Пазаруване от НМ, тема 46

• 45 412
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Пуснах поръчка с неща за племеницата Simple Smile
Имах и код от върнати дрехи.

# 691
Поръчах килим с двата кода
За съжаление нямам за дрехи и фрайдех15 но пак е добре

# 692
  • Пловдив
Поръчах килим с двата кода
За съжаление нямам за дрехи и фрайдех15 но пак е добре
покажи го, моля! Simple Smile

# 693
100 лева излезе

# 694
  • In transit
Имам три памучни килима от НМ, прала съм ги много пъти, нищо им няма. Онзи ден ги пуснах и в сушилнята, че с тоя дъжд нямаше да изсъхнат. Вълненият ми обаче го пера на ръка, че трудно го навирам в пералнята.

# 695
Да, този е вълнен. Чудех се да пусна ли и един памучен, ама...друг път. Имам един единствен профил с код и замина Wink

# 696
  • Варна
Тези килими как ги използвате, не се ли пързалят много?

# 697
Нямам килими, ненавиждам ги направо Simple Smile
Но знам, че има едни ленти, които им се лепят силиконизирани против пързаляне.
По-находчив начин със санитарен прозрачен силикон по периферията и леко се притиска с ръкавици или инструмент . Ефекта е подобен - това последното от майстор съм чула.

# 698
От безброй години нямам килими. Този детето го иска за определено място. Мисля да капна силикон ако има проблем, да , иначе не знам

# 699
Аз мога да пусна на кой каквото иска. Имам кода на поне два профила, на други не съм проверявала. Не ми се поръчва нищо. Smile

# 700
  • Пловдив
И аз нямам килими...ама все ми се искаше за стаята на тийна и аз нещо да постеля, ама вдигане, тупане...а тия памучните са като пътека, не килим.

Хепи, харесва ми.

# 701
  • Mostly in my mind
Поръчах за малкия наскоро килим. Памучен е. Може да се пере в пералня и суши в сушилня. Не се пързаля, зашото е с някакво противоплъзгащо покритие. Хората са помислили. Simple Smile

# 702
Моето килимче е под масата в хола, застъпено е и е върху мокет, който моята девойка изгори на 2 места с наргиле, та се наложи да прикрия щетите. Sunglasses

# 703
# 704
Хепи, моето е от 2 години, няма го отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт