Пазаруване от НМ, тема 46

• 45 465
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
дайте трик за надхитряване на системата- не иска да приема дългуча, първо записване за бюлетин, слагане на продукт в кошницата, после регистрация и вход,но не...
на мен ми хвана на сл.ден.

# 61
Това да не са им “екстрите” след онзиденшното обновяване на системата? Някой писа, че не може пък да комбинира дългуча 🤔... не съм пробвала нищо от кодове още аз, няма пък да им поръчвам скоро, ако са ни ограничили

# 62
  • Бургас
Последните няколко пъти като го правих това упражнение, и на мен хващаше едва на следващия ден.

# 63
Още нямам мейл за връщането аз, пак ли съм попаднала в някаква дупка, в която ще бавят?
Не знам кога си връщала, но и аз нямам имейл. Връщах в понеделник.

# 64
  • Варна
Миналата сряда, преди 9 дни. Понеже тук вече се похвалиха, че от четвъртък имат върнати пари вече, а аз дори мейл нямам!

# 65
От кол центъра ми обясниха, че когато стоката е от склад в чужбина, връщането отнема време и имейлът, уведомяващ за върната стока, се бави. Това е причината и парите да се бавят, но не повече от 14 дни. Ако няма постъпление по сметката ни  след 2 седмици, им се звъни за съдействие.

# 66
Миналата сряда, преди 9 дни. Понеже тук вече се похвалиха, че от четвъртък имат върнати пари вече, а аз дори мейл нямам!
Аз бих ги потормозила по телефона. За първи път връщам и ще видя кога ще възстановят сумата. Ако се бавят много, май ще приключа с тях. При мен този път сумата не е голяма, но е много неприятно, когато е голяма и ти я бавят. Скоро връщах на фешън дейс. Парите бяха по сметката два дни след връщането.

# 67
Вижте си профила в сайта. Аз връщах миналата седмица в петък, още нямам мейл, но в сайта на ХМ статусът на поръчката се промени от "Доставена" на "Доставена/върната"
Скрит текст:

# 68
  • Варна
Не е променен статусът, това е проблемът. Пратката е доставена и толкоз. Все едно не съм връщала.

# 69
  • София
Здравейте, може ли да споделите тези кодове за намаление ? Дългият и другия ?

# 70
Получила съм имейл и статусът е променен на доставена/върната.

# 71
днес е "следващият ден"- не става, просто с часове от снощи и днес до обяд се мъча, не става, а нещата едно по едно за минути се изчерпват, няма как да им дам 6,90 доставка за стока с цена 15 лв.

# 72
  • Бургас
То и на мен ми изчезнаха нещата, дето ги бяха приготвила в двата нови акаунта...и така си и изгоряха двата дългуча после Grinning

Иначе пуснах едни дънки с други 2 кода, дойдоха възкъси и ме е яд, че изгоряха кодовете, а за 18лв, ако дам и 5лв за връщане съвсем ще ми стане гадно... Та съм ги метнала засега в дъното на гардероба, за да не ги гледам Grinning

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 12:46 от bradata

# 73
Нали вече не вземат пари за връщане?
Аз връщам всичко, което не ми харесва.
Едни дънки не ги върнах, бяха 10 лв. и ми се досвидяха 5 за връщане. Сега с такова нежелание ги нося.

# 74
  • Бургас
Като си знам късмета, ще се окаже че е било грешка някаква и баш за мен ще си оправят системата и ще си удържат пари Grinning Официално не е анонсирано, нали не съм пропуснала?
Иначе пише, че манекенката е 179см и носи 44P, а на моите 173см 48 размер е с една педя нагоре почти...

Общи условия

Активация на акаунт