам да бъркам с пръсти в такъв тип продукти и това винаги ме отказва да ги купувам. Особено пък сега, когато по цял ден съм на работа и пипам постоянно пари и документи.

# 310
Юсерин съм имала и е толкова сух, иска яко търкане докато се разработи, сравнен с на алверде, дмския ми е по-добър.

Я кажете какво сте си набелязали от грим серията Дисни CATRICE X DISNEY VILLAINS COLLECTION
Толкова ми харесва, че ми идва всичко да взема Simple Smile)

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 10:35 от dani-ela-80

# 311
Искам да споделя, че поръчах от parfimo.bg през октомри два CC крема на Lumene.
Отворих по тъмния, а по-светлия е подарък за моя приятелка. Едва днес, след като вече седмици използвам CC крема (разбира се, това е моя грешка!) видях срока му на годност и се оказа, че е изтекъл през септември. Другият е със срок до 21-ва година, но все пак отчитам за некоректно да се продава продукт, който е с изтекла годност.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 12:57 от orchid.xx

# 312
За напукани устни-хубав мед.Вечер най-добре да се намаже и да се стои.Много бързо се оправят.

# 313
Днес получих поръчката от Флакони на втората палитра и сета с четки от Дисни колекцията на Катрис

За подарък са и не мога да бръкна да ги пробвам Grinning, но поне 4 цвята са с фин брокат в тях, който ме притеснява, че ще лети по цялото лице, но няма да стои на клепача. В третата палитра има май само един такъв цвят, но затова пък  2 пъти pressed glitter, който май само за Нова година бих сложила.

# 314
Има бази за глитъри и за по-хвърчащи брокати няма да е проблем това. Страхотно изглежда палитричката.

Общи условия

Активация на акаунт