Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 69

• 47 557
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
За аптеките вече отпаднаха тотално коридорите. ☝️

# 511
И като ти дойде в 8 и половина сутринта и установиш, че нямаш превръзки ще е много забавно да не те пуснат в магазина...

# 512
Във Варна ДМ до техническия, днес имаше много от капсулите с витамин Ц, ако някой се интересува.
Аз не можах да намеря Олиото на Балея, но нищо не ми е спешно. ( Имаше и само една служителка и беше много заета и не исках да я занимавам). Взех си балсам за устни на Биотен да го пробвам, не съм пробвала техните до сега.

# 513
  • Пловдив
И като ти дойде в 8 и половина сутринта и установиш, че нямаш превръзки ще е много забавно да не те пуснат в магазина...

Можеш да си купиш от аптека. Не е задължително да е от ДМ или Лили. Smiley Спрете се с тези безсмислени драми.

# 514
  • Lost in a fairytale ...

Можеш да си купиш от аптека. Не е задължително да е от ДМ или Лили. Smiley Спрете се с тези безсмислени драми.
И дрогерии, и супермаркети ... Rolling Eyes

# 515
Аз да попитам някой ползвал ли е някакъв измиващ гел за лице без SLS/SLES и ALS/ALES ? От кои сте доволни ? Периодично получавам периорален дерматит и търся козметика без солфати, содиуми и техните заместители, тъй като тези съставки или обострят състоянието на кожата или възпрепятстват излекуването, също така са вредни като цяло и доста изсушаващи.

# 516
Аз ползвам този

Скрит текст:
Не е съвсем без тензиди, но тези са по-безпроблемните и го понасям добре, а и на цена е добре, но не знам дали го има в България. За по-добро измиване и допълнително “омекотяване” на тензидите смесвам малко от балсама с вода в ръката, разпенвам и така слагам на лицето. Не ми изсушава и опъва.

# 517
Благодаря! Ще погледна в ДМ-а, въпреки, че много неща липсват тук, ако трябва да го сравнявам с този в Австрия, където открих много интересни неща на супер цени.

# 518
Това бебешко го има и тук, аз от месец се поливам с него. Този дърбеж, за който Калина повдигна въпроса и аз го имах. Без да съм пила витамини или да съм променяла нещо. Grinning Пех малко Рупафин и взех това бебешкото и крема им и олиото им за тяло и само с това се мажа от няколко седмеци, да не кажа месец. Grinning

# 519
И аз имам силен сърбеж, който отдавам на сухота. Не знам от какво, ми се случва, долу горе през две седмици вече два- три месеца. В тези дни мажа сутрин и вечер с олиото на Балея. През другото време мажа само вечер след баня.
Преди ползвах само млякото за тяло на Бочко, но ми идва слабо.

# 520
Супер, значи на следващото ходене ще си ги набавя. Отделно гледах един туториал в Ютуб и сега съм решила да боря и проблема със ''strawberry legs'' пък да видим до къде ще го докарам. Като начало хидратиращи продукти и мазане с лосиони/кремове и олиа след баня (нещо, което от мързел не правя) би трябвало значително да олеснят премахването на проблема. Иначе за сърбежите стане ли по-студено веднага се започва при мен, това е другата причина да ми трябва сериозна хидратация.

# 521
На Бочко душ гела също е без сулфати.

# 522
Мислих, че съм само аз .. успокоихте ме! Simple Smile Аз като се изкъпя на влажна кожа се мажа с олио или лосион - даже в банята още. Grinning Честно казано само на лицето не ми е така. Babylove на DM най-ми харесва. А La roche и подобните марки в аптеката не ми допаднаха. Нямах подобрение, а напротив още повече сякаш ме сърбеше. Вече пера само с бебешки прах и омекотител и внимавам какво слагам по тялото като крем или масло.

Обаче, положението с дланите ми е наистина плачевно! Вечер мажа с крем, отгоре с масло, после памучни ръкавици. Е, няма подобрение. На петна са, самите петна са твърди сухи, червени, цепят се до кръв .. а като ги мия и ги децинфекцирам дори се просълзявам от болка ..

# 523
А с какво си миеш и дезинфекцираш ръцете?

# 524
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз съм същата с ръцете. Нищо, ама нищо не ми помага, като захладнее. Само 2-3м в годината съм ок на дланите. Нямам усещания, закачат ми по дрехи, а и боли, като се нацепят по-сериозно. И аз спя с омазани ръце с памучни ръкавици, но на второто миене на ръцете всичко изчезва, а не мога постоянно да мажа. Да беше на горната част, ами то - дланите.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт